המסיבה ב....O-BAR

אהההם...

ואתה מבין כל מילה של בון-ט´אגס נכון? כאלה גרועים לא שמעתי.... חייבים לעבוד עוד.... פשוט אין להם דיקציה...

volatile

New member
אם אתה מצטט או מחליט להגיב לביקורת

עליך אז תגיב בצורה רלוונטית... בון ט´אגז אני לא מבין יותר מדי אבל מה אתה יודע מה ההבדל המשמעותי, הם עובדים על הרמוניות ומוסיקליות בטונים שלהם... ההבדל בינם לבינכם הוא מאוד פשוט... אתם ממש לא מנסים ליצור יצירות הרמוניות עם הקול, לפחות ממה שאני שמעתי ותקן אותי אם אני טועה... אתם רוצים שיבינו וישמעו אותכם נכון? אז שוב אני כותב את דעתי ואתה מוזמן לשים עליה זין מוחלט, זכותך. יכול להיות שאני לא מבין כלום או אין לי טעם במוזיקה. אבל אם לא שמת לב אני לא באתי פה בקטע של להגיד וואלה ראסטה קישקשטה גרועים, ההיפך אני חושב שיש לכם המון מה להביא אחרת לא הייתי מגיב... אני חושב שכל הקטע של הפלואו המהיר והלא מובן לא משהו... זכותי. אני חושב שבתור ראפרים (תקן אותי אם אני טועה) אתם לא רוצים רק להיות ייחודיים אלא אתם רוצים גם להגיד משהו... ואתם לדעתי בחרתם בדרך לא מי יודע מה להגיד דברים... אז זהו לא מוצא חן בעיניכם חבל. מצטער. אבל זאת דעתי ועד שאני לא אשמע אחרת. אני דבק בה. פלג.

:)

טוב אז אם אתה רוצה ללכת על וויכוח ככה אז יאללא: "בון ט´אגז אני לא מבין יותר מדי אבל מה אתה יודע מה ההבדל המשמעותי, הם עובדים על הרמוניות ומוסיקליות בטונים שלהם..." אני אגיב על הציטוט הזה... עכשיו מסר יש לבון נכון? הם רוצים שיבינו אותם נכון? מת להם חבר והם כותבים עליו הרמוניות?! בון ט´אגס נהפכו למקהלה הקאמרית ששרה בלאטינית בלי ששמתי לב?! קיצקץ בלי להתווכח איתך הרבה כי אני לא עומד להיות פה הרבה בזמן הקרוב,אז ככה: אתה לא יכול לשפוט מישהו על סמך הופעה של שיר שאתה לא מכיר עם סאונד לא סאונד.... עדיף שהיית רואה קצת מהתוכניות שגם שם זה הופעה לייב מול קהל רק עם סאונד אמיתי... אז אל תיתן דו"ח כי עד עכשיו אתה לא שוטר....

אוקיי

טוב אז אם אתה רוצה ללכת על וויכוח ככה אז יאללא: "בון ט´אגז אני לא מבין יותר מדי אבל מה אתה יודע מה ההבדל המשמעותי, הם עובדים על הרמוניות ומוסיקליות בטונים שלהם..." אני אגיב על הציטוט הזה... עכשיו מסר יש לבון נכון? הם רוצים שיבינו אותם נכון? מת להם חבר והם כותבים עליו הרמוניות?! בון ט´אגס נהפכו למקהלה הקאמרית ששרה בלאטינית בלי ששמתי לב?! קיצקץ בלי להתווכח איתך הרבה כי אני לא עומד להיות פה הרבה בזמן הקרוב,אז ככה: אתה לא יכול לשפוט מישהו על סמך הופעה של שיר שאתה לא מכיר עם סאונד לא סאונד.... עדיף שהיית רואה קצת מהתוכניות שגם שם זה הופעה לייב מול קהל רק עם סאונד אמיתי... אז אל תיתן דו"ח כי עד עכשיו אתה לא שוטר.... וד"א למה את קם רק עכשיו!? אנחנו כאן כבר דיי הרבה זמן.. אולי זה בגלל משהו אישי?!

volatile

New member
יש משהו אישי שאני לא ידוע עליו אוז?

כי אם כן אני אשמח לשמוע... תרגיש חופשי לשלוח מסר... בון ט´אגז אנד הארמוני יכולים להגיד הרבה שטויות אבל מה שבולט אצלם זה הקטע של ההארמוני... ד"א הם באמת מדברים הרבה שטויות... באנגלית זה נשמע טוב... אבל זה לא אומר שאם היית לוקח טקסטים שלהם לעברית זה היה עובד... אז שוב לא נתתי ביקורת על המילים כי את רובם לא הבנתי... נתתי ביקורת על הפלואו בהופעה. לא בצורה כללית כי לא שמעתי חומר מוקלט, וזה הבסיס היחיד שלי להשוואה אלא אם כן אתה רוצה שאני אשווה את הפריסטייל בעסק של הפ´יגמה. כמו שאמרתי החומר מג´קי לוי היה קצת יותר ברור. לי לפחות... חוץ מזה בג´קי לוי גם מצטרפים אליכם כתוביות
בשביל עצמי אני שוטר וזה מספיק טוב לי...

GISmo

New member
אני דווקא מתעב את

בון טאגז המסריחים האלה שחוזרים כל שיר חוזרים על בדיוק אותו פלואו מסריח ואני דווקא הבנתי טוב מאוד תשירים של קישקשתא בג´קי לוי ושם באמת היה סאונד טוב בהרבה מהוי באר שכבר הבעתי את דעתי על המסיבה ולדעתי קישקשתא שולטים למה הם יודעים לתת מסר הם מהירים בפלואו מוטרף וגם אפשר להבין מה הם אומרים אם שומעים גרסא ברורה של מה שהם עושים

למעלה