ערן החמוד שלנו והמקסים ../images/Emo187.gif
חמוד מה שלומך?שמעתי עליך כמה שאתה מקסים ומיוחד לטובה. שמה שיש לך שמחת חייםו יש לך אמא מקסימה רק שתדע לך. אז לשאלה שלך אני אתן לך תשובה: אני נוגעת באנשים מסויימים , לא לכל אחד -אני אומנם נגעתי באמא שלך הלנה היקרה אתמול, כי ישבתי לידה ( בכל מי שישבתי לידו כל פעם נגעתי בו) למשל : אני לא נוגעת באנשים ברחוב ולא באוטובוס רק לפעמים בשיער של אנשים אבל ממש בעדינות או משהו כזה בחולצה שלהם.[ אני מבינה שגם לך יש צורך לנגוע באנשים ואני יודעת שמתישהו אני ואתה ניפגש באחד המפגשים שלנו , אם זה יפריע לך אני לא אגע בך ,אתה בודאי שואל איך אני פתאום יכולה לשלוט אז ככה: יש לי רגישות לילדים, אתה אומנם חצי גבר אבל אתה ילד בסך הכל, לא ניראה לי שאני אגע בך כמו שנגעתי באמא שלך אני מקסימום אלטף לך את היד או את הפנים בעדינות אם תסכים . ואם תרצה לנגוע בי תוכל לנגוע כמה שאתה רוצה אפילו חזק אפילו הכי חזק שאתה יכול כי אתה ילד חזק ונבון ומקסים ולא חלשלוש, אני בטוחה. אז בוא נעשה הסכם ערני : אתה תגע בי כמה שאתה רוצה בפנים ביד איפה שרק תרצה ולא משנה אם זה חזק או לא כי זה לא כואב לי בכלל, ואני רק יתן לך חיבוק או אלטף אותך בסדר? ובקשר לזה ששאלת מי יגע אחרון.. האם אתה כמוני ??חייב לגעת אחרון בדברים באנשים בחולצות וכאלו דברים?? כי לי יש את זה . ערן בן כמה אתה? אני בת 26 וחצי. עכשיו אחרי שקראת את הכל, אני רק מבקשת ממך משהו קטן ללכת לאמא שלך ולתת לה נשיקה ענקית ממני, היא אישה אצילה מאוד עם נוכחות גבוהה מאוד אהבתי אותה מהרגע הראשון כמו שאהבתי את כולם , והיא באמת מקסימה לך תתן לה נשיקה ענקית ותגיד לה " אמא זה אלין שלחה לך". אבל רק אם אתה רוצה אתה לא חייב . שיהיה לך המשך שבת שלום, וחג פורים שמח תעשה חיים. למה התחפשת?