המעבר לאירופה

AMIR3332

New member
המעבר לאירופה

שלום אחיי הגולים. בעיקרון, אני חיי ברמה טובה בארץ, הכנסה קבועה (לא עבודה). נמאס לי מהגישה וחוסר הנימוסין וכמובן מהמחבלים ושאר הערבים שבארץ. החלטתי לעבור לאירופה. אני מחפש מקום שיתאים על הדרישות הבאות: - מדינה: שוייץ, הולנד, בלגיה, אנגליה. - סגנון חיים - רק איכותי: דירה/בית גדולים, אנשים נחמדים, בלי ערבים. - תקציב: ~ 1500 אירו לחודש כולל הכל (יש לי כסף עד שאני אמשיך משם). - חייב להיות אזור מרכזי (שדה תעופה בינלאומי, טיסות זולות). - אני קונה רכב כך שמחוץ לעיר (עד 30 דקות) גם טוב. מקומות ספציפיים: - לונדון - בתוך העיר יקר !!! האם יש מחוץ לעיר משהו נחמד (בלי מהגרים וכו'), לדוגמא קיימברידג' או משהו כזה. (איך בארנט) - בריסל/אנוורפן - בינתיים בחירה עדיפה - שכ"ד דירה זול (500-700 אירו), מכוניות זולות. מי שמכיר, מה הן הוצאות המחייה ? מה עם טיסות משם? ג'נבה / ציריך - אופצייה טובה - שכ"ד לא יקר, איכות חיים, מיקום מרכזי. אמסטרדם / הולנד - מעניין ביותר, אבל לא בתוך העיר. עדיף מקום רגוע 20-30 דקות מהעיר. אני צריך את המומחים מכל עיר שייתנו את הפידבק. איפה נחמד, איפה לא, מה כדאי וכו' וכו'

פלינט1

New member
פיתרון לא מוחלט אך סביר

- עיר בה נימצאים פחות ערבים מכל עיר ממוצעת באירופה - אום אל פאחם. - עיר בה לא נימצאים ישראלים בכלל - אום אל פאחם. - עיר הנמצאית קרוב לשדה תעופה בין לאומי - אום אל פאחם. - עיר ממנה תוכל לבקר את החברה ללא הוצאות נסיעה מוגזמות - אום אל פאחם. - עיר בה ניתן למצוא מכונית בזול בטרם תיוצא לרשה"פ - אום אל פאחם. - עיר בה תוכל לקנות יותר בזול מבכל דיוטי פרי שופ בעולם - אום אל פאחם. - עיר בה תוכל לחיות ברווחה עם 1500 ארו לחודש - אום אל פאחם. - עיר בה תוכל להסתדר גם בשפה שדיברת בשכונה - אום אל פאחם. בקיצור, כמו תמיד הפיתרון נימצא מתחת לאף ובמטחווי מכונית גנובה.

berlinale

New member
Go Flint Go

איך אני לא חשבתי על זה. מחר אורזים ועוברים לאום אל פאחם. שכחת יתרון חשוב - זה קרוב לחדרה, שבה גר יורם. נראה לי שלכן גם Jemand ירצה לבוא איתי.

forglemmigej

New member
טיפ

לך לגוגל וכתוב: cost of living in...כל עיר באירופה שאתה מעונין לגור בה ,ותתפלא כמה תוצאות תקבל. בקשר למוסלמים, כי לא כולם ערבים כידוע ,יש הרבה מאד מהם באירופה, בכל מקום..

een ogenblik

New member
לא גרה בבריסל או באנטוורפן

השמועות טוענות שאנטוורפן זולה באופן מחפיר כמעט, אך שדה התעופה הבילאומי הוא דווקא ליד בריסל (אבל אנטוורפן מחוברת גם לסכיפול בהולנד). ליד אנטוורפן יש שדה תעופה לטיסות פנים אירופאיות. מה שלא יהיה, בשתיהן יש ריכוזי מוסלמים גדולים, כפי שיש גם בלונדון, אמסטרדם וכל עיר מרכזית אחרת באירופה.

die morgen tau

New member
walla

נראה לי וסליחה על הביקורת...שאתה חיי באיזה פנטזיה לא ממש מציאותית. אתה רוצה להגר למקום ללא מהגרים? במדינה ארופאית ללא ערבים (חה חה חה) (ארופה מפוצצת בערבים רק כאן אתה חיי אתם באותו בניין או שכונה. ולגלות לך סוד. אתה כישראלי יותר ערבי במנטליות שלך מימה שאתה חושב, גם כשיש לך עיניים כחולות ושער בלונדיני!) וכך ממשיכה ההודעה שלך....רק משום מה היא צרמה לי בעיניים. אתה יודע באמצע ברלין בשכונה "לבנה" שאין בה מהגרים. וברור שלא ערבים...כולנו כאן אנשי תרבות ונאורים.חיים בשלום בתוך עצמנו. בדיוק השכן שלי ואשתו הזמינו אותי לקפה בבוקר, אתה רואה אילו חיים ,גזע עליון! ואתה יודעה מה הכי שימח אותי בהזמנה שלהם? שזה יהיה קפה אמיתי. קפה ערבי!

funkbass

New member
סתם שתדע

שאני פה בפריז הייתי ברחובות שהערבים שם הפחידו אותי יותר משכשהייתי בחאן יונס בתור חייל ישראלי.... ככה גם באמסטרדם .... ובבלגיה!!!

Jemand

New member
חבר, על מכונת הזמן שמעת?

אפשר לסדר לך מחיר משו משו ל1939-1945 באירופה...

sonntag

New member
צודק אחי! נראה לי שאירופה היתה

די נקייה ממהגרים בתקופה הנ"ל. השאלה רק אם מבחינת הנימוסין והגישה זה יתאים לו...

sonntag

New member
תודה שהזכרת לי למה אני לא בארץ

ורק שתדע שברוב אירופה הגזענות לא כלכך מוערכת, ובמעט המקומות שכן, לא נראה לי שישמחו לקבל אותך. ועוד דבר שכדאי לזכור - להבדיל מבארץ שם פוגשים ערבים רק בחדשות או במילואים, באירופה הערבים ממש מסביבך (ברררר) - בעבודה בסופר ואולי אפילו בבית הדירות היוקרתי שלך (תאר לעצמך את הזוועה במעלית), ככה שאולי כדאי שתשקול שנית. כיוון שנמאס לך מחוסר הנימוסין, ואתה נשמע לי בחור די מנומס, אני רק אוסיף בשביל הרקורד ולמקרה שפיספסת את הפואנטה -
אתה חתכת חרא של בן-אדם!

AMIR3332

New member
סליחה ?

לא הבנתי, אתה כאילו ערבי ישראלי שגר באירופה ?

AMIR3332

New member
סליחה ?

לא הבנתי, אתה כאילו ערבי ישראלי שגר באירופה ? מצד אחד אתה קורא לי בשמות, מצד שני גם אתה שונא ערבים(ברררר) נא לשים לב שגרמניה היא לא בחשבון (מקום נהדר, רק מלא בערבושים)

Jemand

New member
אוסיף ואומר;

לא סתם גזען, אלא גזען עם 1500 יורו בחודש בכיס... תוכל בנקל לקנות לעצמך חברים במפלגה...

lilach de

New member
../images/Emo13.gif))))

and I tought of offing him to come in live in one of the ghost-cities around Berlin, mainly in the ex-east side, where ALL of his future-neighbors (well, of those who stayed there, of course, are "pure" germans..

Jemand

New member
Er kann einfach

in Marzahn Wohnen...:) נראה לי שהוא יסתדר שם נהדר... וחוץ מזה יש שם מלא Hochhäuser :)))))

lilach de

New member
marzahn..

i think they are wonderful!! i wouldn´t want to live in one of them , though.... did you see the film alaska.de?

למעלה