המערכת שלי

mor shani

New member
זהו?!? אתה יודע איך אותנו דפקו...??

שנה שעברה למשל היו לנו פעמיים בשבוע 4 שעות (!) פעמיים בשבוע 7 שעות פעם אחת 6 שעות ופעם אחת 5 ופעם בשבוע גם שעת 0 (ביום של ה-6 שעות) אבל השנה... די איזנו לנו את המערכת אבל דפקו אותנו לגמרי!!! (אבל לפחות חסל סדר שעות 0 (בינתיים...) יש לנו כל יום עד 2 ויום אחד עד 3 חוץ מהיום ששיחררו אותנו באופן חד פעמי ב-11 וחצי!!! (תאכלו ת´לב... סתתתתתם!) טוב אז אין לי כוחיותר לדבר על בית ספר- גם ככה אני חצי עיוורת מזה שראיתי את 20 הקילוגרמים החדשים שצמחו למחנכת שלי על הבטן הגדולה שלה!!! אז... ביייי! LOVE U ALL מור

mor shani

New member
גם אני שכחתי פרט חשוב ביותר...

אני בח´ 6 (שיט!!!!!) ולמי שלא הבין את ה"שיט!!!!!" זה כי הלוואי והייתי בסיום כיתה י"ב 6 או בא´ 3!!!!

קודם כל, אני רוצה להגיד...

יפה מאוד שאתה בתקשורת, כי גם אני אבל זה לא פייר, לי יש מערכת יותר קשה ואני רק ב-י´ אוקיי, אז הנה: יום ראשון --------- 1- מתמטיקה(5 יחידות) 2- תקשורת 3- תקשורת 4- חינוך 5- ספרות 6- היסטוריה יום שני (פשוט סיוט) -------- 0- פסיכולוגיה 1- שעה חופשית 2- היסטוריה 3- אנגלית 4- אנגלית 5- לשון 6- ערבית 7- תקשורת מעשית 8- כנ"ל 9- כנ"ל יום שלישי --------- 0- תקשורת 1- סוציולוגיה 2- ספורט 3- היסטוריה 4- מתמטיקה 5- מתמטיקה יום רביעי --------- 0- תקשורת 1- תקשורת 2- מתמטיקה 3- מתמטיקה 4- אנגלית 5- של"ח 6- לשון יום חמישי --------- 0- חינוך 1- ספורט 2- ערבית 3- לשון 4- זהות יהודית 5- זהו יהודית 6- שעה חופשית 7- פסיכולוגיה 8- פסיכולוגיה יום שישי -------- 1- לשון 2- היסטוריה 3- אנגלית 4- ספרות -מיכל-

Byzee-D

New member
לי להפך....

אין עדיין מערכת בכלל רק ליום שלמחרת... אבל אצלי יש |45 שעות בשבוע ועוד נסיעה הלוך ושוב של 35 דקות...מה טוב בהסעה?????- אין שעת 0

גל פ

New member
המערכת שלי!

תיראו איזה מערכת דפקו לי של 38 שעות ואני עולה רק ל-ז´!!! יום ראשון אני לומד 8 שעות! (מתחילים ב7- גומרים ב14:15-) חינוך גופני ימאות ימאות ימאות מתמטיקה מתמטיקה אנגלית ערבית ---------------------------------------------- יום שני רק 6 שעות! (מתחילים ב9- גומרים ב14:15-) אנגלית אנגלית תנ"ך הסטוריה לשון/הבעה ספרות ---------------------------------------------- יום שלישי 7 שעות!(מתחילים ב7- גומרים ב13:30-) מתמטיקה מתמטיקה ערבית ערבית אמנות/מוזיקה אמנות/מוזיקה תרבות ישראל ---------------------------------------------- יום רביעי רק 6 שעות! (מתחילים ב9- גומרים ב14:15-) חינוך גופני ספרות חשיבת טכנולוגית/מעבדה ביולוגית (אין לי מושג מה זה!) חשיבת טכנולוגית/מעבדה ביולוגית (אין לי מושג מה זה!) מדעים אנגלית ---------------------------------------------- יום חמישי יום קל רק 5 שעות! (מתחילים ב9- גומרים ב13:30-) מחשבים מחשבים מדעים תנ"ך מתמטיקה ---------------------------------------------- יום שישי יש 5 וחצי שעות! (מתחילים ב7- גומרים ב12:30-) חינוך היסטוריה אנגלית מתמטיקה מתמטיקה לשון/הבעה ---------------------------------------------- זה התועדה הקשה שלי! כוס אמק בית ספר מקיף עמל חדרה שימותו אמן! זהו! לילה טוב! גל פ

גלית.א.

New member
גם לנו היה ימאות...

אבל בסוף היום...ובכלל היום של הימאות היה יום מה זה קל...יחסית...

איתן 14

New member
אתה לומד ב"ברושים"??????

גם לי היה פעם ימאות וביום ראשון זה סבבה וזה לא נקרא לימוד!!!!!!

חולוני

New member
שכחתי שעה אחת

ביום שני בשעה השמינית אנחנו לומדים תעבורה עם מורה מצחיק. הוא מגיש אותנו לתאוריה..ככה שאני אוכל לעשות תאוריה בחינם..

היי לכווולם!! מאת *ויקי*

העברתי את ההודעה לכאן כדי לא לפתוח הודעה חדשה... החלטתי להצטרף לפורום הזה, כי הוא נראה לי ממש נחמד! אז ככה, קוראים לי ויקי , עוד מעט אני אהייה בת 14, אני בכיתה ט´ ואני מבאר שבע. ומכיוון שממש משעמם לי כרגע, אני אכתוב פה את מערכת השעות הלא כל כך נוראית שלי: יום ראשון 1 ספרות\תנך 2 הסטוריה 3 חנ"ג 4 פיזיקה\ כימיה 5 ביולוגיה\ מחשבים 6ביולוגיה\ מחשבים 7 אנגלית יום שני 1 פיזיקה\ כימיה 2 כתיבת עבודות 3 אנגלית 4 ספרות\תנך 5 ערבית 6 חינוך יום שלישי 0 אנגלית 1 הסטוריה 2 מתמטיקה 3 חינוך 4 ביולוגיה\ מחשבים 5 ביולוגיה\ מחשבים 7 ערבית יום רביעי 1 תקשורת\ אומנות 2 תקשורת\ אומנות 3 לשון 4 פיזיקה\כימיה 5 זה"ב (בשביל מה זה?????) 6הסטוריה יום חמישי 1 מתמטיקה 2 מתמטיקה 3 אנגלית 4 אנגלית 5 לשון 6 ספרות\תנך יום שישי 1 חנ"ג (על השיעור הראשון??? איזה מבאס!) 2 ערבית 3 מתמטיקה 4 אנגלית 5 לשון זהוווווו יום שבת -לא עושים כלוווום! איזה כייף!

Connie M

New member
../images/Emo46.gif WAIT A MIN

THEY HAVE TAAVURA IN EYLON???? THEM %@##@ WHY DIDN´T THEY DO IT LAST YAER!!!! GRRRRRRRRR Connie M is MAD/

liran_sh

New member
לי יש את המערכת הכי קלה

שיכולה להיות כי אני בי"ב: אני לומד רק 15 שעות בשבוע שלהם נדחסים כל המקצועות הרגילים 5 יחידות מתמטיקה 5 יחידות אנגלית 5 יחידות מדעי המחשב 5 יחידות אלקטרוניקה ו- 5 יחידות פיזיקה
וכמובן, אם כמות שעות כזאת, יש לי גם 2 ימים חופשיים- רביעי וחמישי ! אין כמו י"ב
__ לירן 17__

המערכת הזונה שלי....

יום א ______________ 0.אנגלית 1.לשון 2.פיזיקה 3.חנ"ג 4.מקרא 5.מטמתיקה 6.מטמתיקה יום ב ______________________ 0. 1.ביולוגיה 2.מטמתיקה 3.צרפתית 4.של"ח 5.צרפתית 6.היסטוריה 7. יום ג __________________ 0. 1.מטמתיקה 2.מטמתיקה 3.צרפתית 4.ספרות 5.מדעים מעבדה 6. 7. יום ד _______________ 0. 1.מנהיגות 2.לשון 3.מורשת ישראל 4.ספרות 5.אנגלית 6.מקרא 7.חינוך יום ה ________________ 0. 1. 2.פיזיקה 3.אנגלית 4.אנגלית 5.מקרא 6.ספרות 7.חנ"ג יום ו ____________ 0. 1.היסטוריה 2.תקשורת(חוגי בחירה) 3.תקשורת 4.ביולוגיה 5.היסטוריה 6.ביולוגיה 7. הערות:יום ראשון: יום בנזונה קשה בעיקר שיש לנו שעתיים אחרונות מטמתיקה מואצת עם מירים הרוסיה המסריחה שיודעת להסביר מהתחת (ציפס לא!!!!!!!! הביתה. בדיחה פרטית) יום שני: נכון של"ח אמור להיות קל? אז זהו שיש לנו את המורה הכי מעצבן בעולם קוראים לו יוסי מנסנו והוא החרטטן הכי גדול בעולם הוא מקבל היי טיבעי כל פעם שהוא אומר את המילה ב"שטח" ואז ל20 שניות הוא באופוריה ובכלל הוא אומר לנו תשקיעו שעה אחת בשבוע רציני איזה טמבל הוא לא מנחש שכל המורים מבקשים מאיתנו להשקיע בלשון שעתיים תשקיעו רציני במקרא 3 שעות תשקיעו רציני איזה טמבל ויש לנו את נדיה בצרפתית בובה מהלכת על שניים טמבלית אמיתית היא אחת מהבניאדם האלה שאין להם צוור ובכלל מורה מעצבנת שלא משטלטת על הערסים יום שלישי:יום דיי קל כי יש לי בו רק 4 שעות לפעמים למרות ההרכב הקשה שלהם שכולל שעתיים מטמתיקה ,ספרות, וצרפתית יום רביעי:יום מעצבן בעיקר בגלל לשון ומקרא שיש לנו בהם את אותה מורה ודווקא את המורה הכי מעצבנת בביצפר קוראים לה איילה ויש לה קול ציציפ ומבחנים בני זונות קשים שנה שעברה היא לימדה אותי רק לשון ובמבחן שלה הציון הכי גבוהה היה 87 !!!!!!!!!!!!!! אבל גם בגלל ספרות שיש לנו בזה מורה סבירקה אבל החומר קשה מאוד מנהיגות זה דווקא נחמד יש לי מורה סטודנטית כוסית שלא יאמן זה בעצם שיעור הכנה לקראת פרויקט חונכים שאנחנו עושים לתלמידי יסודי(בטח אני יקבל איזה ערס קטן) יום ה: יום מעצבן בעיקר בגלל שהוא ארוך ומיגע בגלל ספרות ומקרא בסוף וגם הכי מבאס בעולם זה לקבל חנ"ג בשעה אחרונה יום ו:יום דיי קל כי יש לנו מורות קלות להיסטוריה וביולוגיה וזה יהיה החיים שלי מעכשיו ועד לחופש הבא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

black_magic

New member
בא גם לי לפרט מה מערכת השעות שלי..

אז ככה.. יום ראשון: 1- ידיעת העם 2- גרפיקה ממוחשבת 3-גרפיקה ממוחשבת 4-ידיעת העם 5-גרפיקה ממוחשבת 6-מתמטיקה 7-מתמטיקה יום שני: 1- לשון- כיתה ממוקדת 2- לשון- כיתה ממוקדת 3- מתמטיקה 4- מתמטיקה 5- שעה חופשית 6- מחנך 7- מחנך יום שלישי: 1- אנגלית 2-אנגלית 3- אנגלית- מרכז למידה 4- שעה חופשית 5- מתמטיקה- מרכז למידה 6- יסודות העיצוב 7- יסודות העיצוב יום רביעי: יום חופשייייייייייייייי! יום חמישי: 1- יישומי העיצוב 2- יישומי העיצוב 3- חנ"ג 4- לשון- ממוקדת 5- ספרות 6- ידיעת העם 7- ידיעת העם יום שישי: 1- שפת האומנות 2- שפת האומנות 3- ספרות 4- מתמטיקה 5- מתמטיקה 6- אנגלית 7- אנגלית ביטח לא קראתם את זה.. אבל זה סתם כייף לפרט..

למעלה