אין לי כח, תשלח לי מסר
S ShukyD New member 9/2/07 #114 אם ככה אז עזבי זה מעבר לענייני פורום ואם את מוכנה לדבר רק על הירוז ואבודים אז בסדר לא יתאים כרגע תודה על ההתייחסות בכל מקרה
אם ככה אז עזבי זה מעבר לענייני פורום ואם את מוכנה לדבר רק על הירוז ואבודים אז בסדר לא יתאים כרגע תודה על ההתייחסות בכל מקרה
R RJlake New member 9/2/07 #89 איזו כניסה בוטה של החדשות לתשדיר של הבטיחות בדרכים ופיכס הפועל ירושלים
L limors2 Well-known member 9/2/07 #113 בוהימיין לייק יו../images/Emo99.gif פעם שעברה ששמעתי תשיר בגלגלצ זה היה אחרי שביום לפני זה שמעתי אותו והתעצבנתי שהם נכנסו לי לראש שוב
בוהימיין לייק יו../images/Emo99.gif פעם שעברה ששמעתי תשיר בגלגלצ זה היה אחרי שביום לפני זה שמעתי אותו והתעצבנתי שהם נכנסו לי לראש שוב
Y yhaa hi New member 9/2/07 #125 לא הייתי הולכת לשניהם../images/Emo3.gif גם שנה שעברה היו אמורים לבוא הרבה נראה מי באמת יבוא
L limors2 Well-known member 9/2/07 #123 כן ראיתי../images/Emo2.gif כדי שיהיה מקום למסחר בכרטיסים! וגם שון לנון בא לארץ1והוא מופיע באותו יום כמו רג'ינה ספקטור כמעט שוב יצא לי פלנג'י!
כן ראיתי../images/Emo2.gif כדי שיהיה מקום למסחר בכרטיסים! וגם שון לנון בא לארץ1והוא מופיע באותו יום כמו רג'ינה ספקטור כמעט שוב יצא לי פלנג'י!
Y yhaa hi New member 9/2/07 #121 תפוז לא שלחו לי../images/Emo2.gif כתבתי שהמון זמן לא שמעתי את פאניק ובהודעה אחרת, אינקובוס ופתחו להם פורום
תפוז לא שלחו לי../images/Emo2.gif כתבתי שהמון זמן לא שמעתי את פאניק ובהודעה אחרת, אינקובוס ופתחו להם פורום
L limors2 Well-known member 9/2/07 #130 פרנץפרדיננד../images/Emo99.gif התחלתי שוב לשמוע את WALK AWAY מלא
L limors2 Well-known member 9/2/07 #137 ואני שמעתי אותו! בגלגלצ קצת אחרי ששמעתי לבד יש לי שיר עכשיו לבחור לבחירות שאני צריכה לזכור לבחור לפני שהם יזכרו בו וישמיעו לבד
ואני שמעתי אותו! בגלגלצ קצת אחרי ששמעתי לבד יש לי שיר עכשיו לבחור לבחירות שאני צריכה לזכור לבחור לפני שהם יזכרו בו וישמיעו לבד
Y yhaa hi New member 9/2/07 #132 אני לא אוהבת את פורטיסחרוף../images/Emo4.gif או, זה מזכיר לי את האיש שבקיר