המנהלת לא אוהבת אותי

lee68

New member
המנהלת לא אוהבת אותי

מבחינה מקצועית נראה לי שהיא מרוצה ממני אבל היא מעדיפה את הקולגה שלי , הן ממש חברות כאשר היא מגיעה בוקר היא הרבה פעמים לא אומרת לי שלום ועכשיו אחרי העבודה ישבתי ליד העבודה עם איזו מישהי מצוות אחר והיא ראתה אותי וממש בקושי התייחסה אליי , היא גם עשתה כזה פרצוף. די התבאסתי . * אני יודעת שהיא מעדיפה אתץ הקולגה שלי , הן כל הזמן צוחקות ביחד וכו' סה"כ יש לי שתי חברות בעבודה וגם עם הצוות שלי אני מסתדרת לא רע לא יודעת למה זה מפרע לי. אבל עכשיו כאשר ישבתי עם החברה והיא עברה ככה זה ביאס אותי. * כאמור מבחינה מקצועית לא נראה לי שיש לי מה לדאוג כלומר לא נראה לי שהיא תפטר אותי או משהו , אבל ....

tailka

New member
היי

הייתה לבוס שלי תקופה שהוא לא העדיף אותי .. התכסחתי איתו חזק... והוא עבר מולי ולא אמר שלום אבל ראיתי את כל הדברים הטובים שיש בעבודה .. ופיתאום השלום שלו נהייה כל כך איזוטרי ... ולעומת זאת חיזקתי את היחסים עם המתאמנים ועכשיו הגענו למצב שכל משמרת שלי בא לפחות בנאדם אחד אליו ואומר לו שאני טובה אז שימי את הבוסית בפרורפרציות ... ולסיום תמשיכי את המשפט האחרון .. אבל מה ? זה לא נעים , היא לא תקדם אותך ? היא תוריד לך במשכורת ?

lee68

New member
אבל זה מפריע לי שאני לא מס' 1

אני מרגישה שאני תמיד חייבת להיות מס' 1 בעבודה בכל דבר , מס' 1 באיפור , אני משקיעה באיפור לעבודה חבל על הזמן בגלל זה נעלבתי אז כאשר נתנו את הפרס לקולגה שלי ולא לי. ובגלל זה גם מעצבן אותי שהיא מעדיפה את הקולגה על פניי מוזר שאני בעודף משקל נכון ? כי השכל הישר היה אומר שהייתי צריכה להרגיש שאני אמורה להיות מס' 1 גם בזה או אולי אם חושבים על זה , אין הרבה אנשים שמנים בגיל שלי ( הרגע חשבתי על זה) אז במובן מסויים אני מס' 1 גם בזה. נראה לי אני הבן אדם הכי שמן בעבודה ( כלומר בקומה שבה אני עובדת) יש עוד מישהי שמנה אבל נראה לי שאני יולתר שמנה ממנה , כלומר גם במשקל אני סוג של : 1 * אני גם בת יחידה מבינים אז גם אצל ההוריםשלי הייתי תמיד מס' :1

tailka

New member
..

זה באמת לא כיף .. אבל למדתי שכשאני מפרגנת מכל הלב .. אני מקבלת בחזרה כפול ולא בהכרח מאותו באנדם שאני מפרגנת לו .. יש מושג כזה שנקרא אינרציה .. את מתחילה איזשהו מעגל ובסופו של דבר המעשה שאת עושה חוזר אלייך מאיזשהו כיוון תבדקי את זה נגיד לפני כמה ימים אימא של ילדה מהגן הסתפרה ושמתי לב לזה וזה ממש שימח אותה .. ובצהריים של אותו יום עברו ילדות וחילקו מדבקה שהיה רשום עליה יום טוב עם סוכריה את מתחילה להבין את העיקרון אין הרבה אנשים שמנים בגיל שלך איפה ? בדקת את זה עם הלישכה המרכזית לסטיסטיקה או משהו ??? ומה זה בכלל חשוב כמה שוקלת ? העיקר שאת בנאדם חי נושם יצרני .. שנעים לשוחח איתו

מכירה את הקטע הזה.

אני אמנם לא בת יחידה, אבל אני בת בכורה, אחותי קטנה ממני בהרבה, והיו לי לא מעט שנים שהייתי בת יחידה וגם נכדה יחידה. קשה להתרגל לזה שבחוץ את לא הנסיכה, שאנשים רואים בך עוד אחת ומוכנים להתעלם ממך או לבקר אותך בדיוק באותו אופן שהם עושים את זה לכל אחד אחר. העניין הוא שלנסות להיות מספר 1 בכל דבר זה כל-כך מתיש, ואין סיכוי שזה יצליח. לפעמים כשאני תופסת את עצמי בקטע כזה אני אומרת לעצמי, "תגידי, את בת 5? מה את רוצה? להיות הכי יפה, הכי חכמה, שכולם יאהבו אותך תמיד, להיות הכי טובה בכל דבר קטן שאת עושה? את באמת חושבת שזה הגיוני? ואם זה יקרה, הרי תחיי כל הזמן בפחד מלאבד את המקום המיוחד שלך!" ויש משהו משחרר בלאפשר לעצמך גם לא להצליח, או לאפשר למישהו אחר להתבלט, כי זה כל-כך מתיש לנסות להיות הכי-הכי כל הזמן...

מספרי 1 הם בודדים מאד

ךלמדי כנראה בדרך הקשה שבחיים את לא בת יחידה ויש עוד בנות במקביל אליך אני בת בכורה ונכדה ראשונה שגדלה אצל סבא אבל תמיד הכתיבו לי להיות צנועה פעם חפשי את אגרת הרמב"ן שכתב לבנו שעליו להקטין את עצמו והמקום יגדיל את חלקו בעולם חושבת לשחיות עם ציפיות כמו שאת כתבת מבטיח חיים קשים מאד והתמודדותץ שאפשר לותר עליה תחיי את מה שיש לך וזה יבטיח לך חיים טובים יותר

כמה שמבינה אותך, גם אני תמיד הרגשתי שאיכשהו

תמיד כולם נגדי, או עושים לי פרצופים וכו' אבל אז ירד לי האסימון
והבנתי שוואלה לא הכל סובב סביבי, ויכול להיות שהבוסית עשתה פרצוף כי בדיוק אכלה משהו עם יותר מידי לימון
, או בדיוק קיבלה מחזור
תתמקדי במה שטוב וחיובי, לא במה שאת חושבת שהוא שלילי, באמת שיכול להיות שזה לא היה קשור אלייך בכלל-קחי את זה מהנקודה הזאת.

nms24

New member
מי שאהוב על כולם אהוב על ידי אף אחד

אין לך מה להתרגש ממנה במיוחד כשהיחס או חוסר היחס לא נובע מסיבה רציונאלית לפי מה שאת מתארת.

למעלה