המפגש ברעננה

יוווווווו זה מדהים מדהים מדהים!!!!!

פשוט יפה, המנגינה המילים האחות הקטנה של ישו בתמונה שם . חחחחחחחחחחחחחח ממש יפה. אפשר לתת את זה במתנת פורים לאיזה פורום אחר שאני כותבת בו ? תודה על הדבר הנפלא הזה תיקי . אני אוהבת אותך אוהבת אוהבת אוהבת!!!

../images/Emo24.gifכל הכבוד מיכאל

ממש נהניתי לראות היום אותך בחברת אמך. ואני בהחלט שמחה שהחלטת כן להצטרף לפורום, ולקחת חלק במשהו שבעצם אתה הגית את הרעיון לפורום.

o g

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif

מיכאל ברוך הבא שתב-שלום אורית

ברוך הבא מיכאל../images/Emo140.gif

שמחתי להכיר אותך, אתה בחור טוב ויש לך אמא מקסימה. שיהיה לךכיף איתנו . וחג שמח המשך שבת שלום .

ערן קו

New member
לאלין הבהרה

אתכבנתי לשאול מכיבן שאני צריך לגעת אחרון אם את גם כזאות מי עיגה במי אחרון

ערן החמוד שלנו והמקסים ../images/Emo187.gif

חמוד מה שלומך?שמעתי עליך כמה שאתה מקסים ומיוחד לטובה. שמה שיש לך שמחת חייםו יש לך אמא מקסימה רק שתדע לך. אז לשאלה שלך אני אתן לך תשובה: אני נוגעת באנשים מסויימים , לא לכל אחד -אני אומנם נגעתי באמא שלך הלנה היקרה אתמול, כי ישבתי לידה ( בכל מי שישבתי לידו כל פעם נגעתי בו) למשל : אני לא נוגעת באנשים ברחוב ולא באוטובוס רק לפעמים בשיער של אנשים אבל ממש בעדינות או משהו כזה בחולצה שלהם.[ אני מבינה שגם לך יש צורך לנגוע באנשים ואני יודעת שמתישהו אני ואתה ניפגש באחד המפגשים שלנו , אם זה יפריע לך אני לא אגע בך ,אתה בודאי שואל איך אני פתאום יכולה לשלוט אז ככה: יש לי רגישות לילדים, אתה אומנם חצי גבר אבל אתה ילד בסך הכל, לא ניראה לי שאני אגע בך כמו שנגעתי באמא שלך אני מקסימום אלטף לך את היד או את הפנים בעדינות אם תסכים . ואם תרצה לנגוע בי תוכל לנגוע כמה שאתה רוצה אפילו חזק אפילו הכי חזק שאתה יכול כי אתה ילד חזק ונבון ומקסים ולא חלשלוש, אני בטוחה. אז בוא נעשה הסכם ערני : אתה תגע בי כמה שאתה רוצה בפנים ביד איפה שרק תרצה ולא משנה אם זה חזק או לא כי זה לא כואב לי בכלל, ואני רק יתן לך חיבוק או אלטף אותך בסדר? ובקשר לזה ששאלת מי יגע אחרון.. האם אתה כמוני ??חייב לגעת אחרון בדברים באנשים בחולצות וכאלו דברים?? כי לי יש את זה . ערן בן כמה אתה? אני בת 26 וחצי. עכשיו אחרי שקראת את הכל, אני רק מבקשת ממך משהו קטן ללכת לאמא שלך ולתת לה נשיקה ענקית ממני, היא אישה אצילה מאוד עם נוכחות גבוהה מאוד אהבתי אותה מהרגע הראשון כמו שאהבתי את כולם , והיא באמת מקסימה לך תתן לה נשיקה ענקית ותגיד לה " אמא זה אלין שלחה לך". אבל רק אם אתה רוצה אתה לא חייב . שיהיה לך המשך שבת שלום, וחג פורים שמח תעשה חיים. למה התחפשת?

ערן קו

New member
לאלין ילדת האור../images/Emo23.gif

אני גם צריך לגעת באנשים דברים וכו' אחרון. אני בן 11וחצי נ.ב אמא שלי לא ישבה לידך אולי את מתבלבלת אם מישאו אחר אבל אני בתוך שהיא לא טובה כמו אמא שלי

ערן אני מצטערת בקשר לטעות שלי.

אז עכשיו אני כן יודעת מי זאת אמא שלך זאת הלנה היקרה. והיא כן ישבה מולי לא לידי אבל מולי אני חשבתי שאמא שלך היא האישה היקרה שישבה לצידי. ואמא שלך כמו אמא של כולנו היא האמא הכי טובה והכי יפה בעולם. ככה זה , כל אחד אוהב רק את אמא שלו . שיהיה לך יום נעים.

edanll

New member
ברוך הבא

שלום מיכאל. קודם כל, ברוך הבא לפורום. הכינוי שבחרת נחמד מאד, אני לא בטוח אם הוא יהיה כל-כך משמעותי. בכל מקרה כיוני נחמד. נראה לי שתמצא שהפורום יעזור לך. אז ברוך הבא ומקווה שזה יעזור לך !

o g

New member
ברוכים הבאים../images/Emo141.gif

משה ואילנה ברוכים הבאים לפורום המשפחתי הזה להתראות במפגש הבא בבית פתוח אורית

שביק

New member
לMICHAEL C היי../images/Emo151.gif

ברוך הבא לפורום. היה נהדר לפגוש אותך וכמובן שגם את שאר החברים. את הוריך שלא לעתים קרובות מדי אני פוגשת ואני מצירה על כך, לפחות ימשך הקשר דרך הפורום. אז פורים שמייח לכולכם! שביק

משה מלמן איש יקר.ברוך הבא ../images/Emo24.gif

בטוחה שיהיה לך טוב וכיף איתנו ושתשאוף מידע מכולנו חיזוקים ואהבה . לך ולבן שלך ולאשתך. שמחתי להכיר אותך ואפילו מאוד. מקוה לראות את הבן שלך גם כן במפגש הבא.

bilitis

New member
../images/Emo42.gifכולם אוהבים את ילדת האור../images/Emo140.gif

כולם אוהבים את ילדת האור אלין גם אני נפגשנו וירטואלית בפורום אחר ונישבתי בקסם הבלתי נדלה זה לא רק היופי זה לא רק החן אלה האור שבוקע מבינות המילים הטובות החמלה העידוד . כל כך הרבה אור עד שאני חושש שמא היא אינה אלה יציר רוחי פרי דמיון של מי שאבד את הדרך ומבקש לחזור אל החיים. אתם צעירים ויפים ומתמודדים בגבורה נשגבה בעל חייכם אני כבר בלוי מזוקן ןמןנה את קיצי לאחור(כמו החתול של ארצי) אנה ספרו לי את האמת ילדת האור המופלאה קיימת או היתה היא חלום? האם היא בשר ודם או אולי אדוות אור מרצדת על מסך המחשב? בבקשה אל תקחו לי אותה מתפלל לשלומכם

bilitis אח יקר אתה כאן???

אני מודה לך שהגעת לדעת מה זה טוראט, כי לא ידעת. מקוה שקראת מספיק. אני כן יצור אמיתי אני בן אדם או בת אדם. תודה על המילים החמות שלך. אתה בן אדם מקסים. ותאמין לי שיש בך המון כוחות מהיכן לשאוב את האור שלך לחזק את עצמיך לחבק את עצמיך לתת לך את כל מה שה"אני" הפנימי שלך צריך.! אם תפתח את החלון או שלא,, תוכל לראות אור קטן מבצבץ אם תגיף את התריס יהיה חושך מוחלט. האור הזה יחדור אליך רק אם תתן לו להכנס ולהנעים ולהבריא את כל הפצעים שלך. למרות שזה לא הפורום המתאים אבל אני מגיבה לך כאן . תודה על התפילה שלך לשלומינו. יש כאן חברים חברות משפחה מקסימה. אני אוהבת את כל האנשים כאן . תודה שאתה קיים ותודה שהגעת להנה, לזה לא ציפיתי הופתעתי מאוד. מקוה שתרגיש טוב תמיד, ואני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם מאמי, אתה תראה ששום דבר לא אבוד, צריך רק לדעת איפה הדברים ניתקעו בכדיי לדעת להתחיל לטפל מאיפה שעצרנו, מאיפה שניפגענו , ותאמין לי? אם אני יכולה כ ל א ח ד י כ ו ל !! בהצלחה נפש טהורה שכמותך, ד"ש לחברים בפורום השני. אתה גם עושה עבודת קודש, תקדיש קצת לעצמיך אתה זקוק לזה. כולנו זקוקים לאהבה של עצמינו.

הלנה

New member
היא בעוד איך אמיתית!

ואם קראת את מה שכתבתי היא אפילו יותר מקסימה במציאות. מקוה שיהיה לך ימים טובים יותר ושתשאב אור מאלין ומכל האנשים האחרים שרוצים בטובתך.

למעלה