המניעים/ הסיבות לבגידה

אנטוני2

New member
היי כרטיס

צהריים טובים אין ספק שיש המון כעס ותחושת עלבון במקרה של גילוי מעשה הבגידה , בעובדה זה קיים והרבה , אריסטו אמר : כשיש משבר זה סימן בדוק שצריך לעשות חשבון נפש, ואני מבקש לשאול אותך, האם עשית חשבון נפש את לעצמך ? האם בדקת עם עצמך למה בעלך עשה את מה שעשה? שלא תביני לא נכון אני לא מטיל את האחריות עלייך, אני רק מניח שגם לך היה חלק כזה או אחר שגרם לבעלך לרעות בשדות זרים, יום טוב

טרמפ

New member
לא הייתי רוצה להיות בנעלייך

אתם נמצאים בטיפול? הוא מעריך אותך עכשיו יותר אייך חיים את היום שאחרי זה היום שאני הכי פוחדת ממנו לגלות שבעלי בגד בי הבגידה היא הזמן הפנוי והאנרגיה שהוא השקיע יותר מהסקס אני מקווה שתהיי חזקה ובהצלחה

ze2zu

New member
עסק כלכלי??????????../images/Emo14.gif

ממש לא עסק..........!!! כנראה ששכחת ממנו לטובת....: חברות טלויזיה ............ הוא הפך למובן מאליו!!!! ולו... היה חסר...: חיבה, חום, אהבה...ת ש ו ק ה.........!!!! וכשחסר "במכולת השכונתית"..... הולכים לסופר..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!

המניעים והסיבות

לפעמים סתם ככה בא לספק סקרנות,לעשות דברים משוגעים. לנסות לשנות לגוון...לפעמים נמאס מהשגרה החונקת

אישטוב1

New member
מניעים לבגידה

ממאמר שקראתי כאן עולה כי הסיבה העיקרית לבגידה היא דווקא צורך ריגשי שלא בא על סיפוקו במסגרת הנישואין.

אנטוני2

New member
שלום לך איש טוב

ערב טוב יש לא מעט אנשים " כבויים" והם כך מכול מיני סיבות, דיכאונות וכוו ויש אנשים שאינם "כבויים" ויותר מכך אנשים שעברו משברים, התמודדו וסירבו לשקוע במצולות הדיכאון והרחמים העצמיים והקפידו לשמור שאש הרגושים תמשיך ותבער, הריגושים הם המניעים אותנו לעשות כמעט כול דבר בחיינו,אין ספק שהריגושים במקרה זה הם המניע העיקרי ואליו מתלווים ונוספים, מרכיבים שונים מגוונים, כול אחד עפי נטיותיו מחשבותיו ומוחו הקודח, ערב טוב

דינהmeat

New member
ואולי פשוט רוצים להמשיך ולהתרגש ../images/Emo13.gif

להרגיש צעירים ומושכים, אוהבים ונאהבים, להתרגש ולרגש, להעניק ולהתפנק. יכולה להזדהות עם חלק מהסיבות שצויינו כאן, ויכולה פשוט לספר שלא רואה את חיי משעממים ובנאלים כמו שאחרים מצפים מהסביבה. בפרוש יכולה לומר שהתחלתי לחיות מאז שנכנסתי לעולם ה"אסור/מותר" הזה, לפרוח, להנות, לצחוק ולחייך. אז תהנו אנשים !!!

אני חושב שעשיתי זאת. כי, , ,

מגיע לה, שתדע, חשבתי הלואי שאתפס. אולי כך אשקם את נשואי. אבל זה היה מזמן. והכי מצחיק שהיא בכלל לא האמינה לי.

ל י א ן69

New member
זאת לא צורה לשקם יחסים!

לשקם יחסים עושים בדרכים אחרות ויש המוןןןןןןן במידה ושני בני הזוג מוכנים לזה. היא לא האמינה לך שבגדת??

כן היא לא האמינה

הבחורה הייתה אצלה בבית, והיא הזמינה לה משטרה ולא האמינה לה. כשסיפרתי לה היא חשבה שאני סתם עובד עליה. עד היום היא לא מאמינה והיא הידידה הכי טובה שלי עכשיו. אז בשביל מה להתעקש ולהוכיח. החיים יפים בלעדיה וזהו.

ze2zu

New member
למה מה.....??????../images/Emo163.gif

צריך סיבה...........???????????? כשיש עם מי, כולם מוצאים סיבה............ ולפעמים...... בן/בת הזוג, הוא/היא.... ה ס י ב ה !!!

מורינה

New member
כולכםםםםםםםם צודקים../images/Emo124.gif

וגם אני
בשבילי קשר (בגידה) הוא בדיוק במקום של למלא את הריק!! את האין!! והסירוב העקשני שלי - לא לנבול !!!

למעלה