המסיבה ב....O-BAR

ערפדי

New member
המסיבה ב....O-BAR

אנשים , חשבתי שיהיו שם אנשים תפוז למינהם אבל ... אני חייב להגיד לכם שהייתי בהלם ... היה שם מקום מפוצץ ולא ראיתי חוץ מדן ואורי שאני מכיר אותם ... אף אחד שאני מכיר ... מלא בנות , בנים .... !!!! בייבי נתן בראש כמו שצריך ... !!!!!! (אוהב אותך אמיר) ו... השבת היו בנות ----> אם הייתם שם הייתם רואים מזה בנות !!!!! לילה טוב !
 

Primo

New member
שמעתי שהיתה מסיבה מפוצצת באו באר

תנו פרטים ואיך היה בוי באר?.....
 

ערפדי

New member
....

באו באר ... פול כוסיות ... והרבה אנשים שיודעים מזה ראפ ... היה ממש אחלה ... !!! שיסלחו לי המופיעים וחברי איי.אמ.אף אבל כדי מאוד שהם יעברו מקום מה"וי-באר" כי הסאונד שם הוא באיכות ירודה .. ההופעות היו נחמדות חוץ מזה שלא הבנתי מילה אחת משום ראפר כי המיקרופונים היו ממש ממש ... זולים !!! האווווווווווווווווווווו זו הייתה מסיבת פורוםם כזאת , ראיתי שם הרבה מהפורום ומה שמצחיק אותי זה שהיום הלכתי להוציא כסף מהכספומט ברחובות וראיתי איזה סטוק של 50 הזמנות יושבות ליד הכספומט ... מה נסגר אנשים ...????
 

Primo

New member
כן סיפרו לי זה עתה על הסאונד הגרוע

שהיה בוי באר..חבל שלא לומדים מטעויות כאלה ולא מביאים סאונד מיקצועי ןמקרופונים טובים ... כל חברת הגברה הכי זולה מחזיקה את המיקרופון הסטנדרטי של SHURE -SM58 חברה תדאגו לזה בפעם הבאה... כדי שיהיו הופעות טובות יותר שמעתי שבאו באר לעומת זאת היה ממש מדהים ובייבי ג´י נתן סט מטורף..
 

ערפדי

New member
חבל"ז לך על הזמן !!!!

היו שם להיטים כמו למשל ... clipse - Grindin Nore- Nuttin TRUTH HRTS FEAT RAKIM - ADDCTIVE REMIX GANGASTAR -FULL CLIP ועוד הרבה להיטים .... בקיצור ... כל הדברים החמים ... רק שתידעו שאני לא חשבתי שבייבי יצליח כל כך כדי.ג´יי אבל ... אמיר ... RESPECT !!!
 

CrAzY B

New member
הסאונד היה מעולה עד ש...

אילן באבילון עלה להופיע ושרף את הרמקולים , מה שהרס קצת את ההופעה של פיזדה אבל היה סבבה בכל זאת, ודרך אגב ,אחרי שהוא שרף את הרמקולים הוא גם זרק את המיקרופון לריצפה ופיחלץ אותו...חחחחחחחחח
 

ראםJarasMan

New member
זאת יכלה להיות מסיבה טובה!!!!!

אבל הסאונד והתקליטנים שברוב השירים לא ממש קולעים לטעם של הקהל, ככה ש... רוקדים רק בשירים מסויימים... אבל גם לא ציפיתי להרבה, ככה שהיה נחמד.
 

lost in me

New member
המערכת סאונד בוי בר

המערכת בוי בר (ארון מגברים + הרמקולים) אין שום בעיות עם המערכת או האיכות שלה היא אפילו בין הטובות בתחום הבעיה היא המירופונים וכל מה שקשור לזה עם יהיו עוד הופעות בעתיד יהיה סאונד מן עם ציוד מתאים
 

ראםJarasMan

New member
בהצלחה

אבל איך אתה מסביר את השינויים הקיצוניים בווליום במשך המסיבה ולמה לא משתמשים במיקסר כמו שצריך??? המעברים בין השירים היו גרועים ביותר, לא עדיף שיעשו מסיבה ויבאו דיג´י טוב, ומשה ופרש מייק יתארחו ויתנו סט קצר, ככה הם גם יצברו ניסיון וגם יתנו את המיטב שלהם.
 

da^Lord

New member
מה שהיה בV באר לדעתי

קודם כל ההופעות היו מצוינות, ובהתחלה הסאונד היה טוב אבל הבעיה התחילה כשכל ראפר חשב שהוא סאונדמן, ולא מבין שמה ששומעים מהבמה זה לא מה שומעים מהרחבה, וכל אחד שמבקש מהדיג´יי שיירים לו את הווליום במיקרופון משנה את כל האיזון בסאונד, אז מרימים את המיק ואח"כ מבקשים שירימו את הפלייבק ואחרי זה את המיק וכו´..עד שהווליום יצא מפרופורציה והדיסטורשן הגיע . לכן להבא, לדאוג למוניטור קטן למופיעים שיישמעו את עצמם, ושהמופיעים יישמחו על מי שאחראי על הסאונד .
 

ערפדי

New member
יפה אמרת ראם ...

אני ייתן למשל את הדוגמא הכי טובה מצב של המסיבה אתמול ... בייבי ג´י - איך הוא התחיל לתקלט ??? מה הוא כל מסיבה היה מתקלט ???? הוא פשט למד , ושניר ממון בא אליו ואמר לו "אתה טוב" בא קבל חצי שעה כל מסיבה - תרחיב את אופקיך ותלמד ... הוא עשה את זה אבל לא מקומבינות אלא מזה שיש ול מושג ... הייתם שומעים אתמול את המיקסים שהוא עשה ... הייתם מבינים כמה זמן הבן אדם הזה לומד את זה .... ושלא תחשבו שהוא מושלם ... לכל אחד יש מקום להשתפר ושבייבי עדיין לומד ולומד ... אבל , עם מה שהוא למד עד היום יש לו כבר מושג לתקלט ולמקסס ... ושיסלח לי משה אטיאס , הוא צריך לעבור סידרה של כמה מסיבות ולא לגעת בפטיפונים , מיקסרים וכו"...
 

DardaG

New member
ערפדי מה המצב

אחי מ-העבודה של מושה על הפטיפון ביבי נפל על הריצפה בסנטר אז אתה לא חייב להגיד דברים שאתה לא יודע
 

ערפדי

New member
מה ????

בואנה אחי אני לא יודע אם אתה מבין איזה שטות כתבת עכשיו ... אני לא אמרתי שבייבי מזלזל במשה אבל אני אומר את דעתי לא יותר מזה !!! לדעתי אמיר עובד יותר טוב ... ולמשה יש עוד הרבה לשפר ... So what the fuck up אתה מזיין את המוח <???????
 

ערפדי

New member
עוד דבר ...

תחשוב לפני שאתה כותב את דברי ה"חוכמה" שלך ... כי אמרת עכשיו את הדבר הכי לא קשור לשירשור הזה !
 

DardaG

New member
וואי

חשבתי יש לך מנוש על הראש ביגלל זה אני מזין לך בסחל
 

nela aka NBA

New member
המסיבה בוי-באר

קודם כל היה פשוט כיף!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הסאונד היה באמת ממש חרא... אבל,ההופעות היו מעולות בייחוד רסטה קישקשתא!
(OZ MAKE ME A BABYׂ) השירים של רסטה קישקשתא היו מעולים וחוץ מזה הם יודעים להופיע (רמז לשאר הראפרים תתחילו לזוז קצת על הבמה)!!!!!!!!! ההופעה של לוקץ´ הייתה כמו תמיד קורעת מצחוק... ביי
נלה "אם לא מצאת דבר שלמענו אתה מוכן למות,אינך מתאים לחיות"
 

AppRhv

New member
הרמקולים היו בסדר

רק ש כל אחד ביקש שיעלו לו וליום במיקרופון ולוסיף טרבל ולהוריד באס וכשפיזדה הופיעו אז די גיי נאש (שהיה טוב) הרים את הטרבל ושמעו גרוע וחוץ מזה כל מי שהופיע קירב את המיקרופון קרוב לפה וזה עיוות את הקול
 

volatile

New member
אני מצטער להגיד אבל זו דעתי על

המסיבה... סאונד = זבל, אבל לא באשמת מערכת ההגברה אלא באשמת האקוסטיקה הגרועה של המקום... מוזיקה = לעיתים לא רעה, מעברים חדים למדי בין שירים שלא ממש מתחברים גם ככה הרסו לאנשים את שוונג הריקוד. משה, אחי, תעבוד על המעברים כי ככה לא הולך, ד´יג´י טוב אף פעם לא מחכה ששיר יגמר עד הסוף ויוציא את הקהל מהמוד של הריקוד... הופעות = יש בארץ תופעה... קוראים לה, אני עושה ראפ מהיר נורא, אז אני נורא מיוחד, ונורא מהיר. דבר ראשון, הפרייזינג של רוב המהירים בארץ לוקה בחסר, בתור התחלה. ואני דווקא לוקח את ראסטה כדוגמא... החברה יש להם חומר טוב אין ספק... אבל הפרייזינג המהיר שלהם גרוע בטירוף לדעתי. לא מבינים מילה וחצי, רק כל המכורי ראסטה (שזה 2 אנשים בערך ומי שזה הוא יודע) שמכירים את השירים שלהם באדיקות יכולים לשיר איתם אותם... בכלל לא התרשמתי מאו שיט, וגם לא הקהל שאם לא שמתם לב היה קפוא על מקומו... הפלואו המהיר הזה זה יכול אולי לצאת טוב בהקלטות, אבל בהופעות הוא לוקה בחסר בהבדל מפיזדה שיודעים להדגיש את רוב המילים שלהם (לא שזה שינה אחרי שבאבילן שרף את הרמקולים) ולצאת ברורים. לראסטה יש עוד הרבה ללמוד בקטע הזה... הקטע עם ג´קי לוי היה יותר מוצלח. יותר ברור אבל עדיין לוקה בחסר ולמרות שנראה שיש לחברה האלה הרבה אנרגייה שעוברת יפה בעבודה שלהם ביחד... שיורידו קצת את מהירות הראפ שלהם, כי ממני כבר יש להם דו"ח... אופין ואורטגה, פחות לצעוק סה"כ לא רע בכלל. סנאגל והברנש, אחלה הופעה, משתפרים מהופעה להופעה... סה"כ הבעייה העיקרית היתה איכות הסאונד, אבל כמו שאמרתי, לא רק שם הבעייה פלג.
 

da^Lord

New member
גם לפיזדה היו בעיות

הרבה ממה שהם שרו לא הבינו, אבל זה בגלל הסאונד שהתחרבש לגמרי. אדם "קאסוטו" סנדרסון ממש חיית במה, יש לו את כל התנועות הנונשלאנטיות האלה שלו, והוא רגוע מצד אחד ומצד שני מהיר כמו טיל. וסוניק שהדיקציה שלו מעולה, בכל זאת לא הבינו כלום בחלק מהשירים בגלל הסאונד. לראסטה יש חומרים מצוינים, אני לא מבין איך אנשים שפויים כותבים ככה
חחח "או שיט יש לי בן אדם על השמשה"
גם אצלם היה קשה לשמוע. סנאגל והברנש היו מעולים, מזלם שאצלם הסאונד עוד היה טוב כי הם היו די בהתחלה.
 
למעלה