הממ...

אכן!

מדונה נראית מעולה בקליפ הזה, אגב

SHaDoW Boy

New member
../images/Emo221.gif כמו שכבר כתבתי בפורום שלכם,

חוצפה שאין כדוגמתה!
בריטני צריכה להתבייש!!!!!!!!11 ומדונה צריכה ללמוד ממקרים כאלה לרשום המצאות שלה, כמו תספורת קצרה, כפטנטים על שמה.

Drowned World

New member
זה ציניות ?...

אני באמת לא בקטע של לרדת עלייה או משהו אבל ... זה גם לא יפה ואני חושב שגם על מדונה זה לא היה משהו מזל שזאת הייתה פאה וחוץ מזה כאילו השלב הבא? ... בריטני בבגד גוף ונעל עקב נוצצות ?

SHaDoW Boy

New member
../images/Emo221.gif מה פתאום ציניות

טוב כן. אבל זה פתאטי [ההשוואה]. כאילו מדונה המציאה את התספורת הקצרה... בריטני הסתפרה ככה כבר הרבה מאוד פעמיים... בתחילת שנת 2000... תראה את הקליפ של Lucky והופעות מאותה תקופה.. תראה את ה-Crazy 2K Tour... תפסיקו לחשוב שכל דבר שמישהו עושה זאת העתקה ממדונה. לפעמים אולי לוקחים ממנה השראה, וגם בריטני לקחה ממנה הרבה השראה... אבל תספורת? כאילו פאק... אתם מפגרים?
זה בדיוק כמו שיגידו שמדונה מעתיקה מאנג'לינה ג'ולי כשהיא מאמצת תינוק... או מעתיקה מעופר ניסים כשהיא עושה מוזיקת דאנס... או מעתיקה מג'יי קיי רולינג כשהיא כותבת ספרי ילדים...

Kryptonite

New member
גם אני אמרתי.../images/Emo168.gif

ואני חושב שזה ברור שזה נעשה בכוונה, וזה ממש גאוני מצידה. ברור שזו מחווה למדונה, וזה מראה שלמרות שהיא אפילו עשתה איתה דואט והכל - היא עדיין מעריכה אותה בתור מקור השראה שלה. ברור שזה משהו זמני, סתם בתור מחווה.

Im Not Dead

New member
מה?!

מדונה לא המציאה את התסרוקת הזאת, המעריצים של מדונה חייבים לצאת מהסרט שמדונה אלוהים וכל מה שמישהו עושה קשור אליה. פחחח.

למעלה