המעגל

• פותח הנושא jock
  • פורסם בתאריך

jock

New member
המעגל

היי, יש לי יותר מידי שאלות אבל אני מנסה לשאול אותן אחת אחת, לא איכפת לכם שאני אציק לכם קצת, נכון? הייתי רוצה שתזבירו לי מה זה בדיוק המעגל, למה הוא משמש בדיוק ואיך מכינים אותו. תודה בכל אופן.

jock

New member
זה לא עוזר

קראתי את רובם ולא ממש מצאתי משהו על המעגל, אולי קצת במאמר של 'כוכב השחר' אבל אל יותר מזה. הייתי רוצה שמישהו יזביר לי על זה בהודעה כאן או באי מייל. תודה בכל מקרה ד"א, אני בת

nubis

New member
כללית

באופן כללי מעגל הוא מרחב תחום כלומר גבול שאותו ישויות שאינם בגוף לא יכולים לחדור. במאגיה מערבית המאג מטיל מעגל מסביבו ופועל בפנים. בכישוף בודהיסטי (כן יש דבר כזה... לא יודע על זה כמעט כלום) הם מטילים מעגל אבל עומדים בחוץ. ישנם דרכים שונות להטיל מעגל התלויות במסורת המאגית שבו המאג עוסק אך למיטב ידיעתי נהוג את רוב המעגלים לסובב 3 פעמים, ולהציב שומרים מ ארבעת הכוונים. יש כאלו שמטהרים את המרחב לפני כן ויש כאלו שנותנים ללעץ הנוצר לדחוץ את האנרגיות הלא רצויות החוצה. בברכה אלמוג

jbu

New member
תוספת זניחה

גם בדרך כלל נעים (בפתיחה) בכיוון השעון ובסגירתו נגד כיוון השעון, אני אישית לא עושה דברים כאלה, אני עושה אותו איך שמתחשק לי באותו רגע. חבר שלי פעם הדפס לי מאתר שמסכם את הבסיס ומביא דוגמאות למעגל "מתקדם" (מסובך) ומעגל "פשוט" (איך שזה נשמע), רוב הסיכים שאנ לא ימצא אותו אבל אם כן אני יודעה לך.

Gadi M

New member
המעגל

היי, אני ינסה להסביר לך קצת. המעגל הוא בעצם הועת אנרגיה שאתה יוצר מסביבך. המעגל משמש לכמה מטרות: - מניעת כניסת ישויות לא רצויות אל תוך אזור הכישוף שלך בזמן עשיית כישוף. - מניעת כניסת אנרגיות לא רצויות ... - קישור למישור האסטרלי שבו הכישוף שלך מתממש. יצירת המעגל: אם תקרא בהמון אתרים וספרים תמצא המון המון דרכים לעשות מעגל אבל אף דרך היא לא הכי טובה בשבילך חוץ מהדרך שלך, הדרך שאתה תמצא שמתאימה לך... בעקרון הכללי למעגל מזמנים את היסודות כי הם השומרים של מישור הכוחות שאליו הכישוף שלך צריך להגיע על מנת להגיע למישור האסטרלי. בנוסף מזמנים גם את שומרי מגדלי הצפייה של הכיוונים שהם השומרים של המישור האסטרלי. למעגל עצמו אתה יכול להזמין אלים ואלות בהתאם לכישוף כרצונך שיברכו את הכישוף שאתה עושה. תנסה לקרוא קצת בכל מיני אתרים או ספרים ואני בטוח שתבין כי מעגל זה הבסיס של הכישוף. אתרים מומלצים: www.open-sesame.com www.wicca.com www.witchs-brew.com אני מקווה שעזרתי לך קצת ואני בטוח שאם תקרא אתה תבין זה ממש לא מסובך...

למעלה