המנחה של הישרדות

yes REAL

New member
לצערי כן. קראתי את המיחזור של איילת

זורר, שלא מעניינת אותי עוד מימי עניין של זמן, בטח שהיא לא מעניינת אותי עכשיו. אם כי אני מודה שמדובר בשיפור עצום לעומת השער + כתבת 6 עמודים שהם העניקו לבתו של זאב רוזנשטיין שכל מה שעשתה היתה להיוולד ליעד המודיעיני מס' 1 של מדינת ישראל. כמו כן ראיתי את 5 דפי הפפאראצי שהוקדשו למיסטר ביג, כולל ניתוח מאד מאד חשוב של כתב ידו בידי אילון בן-יוסף שבאמת חסר לו פרסום בזמן האחרון. ראיתי את הדף שהוקדש לתמונות של האחים צנחני מתאפרים ומסתפרים + דף של אביבה גפן בשמלת כלה מתוך הגימיק היחצני של תוכניתו התת-רמה "הבלוג". שוב מחזור של שטיקים של מנשה נוי, שכרגיל אין לו שום דבר חדש להוסיף, 3 דפים על קולנוע הישראלי שלא היתה בהם אפילו חצי אמירה. נמשיך לדפים הבאים ונגלה כתבת מעקב על צחי אירני (כולל את הראיון ההזוי ביותר עם חגי לפיד שמשוכנע כנראה שהוא גר בהוליווד), על עלייתי ונפילתו ב4 דפים שאין מיותר מהם. אה.. וכמובן איך אפשר בלי מיליון וחצי דפים על כוכב נולד? וזה מביא אותנו לחלק העצוב ביותר ברייטינג - "חדר ניתוח", הרשלנות הרפואית הגדולה ביותר בעיתון. לקחת את המדור שהיה בעבר של יובל נתן (איש שהיה פעם מבריק) ולתת אותו לקלישאה המהלכת ירון טן ברינק, אין חטא חמור מזה. שלא נדע. ליסה פרץ? אין טעם לבזבז מילים. פאתטיות זה עדיין באופנה? המופע של אורית? ע"ע ליסה פרץ, רק בדוסיות. ואז כמובן אלפי דפים על אוכל, שכן צריך לממן גם את העיתון. את יודעת מה? אני חוזר בי. יחסית לרייטינג זה היה גיליון שעוד איכשהו כן היתה לו נגיעה לטלויזיה.

maya567

New member
רייטינג תמיד כיף לקרוא בשירותים

כי תמיד יש מה לקרוא. בפנאי פלוס סתם מדפדפים ומרפרפים.

maya567

New member
ברייטינג אני קוראת ה-כ-ל. אפילו את

המדור של רן לוי! המדור היחיד שאני לעתים מדלגת עליו זה המוזיקה. לא עד כדי כך מעניין אותי. חוץ מזה, אם כבר מדברים על רייטינג - לא היה ביקורת מסעדות השבוע נכון?

De fire

New member
יס פליז! ראלף איז דה קינג!

הוא ואפילו עוד יותר האלטר-אגו שלו, דרק ניוקאסל

Sole Survivor

New member
../images/Emo45.gif

פיל קוגן המנחה של המרוץ למליון וג'ף פרוסט של השרדות הם באמת הכי טובים עובדה שהם מחזיקים כל כך הרבה עונות אלי אלדיס רוצה לחכות את פיל קוגן בסוף הדרך אבל לא הולך לא למרות שאלי אילידיס דווקא בסדר בתפקיד שלו שלא כמו אבי קושניר

למעלה