המניעים/ הסיבות לבגידה

אנטוני2

New member
המניעים/ הסיבות לבגידה

ערב טוב חברי לפורום מה שלומכם מתוקים? במשך היום הטרידה והעסיקה אותי שאלה, שאותה אני מבקש לחלוק איתבם והיא: מהם המניעים והסיבות למעשה הבגידה ? אני יוצא מנקודת הנחה שישנן סיבות רבות ומגוונות כמו: הרצון לחפש ריגושים חדשים, חוסר שביעות רצון מהסקס בבית, אקט של מחאה כנגד התנהגות שלו/שלה, אקט של נקמה כנגד בגידה של בן/בת הזוג, חוסר פתיחות מינית של בן/בת הזוג מימוש פנטזיות שלא ניתן לממשן במסגרת הזוגיות, סקרנות, לבדוק מה קורה אצל "השכן" גיוון בבן/ בת זוג, אגואיסטיות , אהבה "חולנית " לסקס הדחף לכיבושים נוספים, חיפוש מתמיד אחר הריגוש השמיימי, התנסויות חדשות, בדיקה ובחינה של זהות מינית, ואני מניח שיש עוד,, הסיבות שלי הן: סקרנות ,גיוון בבנות זוג , והתנסויות, אני מבקש לציין שאני לא מנהל יותר ממערכת יחסים אחת , גם בבגידות צריך לדעתי לשמור על אי אלו כללים וכול אחד רשאי לקבוע את הכללים לעצמו, אשמח לקבל את תגובותיכם. ערב טוב ומקסים

טרמפ

New member
מה כולם בוגדים? כי תמיד יש סיבה

לבגידה יש כאן אולי גבר שלא בגד באשתו פעם?

בעלי

אבל הוא לא כאן אלא במיטה

ואני תוהה

הבעלים של כולן... לא בוגדים אז עם מי לעזאזל אנחנו בוגדים בכל זאת...

dalida3

New member
הפרפרים שחסרים,לעשות את הדבר

האסור,גיוון,והכי הכי, מימוש פנטזיות

אור36

New member
התרגשות אחת גדולה../images/Emo188.gif../images/Emo42.gif

כל SMS'כל מסר,כל פון,מקפיצים את הדופק וגורמים למין חיוך דבילי שמרוח על הפרצוץ למשך עוד חצי יום,כל נגיעה מחשמלת פי אלףתאלפים,דבר כזה שהוא רק שלי,(ושל האסורה)בלי כל התחייבות קודמת ועבר משותף,למען חיוך בהווה ופירפורים בלב פנימה.

אוש 2

New member
נכון זה נובע מסקרנות ריגוש

אבל הבעיה היא שיש שמשלמים ביוקר כמוני, וחבל לא שווה את זה לפגוע במישהו שאוהבים ואז המחיר יקר כי היום אפשר לגלות כל דבר בעידן של היום מעקבים ציטוטים מצלמות היום הכל אפשרי אז תחשבו על טוב לפני שאתם מחלטים להרוס

טליה33

New member
הרגע שבו את /ה מחליט לבגוד

מגיע מהמון סיבות 1. נקמה בבן/בת הזוג 2. חוסר רגש ואהבה בבית 3. הרצון להרגיש נאהב שוב 4. לדעת שעדיין יש לך את הקטע של החיזור. 5. האדרנלין שזורם בדם. יום נפלא טליה

נשואה1

New member
לא לא לא!!!!../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

לעולם ובשום פנים ואופן לא לבגוד מתוך נקמה בבן/בת הזוג. יש לזה טעם מר. לגבי שאר הסיבות - איש/אישה וסיבותיו שלו
אך לעולם לא מתוך "נקמה"!!!! BEEN THERE - DONE THAT

לטליה 33 רגע הבגידה

לטעמי כל אשר כתבת נכון. אך יש עוד סיבות אובייקטיביות: המקריות ,את נוסעת ברכבת מולך יושב אדם שגורם לך להחסיר פעימה ,אם בגלל שהוא נראה מצוין ,או אחרי מספר משפטים את מתחילה להרגיש את האדרנלין לוהט בעורקים ,ככה ,ללא שום תכנון מוקדם את מוצאת את עצמך נסחפת . כלומר יש כאן הזדמנות. ואם את זורמת בראש פתוח ,את יכולה לשאול את עצמך פתאום ,אוף לאן הגעתי? או לטפוח לעצמך על השכם ולומר ,כל הכבוד לי על הראש הפתוח . אצל רוב הזוגות הנשואים נושא ההשקעה היומיומית בזוגיות לוקה בחסר ,וזאת בלשון המעטה ,ומכאן הרצון והכמיהה להרגיש נאהבת ונחשקת ,מועורכת ורצויה ללא תנאים . ובמקום שבו יש חיזור עדין ,רומנטי ומיוחד ,שם נוצר מפגש בין נשמות שמעונינות להרגיש עד כלות בכל הנימים את אש החיזור והאהבה. מי יתן על כולנו ,רק שנדע שזה עם האדם הראוי. אני מאחל לך לקבל את ההחלטות הנכונות ,לשמור על הזוגיות מכל משמר . אם תקבלי החלטות אחרות ,בזהירות ,לאט לאט .

s o d1

New member
התרגשות...

תחושה של חדש, פרפרים בבטן, יש לעיתים צורך להרגיש שאנחנו עוד יכולים.. שיש עוד חוץ מעבודה, משכנתא, ילדים. הצורך במשהו שימלא חוסר שהשגרה מביאה איתה. תחושה של צעיר שוב ואטרקטיבי ויכול... אבל המחיר חבר'ס המחיר יקר. תמיד צריך להביא בחשבון שאפשר להתפס.. מנסיון! ואז הכל נורא קשה והתיקון והצער וחוסר האמון. לא פשוט בכלל.

אנטוני2

New member
היי sod

צהריים טובים כמו בכול דבר בחיים, או כמעט בכול דבר שני צדדים למטבע, מעשה הבגידה הוא בהחלט מעשה קיצוני, הליכה על חבל דק מאוד, וזה רק מסביר וממחיש את עוצמת הריגוש שמתלווה למעשה הבגידה , יום טוב

כאחת נבגדת משהו לחשוב עליו...

לבעלי ולי היו חיי אהבה טובים סקס מדהים וחברות. עם הזמן כשנולדו ילדים והתווספו הלחצים מן הסתם המון עומס נפל עלי אבל עדיין השתדלתי לשמר את הקיים ולשרוד כאמא אישה עובדת וכרעיה אוהבת. אבל כנראה שלא הצלחתי לכסות את כל החורים והוא מעד ומעד סיפור של שנתיים וחצי לא סטוץ. סיפור מהצד, סקס וידידות כהגדרתו, לא אהבה ומעולם לא חשב לעזוב את הבית בשבילה. (גרושה עם ילדים של מישהו אחר, מה להחליף את הפח בפחת?)כשגיליתי, זה היה כאילו השמיים נפלו. בכי בכי בכי הכל שחור ואין שום הקלה. ממש אובדן ואבל בלי שינה, אי אפשר לאכול. תחושת כישלון כאישה כאדם. סוף העולם עוד היה אופטימי לעומת המשבר שנפל עלי. ונמשך ונמשך לפחות חודש כזה של סיוט ריגשי מתמשך. ועדיין כלום לא חזר לקדמותו ולעולם לא יחזור. השריטה בלב קיימת כואבת. ומהצד השני חרטה וכאב כי בסך הכל יש אהבה. אז תחשבו האם לתקוע סכין חדה ומחוממת בגב של אדם שאתם כן אוהבים. אישה שילדה את ילדכם שמחזיקה את הבית ודואגת לכם ובאמת אוהבת ומפנקת. האם זה שווה ערך לריגוש לאדרנלין ולכל הסיבות שפורטו שגם כך חולפות כמו הרוח. אני רואה בגידה שכזו בהשוואה נאמר לעסק כלכלי שאחד השותפים כצעד אגואיסטי לחלוטין מחבל בהתנהלות ובריווחיות שלו על כל האמור... סליחה על הטון המדכא אבל שם אני נמצאת לא נעים להרגיש נבגדת

../images/Emo7.gif עצוב ביותר.

אין לי מילים, כי שמעתי המון סיפורים של נשים נשואות עם ילדים שזה קורה להן, נותנות את עצמן לתיחזוק הבית, מטפלות בילדים ובסוף לא נשאר להן כח לבעל. אני לא מצדיקה אף לרגע את הבגידה של הבעלים, אבל איפה שהוא אני יכולה להבין את הצרכים של הבעל, הוא לא יכול לחיות מסקס של פעם ב..., הוא גבר והוא צריך גם את הסיפוקים שלו. אני רק מפחדת שחס וחלילה יום אחד זה יקרה גם לי.

למעלה