המפגש בצפון

שרון123

New member
המפגש בצפון

המפגש בצפון אנחנו רוצים לסגור את כל הפרטים בקשר לפעילויות במפגש. אני מפרטת את ההצעות שסיגל אספה עד עכשיו, נישמח לקבל הצעות נוספות. כשתענו, תכתבו בבקשה איזו פעילויות אתם מעדיפים לעשות ביום שישי, ואיזה בשבת. מיותר לציין שגם מי שלא ישן איתנו, מאד מאד מוזמן להצטרף לפעילויות, ומוזמן להשתתף בדיון כאן! האפשרויות לפעילויות במשך היום (שישי או שבת):
החי-בר בבית זרע : פעיל ביום שישי רק עד הצהריים, ובשבת, גם בבוקר, וגם בערב, עם הפסקת צהריים באמצע. במקום פינות האכלה וליטוף, מגוון חיות, מתקנים מתנפחים עם מים. העלות היא 20 ש"ח לאדם, לא משלמים מתחת לגיל שנתיים (והם לא קטנוניים עם השנתיים, גם קצת יותר גדולים יכנסו בחינם)
הבריכה בדגניה : זה הקיבןץ שסיגל גרה בו (כמה דקות נסיעה מאשדות), ונוכל להתארח בבריכה שלהם. גם באשדות יש בריכה, אבל היא לא כ"כ מתאימה לתינוקות. הבריכה בדגניה עברה שיפוץ והיא מתאימה לתינוקות (בריכה מיוחדת לתינוקות). כמו כן באיזור הבריכה בדגניה יש שמשיות ודשא, שולחנות פינג פונג, פינת קפה, מגרש טניס, מגרש כדורסל, ורשת לכדור עף.
חוף דגניה בכינרת : גם כאן נהיה אורחים של סיגל, זה חוף פרטי של הקיבוץ.
מסלול טיול, אני לא כ"כ מכירה, ולדעת סיגל יהיה חם מאד, אבל אם מישהו מכיר, נשמח לקבל הצעות למסלול קל שאפשר לעשות גם עם עגלות. הצעות לארוחת ערב :
בקיבוץ אשדות, 40 ש"ח לאדם
בקיבוץ דגניה (מרחק כמה דקות נסיעה מאשדות), 20 ש"ח בחדר האוכל של הקיבוץ. החיסרון הוא ששומרי שבת לא יוכלו להגיע. הצעות לפעילות אחרי ארוחת ערב :
מיסטיקנית שמוכנה לבוא אלינו לאשדות, תעביר הרצאה, פותחת לאנשים בקלפים. באוירה שמתאימה ליום שישי ה 13 בחודש, עם נרות. העלות היא 20 ש"ח לזוג.
שרהלה שרון מופיעה בקיבוץ אפיקים באותו ערב (מרחק של כמה דקות נסיעה, ואפשר גם ללכת ברגל) - 40 ש"ח לאדם.
סיגל דיברה גם עם מישהו שמוכן לבוא אלינו עם אקורדיון לשירה בציבור. העלות היא 600 ש"ח לכולנו, כלומר אם הרוב יצטרפו, זה יצא בסביבות 30 ש"ח לזוג. הצעות לארוחת צהריים ביום שבת:
מסעדה מונגולית בכניסה לקיבוץ כינרת (שוב, כמה דקות נסיעה). ארוחה בשרית עולה 45 ש"ח לאדם. ושתי הערות בקשר לאשדות
אין אפשרות להביא בעלי חיים(כלבים), אם למישהו יש בעיה, יש פנסיון כלבים באפיקים.
עלולה להיווצר בעיה של חוסר בלולים, אז מי שיכול להביא מהבית, שיביא

wildcat6

New member
פרטים נוספים

פרטים נוספים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=149&msgid=15568565 צר לי אני עובדת עם חיצים העכבר שלי שבק אנא ענו לי מי מעונינת בארוחה אצלי ב 20 ש"ח אם יש בעיות ליצור איתי קשר

מתרגשת

New member
תשובות

החי בר נשמע מדהים אז כן... אבל אני לא יכולה להגיד באיזה יום עד שאני לא אדע מה קורה עם העבודה של אסא. הבריכה בדגניה נשמעת מעולה כך גם החוף, אני לא מכירה מסלולי טיול ללכת בהם עם ילדים. לא אכפת לי כל כך באיזה קיבוץ לאכול ארוחת ערב. בקשר לפעילות לאחר ארוחת ערב: אני לא חושבת שנצטרף לאף אחת מהפעילויות כיוון שסתיו הולכת לישון גג ב- 21:30 ואם לא היא נהיית נודניקית רצינית. וכמובן שלא נעזוב אותה לבד.... ואני לא בעד מיסטיקנית כי אני לא ממש מתחברת לכל הנושא הזה. ארוחת הצהריים בשבת נשמעת אחלה. ואנחנו נביא איתנו את העריסה של סתיו כנראה.

שרון123

New member
ורוצה להוסיף עוד אופציה

לארוחת הערב ביום שישי : שכל משפחה תביא איתה משהו, ונאכל כולם ביחד, על הדשא.

שרון123

New member
ואני עונה

לארוחת הערב ביום שישי : שכל משפחה תביא איתה משהו, ונאכל כולם ביחד, על הדשא. ולמתרגשת, מאד אהבתי את החתימה שלך, ואני גם מסכימה עם כל מה שכתבת.

שרון123

New member
אופססססססס

שכחתי את שבת : יום שבת : בבוקר החי בר בבית זרע, ארוחת צהריים(לא משנה לי איפה), מנוחת צהריים, ושוב בריכה או חוף הכנרת

שרון123

New member
מצטערת, שוב לא העתקתי הכל...

זו התשובה שלי במלואה: ביום שישי : אחה"צ הבריכה או החוף של דגניה, ובערב ארוחת ערב של כולם על הדשא, בלי הפעלות ובלי חדרי אוכל. יום שבת : בבוקר החי בר בבית זרע, ארוחת צהריים(לא משנה לי איפה), מנוחת צהריים, ושוב בריכה או חוף הכנרת אני עוברת בין הפורומים, והעתקתי את התשובה להודעה הקודמת שלי בטעות

מתרגשת

New member
תודה שרון על המחמאה

ובדיוק הרגע הצצתי בפורום שלך והתלבטתי אם אנחנו שייכים לשם... יש לסתיו רפלוקס של דרכי השתן ובבי"ח היינו מיטה ליד "שירי ל" שראיתי שגם היא כותבת שם... ורציתי לשאול מה יש לירדן

שרון123

New member
את מאד מאד מוזמנת../images/Emo140.gif

לירדן יש מחלה מטאבולית מיטוכונדריאלית. הסיפור שלנו מופיע כאן הבעיה של סתיו אמורה להסתדר לבד? או שצריך איזו פעולה כירורגית?

שולה1234

New member
מצטרפת לשאלה של לימור

גם לנו יש רפלוקס-כליתי והתלבטתי אם להצטרף האם אנחנו בקטגוריה לגבינו, נכון לעכשיו אין צורך בפעולה כירורגית (לפחות עד גיל שנתיים)

שרון123

New member
שולה, גם את מאד מוזמנת../images/Emo24.gif

אין אצלנו קטגוריות ברורות, יש מכל הסוגים. כל מיני סוגים של מחלות, וכל מיני מצבים. כל מי שמרגיש שהוא צריך תמיכה מאנשים שמבינים מה עובר עליו (לדוגמא בדאגות מהעתיד, או חוויות מאישפוזים). וכל מי שמרגיש שיש לו מה לתרום - מאד מאד מוזמן

מתרגשת

New member
שרון איזה סיפור מקסים ומרגש...

אני מעריצה גדולה של כל מי שלמרות הכל שומרת על כזו אופטימיות ועם המון
כי זה קשה (מטיפולי הפריות למדתי שאופטימיות זה המרכיב החשוב ביותר) הסיפור שכתבת מאד ממצה ולמרות זאת יש לי עוד המון שאלות אבל אני אשמור אותן לפעם אחרת

26יפעת

New member
אנחנו נצטרף רק בשבת

לא משנה לנו כ"כ הפעילות העיקר לראות את כולם, פינת ליטוף לא כ"כ מעניין כי יובל קטן מכדי להנות מזה... בכל אופן נצטרף לכל מפגש בבוקר ונשאר לאכול אתכם צהרים במונגולית.

אז הנה דעתי....

החי-בר- לא בשבילינו.... יש לנו בקיבוץ גן חיות שלם בחינם, ואופק כבר מכירה שם את כל החיות.... חוץ מזה שאנחנו באים עם שנטי הכלבונית
, ולא נראה לי שיתנו לנו להביא אותה לשם.... בריכה- לא.... אני ממש לא בעד..... חוף דגניה- מצויין! זה מוצא חן בעיניי!!!! אפילו כבר קנינו גלגל ים לתינוקות! טיול- תלוי במזג האוויר- אבל נראה לי שיהיה חם מדי. ארוחת ערב- נראה לי שנאכל בקיבוץ, ונבוא כבר אחרי האוכל חזרה למפגש. מיסטיקנית- נשמע לי נחמד. לגבי שרה'לה וההוא עם האקורדיון..... לא ממש.... אני עוד מתלבטת לגביי האקורדיון, אבל הופעה של שרה'לה לא באה בחשבון. וגם צהרים בטח נאכל בקיבוץ. האמת היא שלא ציפיתי לכזאת פעילות עם לוח זמנים- חשבתי שסתם ניפגש כולם, על הדשא או ליד המים, ונפטפט, ואולי נעשה פיקניק כולם יחד בכיף. הפעילויות אפילו קצת מפריעות לי.... אבל חפיף- אני אזרום עם כולם. וכמובן כמובן- שאם לא יהיה ניתן להכניס בעלי חיים אז אני יוצאת מהחשבון- כי אין מצב שאני משאירה את שנטי לבד....

wildcat6

New member
תשובות להיידי

סתם פעילות על הדשא היתה מתאימה אם היו באים להתארח אצלי בערב והולכים אנשים המגיעים מהמרכז ומשלמים על צימר רוצים לנצל את מגוון הדברים שקיימים באיזור ובצדק תצטרפי למה שבה לך ותיידעי אותי נשמח בחברתך

עידית28

New member
וזו ההעדפה שלנו...

כמה שפחות לנסוע או להסתובב בחום הצפוי, וגם מאחר וזהו מפגש שנערך להנאת כולנו, לא הייתי רוצה "לנטוש" את שומרי השבת ולנסוע לכל מיני מקומות שאי אפשר להגיע אליהם ברגל. אז: ביום ו', תלוי בשעת הסגירה-חי בר בית זרע. ארוחת ערב באשדות, ופעילות כלשהי, לא משנה מה, כל עוד זה מתאים עם הפיצקולים (מיסטיקנית נראה לי בעייתי). בשבת-בריכה או חוף שאפשר ללכת ברגל, אני לא יודעת אם מישהו דתי עד כדי כך שאינו שוחה/מתנגב בשבת. א. צהרים קלה (יהיה חם מדי לבשרים לדעתי) שכל אחד מביא (יש מקררים בחדרים) ואולי אז כבר אפשר להתפצל לפעילויות שונות, כי שבת יוצאת מאוחר ובכל זאת בוודאי יהיו מי שיעדיפו לנסוע לדגניה או לכל מקום אחר.

למעלה