Sweet Fantasy
New member
המערכת החדשה
מסורבלת, לא ידידותית למשתמש, פשוט נוראית, לא אמורים לבנות ממשק נוח למשתמש? המגרעות במערכת החדשה עולים על היתרונות, הדבר היחיד שמצאתי "טוב" הוא העיצוב (וגם הוא לא משהו). לעומת זאת, חסרונות -
התוכניות מקוטלגות לפי נושאים ולנו אין אפשרות לעבור מנושא לנושא מבלי ל"הטריח" את עצמינו ולצאת מכל התוכנית.
כל השמות של המשתמשים באותו צבע, מי השובינסט?
למה שכולם לא יהיו סגולים? **להחזיר את הפרדת הצבעים לאלתר.**
הכנסת סיסמת מנהל (בהיותי מנהלת פורומים) למה זה טוב לנו? לכם? למישהו? למה אני צריכה להטריח את עצמי להכניס כל פעם סיסמא ואם במקרה אני טועה, זה מנתק אותי. וואלה.. לא מתאים.
העיצוב החדש וההתנהלות בו, ממש ממש ממש לא מובן, כמעט התחלתי לבכות שנתקלתי בממשק החדש. אני וותיקה בבלוגים ותרשו לי להגיד, התאכזבתי. אם המטרה שלכם הייתה למשוך גולשים, מבטיחה שעשיתם בדיוק ההפך, אתמול נתקלתי לראשונה בממשק נכנסתי לבלוג ונשארתי שם בדיוק 2 דק' להבין מי נגד מי (מיותר לציין שלא הבנתי) מבלי רצון לחזור, ה"תשוקה" נעלמה. מקווה שתקחו את דבריי ואת דברי שאר הגולשים המאוכזבים ברצינות. מיכל
מסורבלת, לא ידידותית למשתמש, פשוט נוראית, לא אמורים לבנות ממשק נוח למשתמש? המגרעות במערכת החדשה עולים על היתרונות, הדבר היחיד שמצאתי "טוב" הוא העיצוב (וגם הוא לא משהו). לעומת זאת, חסרונות -