המערכת שלי

חולוני

New member
המערכת שלי

כיתה י"א 6 מגמת קולנוע-תקשורת. יום ראשון -------------- 0- תנ"ך 1- תנ"ך 2- מתמתיקה ( 4 יחידות..) 3- מתמתיקה ( כנ"ל ) 4- תקשורת 5- תקשורת 6- חינוך גופני יום שני --------------------- 1- צילום 2- צילום 3- צילום 4- שעה חופשית 5- שעה חופשית 6- אנגלית 7- אנגלית יום שלישי ------------------------ 1- לשון 2- חינוך 3- מתמתיקה 4- מתמתיקה 5- ספרות 6- אנגלית יום רביעי ( יום המוות ) ---------------------------- 0- מתמתיקה 1- מתמתיקה 2- מתמתיקה 3- ספרות 4- הבעה 5- לשון 6- תנ"ך 7- היסטוריה 8- תסריטאות 9- תסריטאות יום חמישי ( קשה, אבל לפחות יש מגמה..) ----------------------- 0- תולדות הקולנוע 1- תולדות הקולנוע 2- תולדות הקולנוע 3- שעה חופשית 4- אנגלית 5- אנגלית 6- היסטוריה 7- הפקות טלויזיה 8- הפקות טלויזיה 9- הפקות טלויזיה יום שישי ( לא לצחוק !!! ) ------------------------------------- 0- כלום 1- כלום 2- כלום 3- כלום 4- חינוך גופני 5- הביתה !
כן, כן, ביום שישי אנחנו לומדים ( בעצם אפילו לא לומדים...רצים\משחקים\מזיעים..) רק שעה אחת ! איזה בית ספר דפוק ! למה לבוא לבית ספר בשביל שעה אחת ?! הם באמת חושבים שאני אבוא ?? אה, ועוד אמורים לדחוף לנו איפהשהוא אומנות במערכת במקום משהו..אין לי מושג במקום מה.. בקיצור, מערכת הרבה יותר קלה משנה שעברה ! וברוך שפטרנו מפיזיקה !!! אבל השנה יהיו הרבה יותר בגרויות משנה שעברה..אבל נתגבר.. זהו..שתהיה לכולם שנה טובה !!
נסיים בציטוט מסרט לא ממש ידוע.. ( פייט קלאב ) - "We were raised on television to believe that we´d all be millionares, movie gods, rock stars, but we won´t. And we´re starting to figure that out." ~Tyler~

הלוואי ולי היתה כזו מערכת

35 שעות בשבוע? זה הכל? ועוד בלי שעות אפס ומינוס? ורק עד שעה שביעית? חכה תגיע לתיכון... לי עכשיו יש 43 שעות! כולל שעה שמינית אחת ושעת מינוס. לפחות אני יכול להתנחם בעובדה שאני גם ככה מבריז מ- 7 שעות כל שבוע...

mor shani

New member
איזה כתב יפה... ממש ישר - בא ל...

בא לך לשתף אותנו מי זאת אורלי...?

המערכת שלי

אוףףףף התיק שלי באוטו והאוטו בהרצליה, אצל אמא שלי
אוף המערכת שלי תהיה כאן רק בערב.... באסהההה

havlaz

New member
תיחנק אתה והמערכת שלך

אני מבין שאתה אלקטרוניקה
שיבצו אותי לשם, אבל הגשתי ערעור אצלינו הכיתת אלקטרוניקה מזה לא משהו חרא של ילדים, לא תודה

אם יש משהו יותר מעניין...

אז תלך... אלקטרוניקה זה משעמם! אני שם רק בגלל שאין משהו אחר וכי החבר´ה אחלה

ואני רוצה להוסיף בקשר למערכת שלי...

שביום חמישי יש לי עוד שעה בסוף היום (מעבדת מערכות...)

נוני...

איזו כיתה את? ח´? כי האלקטרוניקה בכיתות הנמוכות יותר זה אחלה דבר...בונים מלא דברים... במגמה זה כבר כמעט מתמטיקה...
מלא נוסחאות וגועל נפש...

לא אני מבקשת לא לטעות

אני כיתה ט´!!! לא להתבלבל ט´ 4 הכלים....... ואמ..... למדנו קצת שנה שעברה היה דווקא אחלה כי ידעתי כבר הכל....

המערכת שלי!

יום א´ ------ 1. ספרות 2. חנ"ג 3.של"ח (שלח=שיעור לא חשוב) 4. לשון 5.ערבית 6.ביולוגיה -------------- יום ב´ ------ 1.היסטוריה 2. מתמטיקה 3. היסטוריה 4. דילמות (תהרגו אותי אין לי מושג מזה ...) 5. חוגים 6. חוגים (חוגים משמע הולכים הביתה.....) ------------------ יום ג´ ------- 1. לשון 2. ספרות 3. חנ"ג 4. פיזיקה 5. פיזיקה 6. ערבית 7 ביולוגיה 8.ביולוגיה ------------ יום ד´ ------ 1. אנגלית 2. אנגלית 3. תנ"ך 4. מתמטיקה 5. דילמות 6. ערבית 7. ביולוגיה -------------- יום ה´ ------- 1. פיזיקה 2. תנ"ך 3. מתמטיקה 4. מתמטיקה 5. פיזיקה 6. חינוך ---------- יום ו´ ------- 1. לשון 2. לשון 3. אנגלית 4. אנגלית 5. מתמטיקה וזו המערכת שלי!!@! חרא של מערכת כמעט כל יום לשון וכמעט כל הזמן ביולוגיה !!! איכסא!!! לא רוצהההההההההה

טוב...

אני רואה שלאנשים כאן אין מושג מה זו מערכת גרועה... אז רק כדי להראות לכם, הנה המערכת שלי: יום ראשון 0 אנגלית 1 אנגלית 2 הסטוריה 3 הסטוריה 4 חינוך 5 מתמטיקה 6 מתמטיקה יום שני 0 מתמטיקה 1 ביולוגיה 2 מתמטיקה 3 אנגלית 4 חינוך גופני 5 מחשבים 6 ערבית 7 ערבית 8 פיסיקה יום שלישי 0 לשון 1 תנ"ך 2 תנ"ך 3 מחשבים 4 מחשבים 5 ערבית 6 פיסיקה 7 פיסיקה יום רביעי (לפחות יום אחד קצר) 1 לשון 2 לשון 3 תנ"ך 4 תנ"ך יום חמישי 0 חינוך גופני 1 אנגלית 2 אנגלית 3 מתמטיקה 4 מתמטיקה 5 לשון 6 לשון יום שישי 1 ביולוגיה 2 היסטוריה 3 ביולוגיה 4 חינוך 5 היסטוריה ובנוסף, כנראה תהיה לי גם שעת מינוס. אבל אולי אני צריך להגיד תודה שאני לא בספרות (לאלה יש חלון), ושיש לי פטור ממתמטיקה.

iX

New member
מגמת תקשורת?? נשמע כמו אחלה דבר..

איך זה?

charmingirl

New member
../images/Emo41.gif המערכת שלי ../images/Emo41.gif

יום א´: 1. מדעים 2. פרוייקט 3. מתמטיקה 4. מתמטיקה (ררר
) 5. אנגלית (לפחות הצטמצמו תלמידים, עכשיו נהיה פחות מ30 כי זה רק הכיתה שלי) 6. ספרות (עם מורה שאני נורא נורא אוהבת
) --------------------------------------------- יום ב´ 0. חנ"ג (נו מילא) 1. מדעים 2. מדעים (פיחסה) 3. פרוייקט (נחמד) 4. מורשת (שתמות שרת החינוך
) 5. תנ"ך (מורה חדשה) ---------------------------------- יום ג´ 1. מתמטיקה 2. מתמטיקה (עוד פעם שעתיים
) 3. אנגלית 4. אנגלית 5. תנ"ך 6. לשון ------------------- יום ד´ 1. היסטוריה 2. אנגלית 3. צרפתית 4. ידיעת הארץ 5. לשון 6. מדעים 7. מדעים (מה יש עם המדעים הזה???) --------------------------------- יום ה´ 0. מתמטיקה (באסה) 1. לשון 2. ספרות 3. היסטוריה 4. תנ"ך 5. צרפתית 6. צרפתית --------------- יום ו´ 1. זה"ב (גם אני תוהה מה זה- מה לומדים בזה הכוונה) 2. היסטוריה 3. חנ"ג 4. ידיעת הארץ ו....הביתההההההה זה הכל.... עמוס, הא?
te amo עדי

למעלה