למזכ"ל האום קוראים "בנק אמון"? זה לא.... בנק?
L limors2 Well-known member 26/9/08 #55 למזכ"ל האום קוראים "בנק אמון"?../images/Emo12.gif זה לא.... בנק?
Y yhaa hi New member 26/9/08 #60 לאא, השם שלו זה ביפנית או סינית. או משו בסגנון. אז זה בטח לא בנק במשמעות של בנק וזה בכלל בן קי-מון
L limors2 Well-known member 26/9/08 #58 ../images/Emo221.gifאיזבו- סלואאוווווווווווווווו דיסקו! אסף נורא ממורמר על ההופעה של פול מקרטני
L limors2 Well-known member 26/9/08 #65 ../images/Emo221.gifאלילולאי- קוד המחשבות! כמה זמן לא שמעתי את זה! זה שטוב.
Y yhaa hi New member 26/9/08 #68 קוד המחשבות זה נחמד ביותר! ירד לי האוס! ואז שקלתי אם להשאר פה או לא, והחלטתי שלהשאר כי אין עדיין תרגום והוא יהיה רק מחר
קוד המחשבות זה נחמד ביותר! ירד לי האוס! ואז שקלתי אם להשאר פה או לא, והחלטתי שלהשאר כי אין עדיין תרגום והוא יהיה רק מחר
L limors2 Well-known member 26/9/08 #70 לא צריך תרגום../images/Emo3.gif אבל הישארי! מחר האנטומיה חוזרת!
Y yhaa hi New member 26/9/08 #73 בטח שצריך תרגום! זה האוס! אבל לאנטומיה של גריי למשל לא צריך תרגום איזה מזל שבאתי לנסר, אחרת לא הייתי יודעת שזה חוזר מחר
בטח שצריך תרגום! זה האוס! אבל לאנטומיה של גריי למשל לא צריך תרגום איזה מזל שבאתי לנסר, אחרת לא הייתי יודעת שזה חוזר מחר