המנחה של הישרדות

TomerW

New member
המנחה של הישרדות

אם תשוו ביחס למנחים אחרים למשל מפרדייז הוטל זו עם השומה הקטנה או המנחה המעצבן של הרווק\ה אין ספק שג'ף פורבסט תותח הוא נראה כמו איזה איש שייטת ש"עשה את מסלול הישרדות מאה פעם" ויש להם מה ללמוד ממנו-גם למשתתפים הכוונה בהישרדות-וגם למנחים אחרים בתוכניות אחרות

Boran

New member
אין על ג'יי מוהר ../images/Emo47.gif

בעצם יש אנדרסון קופר
תראו לי עוד מנחה ריאליטי, שכשלמתחרים יש משימה לדרוך ענבים ולעשות יין, שותה את כל היין ומשתכר באמצע מילוי תפקידו כמנחה, בזמן צילום?
ואנדרסונ'ז פאן האוס- שולט!! "טייני באבלז..."

LOVEtheMcMAHONS

New member
אם כבר מחלקים ../images/Emo47.gifים לכולם

אנדרסון פיל וג'ף בכמה דרגות מעל כולם. אני לא רוצה להתחיל מלחמה בין האישיויות השונות שלי, אז אני לא מדרג ביניהם מי יותר ומי פחות אבל שלושתם לא רואים ממטר מנחי ריאילטי אחרים, ולגבי ג'יי מוהר (בלי לפתוח דיון פשוט מביע דעה שלי) - ג'יי =
הוא גרוע ומעצבן ועם הנחייה שפחות מנסה לקחת את הספוטלייט מהקומיקאים המתחרים התכנית הייתה הרבה יותר נעימה לצפיה. אייל קיציס עשה את זה טוב יותר בשלולית הרפש "האקדמיה לצחוק" שלנו.

yes REAL

New member
המנחה מס' 1! "ביי ביי לאקי. נו מור

לאקי" וחוץ ממנה גם ראלף גרמן (ג'ו שמו) מלך. שם את כולם בכיס הקטן.

rosh12

New member
אין על ג'ף -ואין על זה בכלל ויכוח

גם היה פעם בשבועון ''רייטינג'' על המנחים של הריאלטי ג'ף היה מקום 1 פיל קוגן (המירוץ למיליון)2 כריס הריסון 3 אמנדה (פרדייז+הברבור) 4 והשאר לא זוכר

yes REAL

New member
הכתבה ברייטינג היתה מטומטמת. ג'ף

כל כך מדושן עונג שבא לי להקיא ממנו.

rosh12

New member
תרשה לי לחלוק עליך.פרוט על המנחים

פירוט על המחים המנחה של ג'ו שמו כזה מטומטן ומעייף. (הוא גם הנחה עוד תוכנית שלא מן הראוי לפרע עלייה בפורום זה) אמנדה חמודה אבל היא מעצבנת שנותנים לה לחזור על כמה מילים. בפרדייז FOREVER וברבור NOW REMEMBER ' THE AGLY DUCKLY ARE JUGED BY ....AND OVEROL TRANSFORMITON כריס הריסון- רשמי מידי .. המנחה של המירוץ -פיל קוגן - חנוני מידי. המנחה של הצילו את סלב' : ילדותי מידי המנחה של רצח בעיירה: ממורמר מידי ולעבור למנחים שלנו: סוף הדרך - אלי אילדיס - חיקוי קופי של הליכה של פיל קוגן אותה רישמיות ואתה צחוק בסוף - במילה אחת - עלוב רצים לדירה- קושניר - מלך ומצחיק.! יותר טוב מאלי אילדיס. אילנה ברקרוביץ - בכמה מילים - לכי תחפשי מי ישיר לך שירים. לא מתאים בשיט' איתי אנג'ל (החפרפרת ז"ל)- אותי הוא דווקא שיעשע - אולי זה בגלל הכיעור. אקי אבני (קחי אותי שרון)- היה מתאים לפורמט אחר אני חושב. למרות שהוא היה דיי בסדר. דנה דבורין (אהבה בכבלים) מטופשת לא פחות מאמא שלה ולסיכום : אין שאלה בכלל הריאלטי באמריקה: ג'ף הוא המלך . משעמע שצריך . רציני שצריך. רשמיח שצריך יש בו קצת מכל דבר! אצלנו: הייתי אומר שקושניר . אולי בגלל שלא עשו אצלנו כל כך הרבה זהו הגעתם לסוף הדרך.

תסלחו לי אם אתעלם מרייטינג

ומהכתבות ה"איכותיות" שלו. אני בכלל לא התכוונתי לאמנדה. אני התכוונתי לנלי "מנחת הברבורים" swan coach בשבילכם

rosh12

New member
רייטינג יותר טובה מפנאי פלוס הנדלח

לפי דעתי תמיד סוכרים את הריאלטי .. וגם על יזכורים על ספויילרים בקריאה לא כמו בפנאי פלוס שבין השורות תמיד נרמזים המנצחים

yes REAL

New member
או כתבות על תוכן (שהן לא על "בת של"

או דוגמנית במבה או מה שלא יהיה).

rosh12

New member
זה בכל זאת שבועון רכילות בסך הכל

ואם אני לא טועה יקי הם אלו שפירסמו ראושנים את הערוץ שלכם ועשו מדור ריאלטי מיוחד. ..

yes REAL

New member
הם גם לא היו הראשונים. בתכלס הם

תת רמה. כבר כמעט אין להם כתבה אחת בגיליון שקשורה איכשהו לטלויזיה. הכל קשור לאוכל, פרסום, זוהר ודוגמניות. פנאי פלוס, כמה שהוא יבשושי, לפחות מכיל המלצות צפיה, כתבות על סדרות חדשות ואינפורמציה. נכון שרייטינג מעולם לא התיימר להיות אינפורמטיבי, אבל אפילו עלה תאנה מינימלי להצדיק את השם שלהם הם לא מספקים.

למעלה