המנצחת הגדולה

חנן44

Well-known member
אירן
לאיזה תהומות עוד יכול לקחת אותנו הפושע החלאתי והמנוול ימח שמו וזכרו בנימין נתניהו

certified.woke

Well-known member
אולי, אבל על אף הצורך לדחוף את דפי המסרים הרל"בים לכל מקום, לא ממש רלוונטי בצורה כלשהי לדברי. תצטרך להתאמץ קצת יותר הפעם.

בהצלחה,
מיצינו.
נו, שופר הרק"בניקים...לְמה כבר ניתן לצפות?!...מאגר בטויים כה מצומק...הכל השלכות...במומו פוסל...

Harrington

Well-known member
מנהל
נו, שופר הרק"בניקים...לְמה כבר ניתן לצפות?!...מאגר בטויים כה מצומק...הכל השלכות...במומו פוסל...
"למה אפשר לצפות"? תיאורטית להתייחסות עניינית. מעשית אתה לגמרי צודק שהסיכוי לכך כאן, מולך ומול קבוצת חבריך, נמוך למרבה הצער מנקודת הקפאון.

Harrington

Well-known member
מנהל
ויש גם דבילים כמוך שקונים את השקרים של נתניהו
המצאה חביבה, אבל לא תמצא לזה אזכור מיוחד בדברי :cool:. לא שאני חושב שנתניהו משקר, אבל בכללי. אז ברור שאתה חייב להחזיר באותה מטבע כביכול ואם אני כתבתי שאתה קונה את הלוקשים התעמולתיים (ולא רק) של אירן, אתה חייב לכתוב שאני ככה וככה של נתניהו. שוין. אם זה עשה לך טוב, דיינו. אבל קשר מיוחד אלי אין לדבריך, ככל שזה מענין אותך.

evglev1

Well-known member
מנהל
אירן
לאיזה תהומות עוד יכול לקחת אותנו הפושע החלאתי והמנוול ימח שמו וזכרו בנימין נתניהו
נראה שהמודיעין הישראלי והאמריקאי פספס והמשטר לא היה על קרעי תרנגולת שמתקפה הייתה מביאה להחלפת המשטר כפי שהעריכו ביבי וטראמפ ועכשיו הברירה היא להילחם מלחמה של שנים ארוכות להחלפת המשטר או לחתום על הפסקת אש שגם אם תעמוד בכל הדרישות של טראמפ וביבי עדיין תחזק את המשטר ותיראה כמו בגידה במפגינים שיצאו לרחובות.

Harrington

Well-known member
מנהל
נראה שהמודיעין הישראלי והאמריקאי פספס והמשטר לא היה על קרעי תרנגולת שמתקפה הייתה מביאה להחלפת המשטר כפי שהעריכו ביבי וטראמפ ועכשיו הברירה היא להילחם מלחמה של שנים ארוכות להחלפת המשטר או לחתום על הפסקת אש שגם אם תעמוד בכל הדרישות של טראמפ וביבי עדיין תחזק את המשטר ותיראה כמו בגידה במפגינים שיצאו לרחובות.
מי קבע ש"ביבי וטראמפ" העריכו שהמשטר ייפול תוך כדי מלחמה? איש מהם לא אמר זאת. נאמר שמבוצעים מהלכים שיש תקווה שיובילו בהמשך לנפילת המשטר. הא ותו לא. תקווה זו עודנה קיימת ואיש מאיתנו לא יודע מה יוליד יום מבחינה זו.

אז כמובן שהרל"ב מחויב לתקוף וכו', גם אם זאת בעליל מתקפת סרק. אבל תכל'ס זאת סתם בדיחה.

xyxy210

Well-known member
מי קבע ש"ביבי וטראמפ" העריכו שהמשטר ייפול תוך כדי מלחמה? איש מהם לא אמר זאת. נאמר שמבוצעים מהלכים שיש תקווה שיובילו בהמשך לנפילת המשטר. הא ותו לא. תקווה זו עודנה קיימת ואיש מאיתנו לא יודע מה יוליד יום מבחינה זו.

אז כמובן שהרל"ב מחויב לתקוף וכו', גם אם זאת בעליל מתקפת סרק. אבל תכל'ס זאת סתם בדיחה.
אז הפלת המשטר באירן לא הייתה אחת המטרות בניצחון המוחלט ?
מיגור חיזבאללה ופירוקו מנשקו הייתה גם איזו תיקווה שאולי זה יקרה.וזאת עד לניצחון המוחלט.
כנראה שגם לגבי החמאס, הדחתו מהנהגת הרצועה ופירוקו מנשקו הייתה איזה פנטזיה שתהיה תיקווה שזה אולי יקרה.
והכל במסגרת הניצחון המוחלט.
ואללה הרינג, [הדג] מסריח למרחקים.....
רגע, שניה...שניה, אולי הריח יבריח את החמאס וחיזבאללה.
לגבי אירן....זה קצת רחוק, צריך להקת הרינגים....וניתן להרכיב כאן להקה בקלי קלות.
מיציתי- מיצינו.

Harrington

Well-known member
מנהל
אז הפלת המשטר באירן לא הייתה אחת המטרות בניצחון המוחלט ?
די במשפט הזה כדי להבין שפוסט ענייני לא יימצא כאן.
אם וכאשר תחליט בכל זאת שברצונך בכך, תרגיש חופשי לעדכן. עד אז, אנא סלח לי שלא אטרח לבזבז זמן או אנרגיה על קריאת המשך הגיגיך, בפוסט הזה או בתת-השרשור הזה בכלל.

הרבה בריאות והצלחה,
מיצינו.

xyxy210

Well-known member
די במשפט הזה כדי להבין שפוסט ענייני לא יימצא כאן.
אם וכאשר תחליט בכל זאת שברצונך בכך, תרגיש חופשי לעדכן. עד אז, אנא סלח לי שלא אטרח לבזבז זמן או אנרגיה על קריאת המשך הגיגיך, בפוסט הזה או בתת-השרשור הזה בכלל.

הרבה בריאות והצלחה,
מיצינו.
מיצי....אני אוהב אותך חבל"ז.
אין כמוך.

חנן44

Well-known member

השופר הראשי עמית סגל אמר שמטרות המלחמה הן: סילוק המשטר האירני חיסול תוכנית הגרעין וחיסול יכולת הטילים הבליסטיים.
שום דבר מזה לא הושג

Harrington

Well-known member
מנהל
השופר הראשי עמית סגל אמר שמטרות המלחמה הן: סילוק המשטר האירני חיסול תוכנית הגרעין וחיסול יכולת הטילים הבליסטיים.
שום דבר מזה לא הושג
שמי לא עמית סגל ואיני רואה במי שזה כן שמו שופר של מאן דהוא. אז אם יש לך בעיה עם דבריו, תצטרך לפנות אל האיש עצמו. אני אחראי לדברי בלבד. עמך הסליחה.

לגבי מטרות המערכה מול אירן, אינני זקוק לשום שופר, לא אמיתי ולא מדומיין לצרכי השמצה, כדי לדעת אותן. זאת מהטעם הפשוט שראש ממשלת ישראל הנבחר הצהיר עליהם קבל עם ועולם. בשאלה אם מטרות המערכה הושגו אם לאו, התשובה על-פי הגורמים הרשמיים חיובית (אגב הודעה שהוכרזה כשבוע כמדומני לפני הפסקת הלחימה העצימה). תצטרך לסלוח אם אעדיף את דבריהם על-פני דברי רל"בניק מצוי מחד אך שאינו מצוי בפרטים ורק ממציא אותם כדי לקדם את הנרטיב הפוליטי שלו.

הפרבולה1

Well-known member
מסתבר שאיראן לא ניצחה עדין , היא נכשלה מלכפות על ישראל לא להלחם בלבנון. טראמפ אולי חשב לתומו שהאיראנים יסתפקו בזה שהוא עצר את ישראל מלהפציץ בבירות אבל כנראה שהוא שוב לא מבין את האירנים . מדובר במשטר נאצי קיצוני שלא יתפשר על כלום , לא על הגרעין ולא על הטילים הבליסטיים ולא על התוכנית להשמדת ישראל .

הצהרותיו התכופות ו"המרגיעות" של טראמפ כאילו ההנהגה האיראנית מוכנה לפרשות כאלו ואחרות לא עושות רושם על האירנים. זה מזכיר את הצהרות השמאל בתקופת אוסלו על "איתותים חיוביים" מאסד ומערפאת ועל נכונות לפשרות... ( למזלינו אסד האב והבן לא היה מוכן להפגש עם שום מנהיג ישראלי וראש הממשלה אולמרט הכי קרוב שהיגיע זה 2 מטר מהתחת של אסד )

אכן יש חשש שטראמפ ינסה להתפשר עוד עם האיראנים על חשבונינו , אבל אני מניח שזה לא יקרה ואם יקרה ביבי יצטרך להתעמת איתו , בכל זאת לא טראמפ מצביע בבחירות בישראל, ולא אזרחי ארה"ב חוטפים טילים ורחפני נפץ מלבנון.

1780486178576.png

נערך לאחרונה ב:
למעלה