מחריבת מסיבות
New member
המסע לאוסטרליה
פרק ראשון ובו יסופר על ההחלטה. יש אנשים שמתכננים את הטיולים שלהם מראש. במיוחד נסיעה לאוסטרליה. פגשתי בטיול הזה אנשים שישבנו ב"חברה הגיאוגרפית" ותכננו במשך שלושה חודשים(!!!) טיול של שלושה שבועות. אנשים רצינים ללא ספיק!! אבל מ'לעשות שאני לא רצינית?..
הנסיכה שלי לפני חצי שנה החליטה שהיא הולכת לתור עולם. התכנון המקורי היה שאחרי חצי שנה היא חוזרת לארץ. תכנונים לחוד- ביצועים לחוד. לפני תום התקופה הודיעה לי הנסיכה שהמסע מוצא חן בעיניה והיא לא מתכוונת לחזור, היא ממשיכה את הטיול לכוון המזרח. נתתי לה את ברכת הדרך. מה יש לה למהר? לימודים-עבודה-קריירה-חתונה-ילדים-משכנתא, לא יברחו. סעי מתוקה שלי, תמשיכי בטיול בכיף. אבל הלב ראבק.. הלב מתגעגע... זה קרה בארוחת צהרים כשישבתי מול חברה שלי ואחותי כשאמרתי שאני מתה לנסוע לבקר את הנסיכה שלי אבל אני לא יכולה. אחותי המלעונה אמרה- "יש לי אחות שאומרת (אין לה אחות אחרת מלבדי) שאי דבר כזה לא יכולה. יש לא רוצה" התנפלתי עליה בחמת זעם "תגידי את נורמאלית?? מה לא רוצה?? את יודעת שיש לי התחייבות לליל-הסדר" ההיא, לא מתרגשת מהפסיכיות של אחותה עונה בשלווה - "אבא שלך היה אומר אחותי, שלוש דקות של אי נעימות ותעשי מה שאת רוצה" כמעט אכלתי אותה מרב כעס "איזה שטויות את מדברת!! זה לא פשוט בכלל!! מה את חושבת שאני לא רוצה???" כעסתי עליה. אחותי הגדולה יודעת איך מתנהגים עם אחותה הקטנה, לא ענתה יותר ואני שתקתי. מאותה שניה, כבר "לא הייתי" בארוחת הצהרים המחשבות עפו קדימה. בדרך מהמסעדה הביתה כבר התקשרתי בנייד למותק והודעתי לו שיש לנו שיחה נורא חשובה ודחופה כי אני מתה מגעגועים לילדה
לא אלאה אתכם בפרטים נדושים איך הצלחתי להסיר מעלי את ההתחייבות לליל הסדר.
לא אטריח אתכם בסחיטות הרגשיות מצד המשפחה הקרובה (אמא שלי במבט נדהם: איך אישה נשואה עוזבת הכל ונוסעת בפסח לחו"ל?) ובטח לא אספר לכם על האיומים ממקום העבודה על החופשה של השבועים שאני לוקחת (את בטוחה שאת רוצה להשאר בתפקיד שלך??) (תרגעו אני עדיין באותו תפקיד)
כשמחליטים ורוצים – אפשר. אני החלטתי - ועשיתי. היום, אחרי טיול מופלא ומדהים. טיול של חלומות. טיול של שלושה שבועות, אני יכולה להגיד שאם אני עשיתי את זה, השמיים הם הגבול. ועכשיו- לקוריוזים המצחיקים של הטיול.
מיד!!
פרק ראשון ובו יסופר על ההחלטה. יש אנשים שמתכננים את הטיולים שלהם מראש. במיוחד נסיעה לאוסטרליה. פגשתי בטיול הזה אנשים שישבנו ב"חברה הגיאוגרפית" ותכננו במשך שלושה חודשים(!!!) טיול של שלושה שבועות. אנשים רצינים ללא ספיק!! אבל מ'לעשות שאני לא רצינית?..