הממ

וונקי

New member
הממ

אני לא יודעת מה יש בזמן אחרון אבל אני כול זמן כותבת את מה שאני יפרסם כאן עכשיו כתבתי ממש אבל ממש לא מזמן אני רק היום תקנתי וסדרתי את זה אני התחלתי לכתוב את באיזה שיעור אני כבר לא זוכרת איזה אחרי ווכוח עם חברות טובות,ידידים שלי וגם עם חבר שלי תקראו ואולי תבינו אומרים לי שאני יפה ואני לא יודעת למה אומרים לי שאני חמודה ואני לא יודעת למה אומרים שאני מתוקה ואני לא יודעת למה אומרים לי שאני רגישה ואני לא יודעת למה אולי למשהו יש תושבה לזה אולי משהו יכול לענות לי לכול השאלות האלה כי לי אין תושבה לזה אומרים לי שאני יפה אני אומרת שאני לא יפה אומרים לי שאני חמודה אני אומרת שאני לא חמודה אומרים שאני מתוקה אני אומרת שאני לא מתוקה אומרים לי שאני ריגשה ואני אומרת שאני לא רגישה אם למשהו יש את תשובות לשאלות שלי אז שבבקשה יענה לי כי לי אין תושבה לזה אומרים לי שיש לי יופי פנימי אני אומרת שאין לי אומרים שאני יופי חיצוני אני אומרת שאין לי אומרים לי שאני חכמה אני אומרת שאני לא אולי משהו סוף סוף יפתור את חידה הזאת יסביר לי למה אומרים לי את דברים האלה ואז אני סוף ידע למה אומרים לי את זה

../images/Emo4.gif

אני לא רוצה להתייחס למילים כי זה לא נכון ואת צריכה לעבור עליו עוד קצת (כתבת שזאת רק טיוטה?) אבל אני ממש ממש ממששששש מבינה אותך זה גם קורה לפעמים שאת מרגישה רע ואת שונאת את עצמך אסור לך לשכוח שזה עובר ויש אנשים שיעזרו לך לעבור את זה בינתיים קבלי
גדול גדולללל

וונקי

New member
זאת לא טיוטה

את טיוטה של זה כתבתי בשיעור אזרחות אם אני לא טוקע היום כתבתי את במחשב אז עבדתי על זה עוד קצת יכול להיות שאם אני יסתכל על זה שוב אז אני ישנה את זה אבל כבר יצא משהו חדש

As היחידה

New member
אין לי מה להגיד.. את פשוט לא מאמינה

בעצמך וחבל.. יש לך יופי פנימי וחיצוני! חבל שאת לא מאמינה בעצמך.. אין פה שום חידה, אלה תשובה לא מספיקה! רק דבר אחד צריך לעשות-להאמין בעצמך! עם את מאמינה אז הכל מצוין! ותמשיכי לכתוב ולהוציא את כל מה שאת מרגישה....

וונקי

New member
עונה לך

שכבתי את זה לא אמנתי בעצמי בעצמי עכשיו אני כן פשוט פרסמתי את זה בשביל להוציא את הכול חוצה וגם בגלל זאת אחת יצירות האחרות שכתבתי אני כול זמן כותבת איפלו מי בלי שאני ישים לב לזה את זה כתבתי מי בלי שאני ישים לזה זה כילאו ידיים מקבלות רצון מי של עצמם

As היחידה

New member
אני מבינה למה את מתכוונת

גם אצלי זה ככה כשאני כותבת שירים.. כתבתי אתמול שיר באוף ואף אחד לא הגיב כנראה שזה היה לא יפה אבל לא משנה חפיף..

וונקי

New member
כותבת

כי אני אוהבת לכתוב וכנראה שגם יש לי כשרון לזה מה אתם חושבים יש לי כשרון כתיבה?

As היחידה

New member
אני חושבת שכן.. אבל אני לא מבינה

בזה ממש אז דעתי לא ממש חשובה פה..לדעתי...

As היחידה

New member
זה היה ב-אופ- שעכשיו בעמוד השני...

הינה זה-
עינייה אדומות, דמעות זולגות, בחדר דממה. אף אחד לא מסוגל להוציא מילה. אני כמו רוח עובר לידה ,שקטה. מחייכת בתקווה, שלא תרגיש בודדה. מספר דקות עברו, ושוב אני עוברת לידה, שואלת מה שלומה. והיא לא עונה. מסתכלת עלי, כל עינייה אדומות, דמעות זולגות , ואחרי מספר דקות נעלמות. מסתגרת בחדר, מוציא תמפתח לדלת התקווה מתחילה לחתוך, לא חשה כאב, רק אשמה...

איזה צמרמורתתתת

רק שני דברים הפריעו לי... כל עינייה אדומות- למה כל?
מוציא תמפתח- זה לא כזה קריטי אבל אולי היה עדיף לכתוב את המפתח? זה פשוט יותר מתאים... חוצמזה אהבתי נורא את השיר זה שיר חזק

sh53

New member
../images/Emo24.gif

אני מקווה שההרגשה הזאת קצת עברה לך, עכשיו את מרגישה יותר טוב?

sh53

New member
לא מסכימה בכלל עם מה שכתבת

שמת פה תמונה וכולם אמרו לך רק דבר אחד - שאת יפה מבחינה חיצונית. את כל הזמן עוזרת ותומכת בחברים כאן - ז"א את יפה גם מבחינה פנימית. לא צריך יותר מזה בחיים, אז יש לך קצת יום מבאס כזה ועצוב, יעבור. מחר יתחיל יום חדש. את כל כך מקסימה ונפלאה. מה שכתבת פה פשוט זה לא את ולא מסכימה עם מה שכתבת

וונקי

New member
תודה שוש ותודה לכולם

אבל כמו שאמרתי אני כתבתי את בשעת משבר עכשיו אני יודעת שזה לא נורא ושוב המון המון
אני יפה אני לא יודעת את זה אני יודעת שאני לא מכוערת זה כן אבל אם אתם רוצים לראות ולהחליט בעצמכם אז הנה לכם שוב תמונה שלי

וונקי

New member
יותר מדי אנשים

אמרו לי שאני מכוערת זה בסדר אני יפה אני לא יודעת אני יודעת שאני לא מכוערת זה כן

As היחידה

New member
חחח מכירה תמשפט- ../images/Emo143.gif

" שכל הקנאים ימותו?! " כנראה שהוא הומצא בשבילך.. את יפה ושכל הקנאים ימותו!

למעלה