המנחה שלי

zebrafish

New member
המנחה שלי

חושב שאני מטומטמת מבחינה שכלית (מה שנכון נכון... עדיין פאדיחה לא לזכור מושגים בסיסיים [תמיד הייתי גרועה בלזכור שמות של דברים], או לחשוב רחוק מדי, להגיד את זה באמצע שיעור, כשאף אחד לא מבין איך הגעתי לזה ואני נכשלת בנסיונות ההסברה, ועוד מנסה להסביר את זה אחרי השיעור... בעעע) המנחה שלי חושבת שאני מטומטמת מחבינה טכנית (מבחינת הניסויים פיזית) נראה לי שיש לי בעיות

deathcaster

New member
נו באמת ! שנינו יודעים שהגזמת בפראיות !

נכון... את לא האדם הכי מאופס שהכרתי מימיי (אבל זה מה שנחמד בך), אבל המנחה שלך לא חושבת שאת מטומטמת..., למה לסטודנטית השנייה שבהנחייתה ששנינו מכירים היא מגלה יחס אחר ? היא גם מתנהגת אליה באותה צורה ... וביום שלישי איך היא התעללה ב-2 הבנות שהציגו ? לא באותה צורה ? אני חושב שסתם מקצינים את זה, אני ממש מחבב את הגישה שלה, ראית בסמסטר שעבר איך היא התעללה בי שהתנדבתי להציג את המאמר של LEDOUX... לא נתתי לזה לצאת מפרופורציות, זרמתי עם זה, וראית איך היא התנהגה בכבוד שאני הצגתי לפני שבועיים יחד עם השותף שלי ... את יותר מדי לוקחת אותה ברצינות.. ושנינו יודעים שבתקופה האחרונה היו לך יותר מדי דברים על הראש, אז מה הפלא שאת שוכחת פה מושג ושם מושג ? האם זה מוריד מהמקצועיות שלך ? אני לא חושב.. אני דווקא מכיר מישהו שהתחילה ללמוד איתנו שלא משנה איך היא תשאל שאלה, אף אחד לא יבין אותה, והיא בסוף תענה לעצמה בקול רם... ( יש לה שיער כמו עץ קוקוס... אם עדיין לא הבנת על מי מדובר
) קחי את הדברים יותר בקלות... המנחה שלך בסדר, היא קצת שכונתית... וזה מה שאני אוהב אצלה.. תזכרי שאתם מגיעים מעולמות די שונים אחד מהשני... זה גם פקטור משפיע. מבחינה טכנית/פיזית... טוב נו... בקטע הזה.. רק תרגול יעזור לך.. עומר בזמן האחרון רק מסתובב.. תקשרי אותו לכסא, ותאיימי עליו שיעזור לך

berta84

New member
מההודעות כאן ניראה כאילו זברה היא חתיכה

אולי זאת הסיבה לכך שהמנחה עצבנית עליה? נשים נשים....

deathcaster

New member
תגובה

אני לא מבין כיצד מההודעות של זברה אפשר להבין שהיא חתיכה.. או לא חתיכה... בכל מקרה, היא רחוקה מרחק רב מאוד מלהיות מכוערת (לדעתי), אבל כפי שכתבתי מקודם, המנחה שלה נולדה עצבנית, מנטליות אחרת.. והמבין יבין... גם אם בובת שפן היתה באה לעשות תואר שני אצל המנחה הזו, היא היתה מתעצבנת עליה
אבל עם קצת סבלנות, אני בטוח ששתיהן תסתדרנה.

למעלה