המפגש בצפון
המפגש בצפון אנחנו רוצים לסגור את כל הפרטים בקשר לפעילויות במפגש. אני מפרטת את ההצעות שסיגל אספה עד עכשיו, נישמח לקבל הצעות נוספות. כשתענו, תכתבו בבקשה איזו פעילויות אתם מעדיפים לעשות ביום שישי, ואיזה בשבת. מיותר לציין שגם מי שלא ישן איתנו, מאד מאד מוזמן להצטרף לפעילויות, ומוזמן להשתתף בדיון כאן! האפשרויות לפעילויות במשך היום (שישי או שבת):
החי-בר בבית זרע : פעיל ביום שישי רק עד הצהריים, ובשבת, גם בבוקר, וגם בערב, עם הפסקת צהריים באמצע. במקום פינות האכלה וליטוף, מגוון חיות, מתקנים מתנפחים עם מים. העלות היא 20 ש"ח לאדם, לא משלמים מתחת לגיל שנתיים (והם לא קטנוניים עם השנתיים, גם קצת יותר גדולים יכנסו בחינם)
הבריכה בדגניה : זה הקיבןץ שסיגל גרה בו (כמה דקות נסיעה מאשדות), ונוכל להתארח בבריכה שלהם. גם באשדות יש בריכה, אבל היא לא כ"כ מתאימה לתינוקות. הבריכה בדגניה עברה שיפוץ והיא מתאימה לתינוקות (בריכה מיוחדת לתינוקות). כמו כן באיזור הבריכה בדגניה יש שמשיות ודשא, שולחנות פינג פונג, פינת קפה, מגרש טניס, מגרש כדורסל, ורשת לכדור עף.
חוף דגניה בכינרת : גם כאן נהיה אורחים של סיגל, זה חוף פרטי של הקיבוץ.
מסלול טיול, אני לא כ"כ מכירה, ולדעת סיגל יהיה חם מאד, אבל אם מישהו מכיר, נשמח לקבל הצעות למסלול קל שאפשר לעשות גם עם עגלות. הצעות לארוחת ערב :
בקיבוץ אשדות, 40 ש"ח לאדם
בקיבוץ דגניה (מרחק כמה דקות נסיעה מאשדות), 20 ש"ח בחדר האוכל של הקיבוץ. החיסרון הוא ששומרי שבת לא יוכלו להגיע. הצעות לפעילות אחרי ארוחת ערב :
מיסטיקנית שמוכנה לבוא אלינו לאשדות, תעביר הרצאה, פותחת לאנשים בקלפים. באוירה שמתאימה ליום שישי ה 13 בחודש, עם נרות. העלות היא 20 ש"ח לזוג.
שרהלה שרון מופיעה בקיבוץ אפיקים באותו ערב (מרחק של כמה דקות נסיעה, ואפשר גם ללכת ברגל) - 40 ש"ח לאדם.
סיגל דיברה גם עם מישהו שמוכן לבוא אלינו עם אקורדיון לשירה בציבור. העלות היא 600 ש"ח לכולנו, כלומר אם הרוב יצטרפו, זה יצא בסביבות 30 ש"ח לזוג. הצעות לארוחת צהריים ביום שבת:
מסעדה מונגולית בכניסה לקיבוץ כינרת (שוב, כמה דקות נסיעה). ארוחה בשרית עולה 45 ש"ח לאדם. ושתי הערות בקשר לאשדות
אין אפשרות להביא בעלי חיים(כלבים), אם למישהו יש בעיה, יש פנסיון כלבים באפיקים.
עלולה להיווצר בעיה של חוסר בלולים, אז מי שיכול להביא מהבית, שיביא
המפגש בצפון אנחנו רוצים לסגור את כל הפרטים בקשר לפעילויות במפגש. אני מפרטת את ההצעות שסיגל אספה עד עכשיו, נישמח לקבל הצעות נוספות. כשתענו, תכתבו בבקשה איזו פעילויות אתם מעדיפים לעשות ביום שישי, ואיזה בשבת. מיותר לציין שגם מי שלא ישן איתנו, מאד מאד מוזמן להצטרף לפעילויות, ומוזמן להשתתף בדיון כאן! האפשרויות לפעילויות במשך היום (שישי או שבת):