המעבר לאירופה

Jemand

New member
Ich hab etwas darüber gehort-

Worum geht es? ich finde die HH in Marzahn auch geile... ich erinerre mich daran, dass als ich nach berlin kam, war ich erstaund von diese Geisterstadt --- es war winter, und es sah wie der Tag des Jüngsten Gerichts aus...

AMIR3332

New member
לכל הנחותים שעברו לגרמניה - לא תודה

גרמניה לא מתאימה לי, אף על פי שאני גרמני (פספורט, לא כמוכם ה"מהגרים"). בא לי משהו נחמד, זורם, רענן.....פאריז, בלגיה, הולנד שוויץ. כבר יש לי שם BMW 540 מחכה (ככה זה שיש משפחה), רק מחפש מקום סבבה, בלי יותר מדי ערבים, ובלי יותר מדי קרציות ישראלים (כמו בגרמניה-->איחס) אהה כן.....חשוב מאד בחורות יפות (שלא היו בצה"ל והיו מכיות או משהו כזה --> איחס).

AMIR3332

New member
איחס --> ברלין עיר של ערבים.

לך תאכל קבאב (שווארמה) --> כמו שאמרתי גרמניה לא באה בחשבון נקודה. אני כבר רואה את המאטריה. לשאר העולם שלום

Jemand

New member
נו... אל תהיה כזה...

אולי בכל זאת ברלין? אל תפסול לפני שבדקת... בחייאת... תבוא, יהיה נחמד! זה לא יפה לעשות לנו את זה.... אני נעלבתי. נקודה.

Jemand

New member
וחוץ מזה,

שסתם התחשק לי להטיח בך שאתה פרזיט אוכל חינם, ואני מקווה שתדע עבודה שחורה מהי.

AMIR3332

New member
ואני מקווה .....

שאיזה טורקי יזיין אותך בתחת, יא הומו אוהב ערבים. כדאי לך...תקבל שווארמה לכל החיים יא ערבוש מסריח. ועוד מילה ממך, יזמינו אותך לאחד ממרתפי הבירה של המפלגה שם... הם אוהבים אנשים כמוך: גם יהודי וגם הומו (תכף תגיד שאתה שחור, בכלל נצחק פה כולם). יאללה, אזרח סוג ב'

Jemand

New member
למה אתה כועס, חמודי?

לא מספיק שארקן סרומבאדולו חוגג לי על התחת, ושאני מת על ערבים, אתה גם לא נחמד אלי... אתה פשוט מקלקל לי את הסוף שבוע. ואני בסך הכל רציתי לחזור הביתה בשלוש.... נשיקות.

Jemand

New member
ועכשיו (בחצי) רצינות:

אני מקדיש לך שיר; אלהי האוזים\ל.גולדברג _____________________ א. הנה הוא בין ראשי הברוש המופזים בין גדר-הקרשים וסיד כתליו של בית, האלהים הזה בורא האוזים חכם המעוף ונבון השיט. ויקדש היאור את דומית לבו, כנף צחורה תרעד, תונף ולא תגביה - ברוך התם אשר חסיתי בו מול עמק דשא הרקיע. ב. יברך מכרים המרעה הירוק. שערי השמים חרדו ונפתחו. וישמע אלהים, ויקשיב בבת שחוק תפילת אוזים יחפים מן האחו. כי רבה הקמה ושפתיה רכות, כי עולה מן היאור הדממה הכחולה, כי על פני אדמה ירוקת-השתיקות אוזים לבנים למודי תפילה. שוב נשיקות, וסוף שבוע נעים לך וכל משפחתך, אני.

DutchBird

New member
אמיר

אם כבר ביקשת את עזרת הפורום, תן לי לייעץ לך בשם כולנו (הנחותים, המהגרים, ההומואים, השחורים והאזרחים סוג ב) לעבור לגור על הירח, שם אין ערבושים, והכי חשוב, כמה שיותר רחוק מאיתנו!

diday

Member
אמיר, הצעה קטנה

גש לפורום ישראלים בחו"ל (25), שם מתים על אנשים כמוך, והשאר לנו את הפורום הנחמד שלנו לעצמנו.

MicMik

New member
Ach zo אתה נחמדת

הוא היה אצלנו כבר והתאכזב מקבלת הפנים הצוננת. קבל זאת כמחמאה, הוא מת עליכם. למה ישר לשלוח אלינו, תהיו בוגרים ותתמודדו לבד.

doram44

New member
תגיד אתה - מתי היית במקומות האלה.

ישר תתכנן לנסוע לסוף העולם.

een ogenblik

New member
צרור עצות מעשיות.

אם אתה מחפש מקום ללא ערבים, אל תבוא לאירופה. אם אתה מחפש מקום בלי ישראלים, אל תבוא לאירופה (ואין לעי מושג לאן כן). אם אתה מחפש מקום שיעריך אותך בגלל שיש לך כסף, ארה"ב תהיה מקום מתאים יותר. אם אתה מחפש מקום שיעזרו לך בו, אל תקלל את המשתתפים. אם אתה מחפש נימוסים, תהיה מנומס בעצמך. אם אתה מחפש מידע אמין להגירה, משפחה אירופאית תהיה מתאימה מפורומים. אם אתה מחפש מידע אמין, פורומים אינם המקום העיקרי לחיפושים. וכדאי שתשים לב לפריט המידע הבא - אין, אבל אין, עיר מרכזית באירופה ללא ערבים.

funkbass

New member
לא לא בוא אני אסביר לך

גם הודים יש פה בכל מקום , ויש רחובות שלמים שאתה מרגיש שאתה ממש בהודו!! אבל ההבדל הקטן ההוא שההודים לא מתאגדים בחבורות ומטילים טרור על האנשים שעוברים לידם ... עוד לא שמענו על קבוצות של סינים (גם מהם יש פה הרבה) שדפקו מכות לכמה אנשים שעברו ברחוב שלהם ולא רצו לתת סיגריה כשביקשו מהם!!! כל אותם בני מיעוטים אחרים חיים את החיים שלהם בסבבה בעיר הזאת מבלי לבכות שהם קורבנות של ה"מערכת" ולהאשים את העולם בזה שהם לא רוצים לעבוד , וזה לא אשמתם שהם יוצאים כאלה פושעים ... בחור הודי, סיני , אפריקאי , פקיסטני וכל מני כאלה שפגשתי ואמרתי להם שאני ישראלי לא הגיבו ממש כמו אותם אלג'יראים , תוניסאים ושאר מניי ערבים שחיים פה שפגשתי ... מ 4 שנים פה היה רק בחור לבנוני אחד שהפתיע אותי לטובה!!!! ופגשתי לא מעט ואני ת מ י ד אומר מאיפה אני , אז כשאני אומר שאני עובר באותם רחובות שמפוצצים באותם ערבים ומפחד , זה לא בגלל היותם ערבים .... זה מה שהם מפגינים!!! אם לשנוא אנשים שלא מוכנים לקבל אותי בגלל המוצא שלי זה להיות גזען אז אני גזען ... וכן , הכרתי לא מעט ערבים פה ורק אותו לבנוני לא ענה לקרטריונים של הסטיגמה של אותם ערבים שונאיי ישראל/יהודים למניהם!!

forglemmigej

New member
אין לי מושג מה

המצב בגרמניה, רק רציתי לציין, שפה מאד מאד מאד מאד עוינים את הערבים: לא נותנים להם להשתלב במערכת ,וכל יום עושים חוקי הגירה יותר ויותר דרקוניים .בעיקר בגלל התנהגותם המבישה.. והשאלה היא, למה באמת, הערבים לא נקלטים טוב בשום מקום????

sagilgul

New member
אני מבקשת ממך לא לכנות אותי "גולה"

זה ממש מעצבן אותי שאתה קורא פה לכולנו "גולים" - אף אחד לא גולה ולכולם יש בית אחד - מדינת ישראל (אלא אם הם החליטו שהם רוצים לחיות את שארית חייהם מחוץ למדינת ישראל ואז גם לא נראה לי שהם יאהבו את ההגדרה הכללית הזאת לכל הישראלים שחיים כרגע בחו"ל.

berlinale

New member
יש דווקא מדינה באירופה בלי ערבים

אל תקשיב לכל הסמולנים הבוגדים המנ-מניאקים שבטח שוכבים עם ערבים בפורום הזה. יש מדינה באירופה בלי ערבים. זה קרוב לשדה תעופה מרכזי, זה זול ויש המון פנוים-פנויות.

פלינט1

New member
צר לי לאכזב אותך, אבל..

הארכיביוב הילריון קאפוצ'י חוסה תחת חסותם. המשך חיפוש נעים.

למעלה