המפגש ברעננה

../images/Emo41.gif דיווח מהשטח ../images/Emo13.gif

הבוקר יצא לי להכיר את חברי הפורום במפגש שהיה ברעננה במשרדי העמותה. אני חיב לציין שכולכם מקסימים אחד אחד
אשרי שאני חבר בקהילה כל כך מקסימה..
ומילה אחורונה לסיום, אלין ..
של בחורה, שמחתי מאוד להכיר אותך אני מקווה שזו תהיה תחילתה של ידידות מופלאה
גיל.

Michael C

New member
שלום.

הנה אני כותב! בשעה טובה התייצבתי מול המחשב מוכן לקחת חלק בסערת הדיונים הזו שהיא הפורום אך שוד ושבר! איך אקרא לעצמי? איזה ממזר גנב לי את השם מיכאל... דעו לכם שמאוד הלחצתם אותי בנושא הכינוים מאחר והבנתי היום (בפגישתנו במשרדי האגודה) שהכינוי שאבחר כאן יכול בהחלט להיו7ת השם שיחקק על המצבה שלי!! בכל אופן הצטרפתי לפורום באופן רשמי. לא עוד רגשות אשם. ברוך בואי. נ.ב אנסה לעודד גם את הוריי לכתוב כאן אז ברוך בואם גם כן.

המפגש כיום האגודה

צהרים טובים לכולם, הצטרפתי לאתר שיהיה לכולם בהצלחה ושותפות פוריה. המפגשים עם האנשים הוסיפו לי ידע כללי ותמיכה אודות התסמונת ממנה סובל בני. מקוה להיפגש עימכם הן באמצעות הפורום וגם באמצעות מפגשים נוספים.רק אנו ההורים והאנשים אשר לוקים בתסמונת מסוגלים לעזור לעצמנו. שיהיה שבת שלום וחג פורים שמח לכולנו משה ואילנה מלמן

ערן קו

New member
לאלין ילדת האור

לא היה לי זמן לאגיד לך מזל טוב על השם החדש אז מזל טוב. ויש לי שאלה שמתי שאת חיבת לגעת באנשים וכרונה גם לי יש את זה מה יקרה ים ניפגש ונצריך לגעת אחד בשני

lati1

New member
שבת שלום לכולכם, כמה חבל לי

שלא יכולתי להגיע היום למפגש, פשוט הפורים הזה, עם כל המסיבות של הילדים והתחפושות-ממש לא היה סכוי שאגיע. עושה רושם שהיה לכם מפגש חוויתי ומעניין ןאיזה כיף לראות את האנשים שמאחורי המילים... מקווה בפעם הבאה!

שביק

New member
לכל החברים היקרים חג שמח מ ../images/Emo68.gif

שמחתי לפגוש היום את כל מי שהגיע למפגש "הבית הפתוח". איש החידות - אתה אדם מרתק. מוכשר ומוכיח לכל שאפשר להצליח עם טוראט ולמרות הטוראט. בל נישכח שאוכלוסיית הטוראטים הם אנשים יצירתיים מאד, רגישים, מוכשרים, טובי לב לעתים ללא גבולות, יפים ובעלי חן מיוחד. שחקנים ומוסיקאים וכן ספורטאים מהוללים. אני שמחה שהצטרפת ל"משפחה" חמה ותומכת אשר כולם בה עוזרים אחד לשני. כה לחי! חג שמח. שביק

שביק

New member
לניוש היקר חג שמח מ../images/Emo68.gif

שמחתי להכירך. אתה אדם מקסים ובעל יכולות ניפלאות. אתה יודע אני כאן, לשרות החברים כפי שיידרש ויתבקש. חג שמח. שביק

niosh שלום נשמה.

גם אני שמחתי להכיר אותך. אני מצטערת שברחתי לשירותים לבכות כשסיפרת על הבן שלך. משום מה זה ריגש אותי מאוד, אז מבקשת סליחה מה לעשות.? אני רגשנית כזאת. אני מאחלת לכם שאתם ביחד תראו רק ימים של אור של קרן שמש חמה ואוהבת שתלטף את החיים של שניכם וביחד תמיד - אמן!

שביק

New member
לאלין היקרה חג שמח מ ../images/Emo68.gif

את בחורה מרגשת מאד יפהפיה, בעלת חוש הומור וכושר ביטוי. שמחתי מאד לפגוש אותך היום. אני יודעת שזה מאמץ לא פשוא עבורך להגיע ועל כן אני מודה לזיו ותיקי על השירות שעשו והביאוך הלום. המשיכי להיות מקסימה כזאת ומקווה שתימצאי עבודה שתהלום את כישורייך ובכך תתעודדי יותר. לילה טוב וחג שמח! שביק כמובן להתראות במפגשים הבאים.

שביק חג חמח לך ואני שמחתי להכיר../images/Emo6.gif

אותך ואת כולכם מסתבר שאת אישה מקסימה ביותר אני מודה לאלוהים שהכרתי את כולכם ואותך. שיהיה לך חג שמח ומקסים, שבת שלום.

שביק

New member
לתיקי וזיו היקרים חג שמח מ ../images/Emo68.gif

חן חן על המחווה שהבאתם את אלין למפגש. לזה קוראים חברים העוזרים אחד לשני. לילה טוב וחג שמח. ד"ש לאוראל. שביק

שביק

New member
ל- YAELC1 חג שמח מ ../images/Emo68.gif

מצד אחד שמחתי לפגוש אתכם. אך מצד שני - לילדים היה משעמם ומאכזב. וצר היה לי שנאלצתם לעזוב כבר בהתחלה. אני מקווה שטיילתם קצת במקומות חלופיים כך שלילדים היה שמח. אני מקווה שבחג האביב תגיעו שוב עם כל המשפחה מכיון שיהיה מיועד לכל המשפחה. הזמנות תישלחנה למשפחות כרגיל. חג שמח לכולכם. לילה טוב. שביק

שביק

New member
ל- og היקרה חג שמח מ ../images/Emo68.gif

תמיד ניפלא לפגוש אותך. תמיד עם חיוך מקסים ואור בעיניים. מקווה לפגוש אותך עם משפחתך המקסימה באירועים הבאים. ד"ש חמה לכל אהוביי וחג פורים שמח לכולכם. לילה טוב. שביק

היי טלי../images/Emo151.gif

תודה על המילים - חיממת את ליבי - אגב אותה ילדה מקסימה , נמצאת אצלי בבית מאתמול, ותהיה עד יום ב' ומה זה כייף לי כאילו רק היא היתה חסרה לי להשלים את הפאזל.

תיקי יקירתינו../images/Emo23.gif

אני שמחה שהיא אצליך אותה ילדה. תעשו חיים ביחד. תודה על אתמול , ובכלל תודה על הכל ושאת כאן איתנו תודה שפתחת עבורינו דלת או פתח ללב שנוכל לפרוק כאן את הכל . תודה תיקי וד"ש לילדים המקסימים, וגם כן לזיו הבעל היקר שלך. אתם אנשים מקסימים. תודה.

בוקר טובlati שלנו../images/Emo8.gif

מה שלומך? אני מקוה שתוכלי להגיע למפגשים אחרים שיהיו , היה מאוד כיף אתמול. אני אישית מאוד נהניתי. חשבתי אם להגיע או לא להגיע קצת הססתי אבל תודה לאל שניפגשתי והכרתי אנשים מדהימים כאלו.

מפגש כייפי - מעניין ומרתק../images/Emo91.gif

לכל החברים בפורום, אלו שהיו במפגש ולאלו שלא הצליחו להגיע - חג שמח! ראשית, אנירוצה לומר שכל מפגש הוא ייחודי, בכל פעם מגיעים חברים חדשים, חלקם חברים בעמותה וחלקם לא. בכל מפגש יש לנו הכבוד להכיר משפחות חדשות עם התמודדויות שונות, וזה מאד עוזר להתמודדות היומיומית של כולנו. בסה"כ אנחנו בני אדם ולפעמים בתוך הלב פנימה - השאלה מה יהיה הלאה? מה עוד צופן לנו העתיד עם עצמנו, עם ילדינו, עם בית הספר, עם עבודה ? ובאמת רואים במפגש כזה מגוון של בעיות ומגוון דרכי התמודדות. ומכל מלמדי השכלתי. לכל מי שלא הגיע, לדעתי כדאי לכם בפעם הבאה לעשות מאמץ וכן לבוא. ולכל מי שטרח והגיע, אל תפסיקו, הביאו גם את בני/בנות זוגכם, ואפילו הורים,סבים וסבתות...כי חשוב מאד לדעת שממפגש כזה יוצאים הרבה יותר אופטימיים ועם הרבה יותר הבנה לנושא ופתאום אפילו משפחות קרובות שהסתכלו על "הטוראטניק המשפחתי" כעל "חייזר"(מבלי לפגוע באף אחד)מוכנים לקבל שיש "דבר כזה" (כל מי שהקשיב לשביק אתמול יבין מה זה)ויהיו מוכנים יותר מבינים יותר ומכילים יותר.

תיקי כמה שאת צודקת

קראתי כל מילה, וזה כל כך נכון שיש על מי להשען במפגשים כאלו . במצבים שבאמת רואים אותנו אולי בתור משהו זר כמו שכתבת "חייזר". ריגשת אותי נשמה. ~~~~~~~ תודה ~~~~~~~~~~

למעלה