אני מצטער להגיד אבל זו דעתי על
המסיבה... סאונד = זבל, אבל לא באשמת מערכת ההגברה אלא באשמת האקוסטיקה הגרועה של המקום... מוזיקה = לעיתים לא רעה, מעברים חדים למדי בין שירים שלא ממש מתחברים גם ככה הרסו לאנשים את שוונג הריקוד. משה, אחי, תעבוד על המעברים כי ככה לא הולך, ד´יג´י טוב אף פעם לא מחכה ששיר יגמר עד הסוף ויוציא את הקהל מהמוד של הריקוד... הופעות = יש בארץ תופעה... קוראים לה, אני עושה ראפ מהיר נורא, אז אני נורא מיוחד, ונורא מהיר. דבר ראשון, הפרייזינג של רוב המהירים בארץ לוקה בחסר, בתור התחלה. ואני דווקא לוקח את ראסטה כדוגמא... החברה יש להם חומר טוב אין ספק... אבל הפרייזינג המהיר שלהם גרוע בטירוף לדעתי. לא מבינים מילה וחצי, רק כל המכורי ראסטה (שזה 2 אנשים בערך ומי שזה הוא יודע) שמכירים את השירים שלהם באדיקות יכולים לשיר איתם אותם... בכלל לא התרשמתי מאו שיט, וגם לא הקהל שאם לא שמתם לב היה קפוא על מקומו... הפלואו המהיר הזה זה יכול אולי לצאת טוב בהקלטות, אבל בהופעות הוא לוקה בחסר בהבדל מפיזדה שיודעים להדגיש את רוב המילים שלהם (לא שזה שינה אחרי שבאבילן שרף את הרמקולים) ולצאת ברורים. לראסטה יש עוד הרבה ללמוד בקטע הזה... הקטע עם ג´קי לוי היה יותר מוצלח. יותר ברור אבל עדיין לוקה בחסר ולמרות שנראה שיש לחברה האלה הרבה אנרגייה שעוברת יפה בעבודה שלהם ביחד... שיורידו קצת את מהירות הראפ שלהם, כי ממני כבר יש להם דו"ח... אופין ואורטגה, פחות לצעוק סה"כ לא רע בכלל. סנאגל והברנש, אחלה הופעה, משתפרים מהופעה להופעה... סה"כ הבעייה העיקרית היתה איכות הסאונד, אבל כמו שאמרתי, לא רק שם הבעייה פלג.