הממ...

SilentLight

New member
הממ...

זה מעניין. כי מצד אחד חשבתי שמה שהיא עשתה הפריע לך. אבל אתה מחפש
הזדהות והצדקה למעשה בהודעות פה בפורום.

אני לא מכירה את חמתך ואנני יכולה להגיד עליה שהיא אדם רע. אבל המעשה שלה היה אימפולסיבי
וחסר התחשבות. אולי היא הצליחה להשיג את מה שהיא רצתה, ואכן הבן יודה לה על זה, אבל זה לא אומר
הרבה דברים טובים עליו גם כן. כל אחד צריך לקחת אחריות על המעשים שלו ומה שקרה פה זה פשוט נסיון
להגן על האגו.
זה באמת לא משנה מה הבחורה למדה או לא למדה, או עד כמה האקסית נפלאה ומלאה נצנצים בנשמה, זה לא נשמע מההודעה שהחברה הנוכחית עשתה משהו רע, אז למה מגיעה לה שיביישו אותה כך?

יום טוב

DANAMIR4

New member
בסך הכל בגדול אני מסכים איתך

חמותי אדם טוב, אולי לא פעלה בדרך הכי טובה אבל בדרך היחידה שעמדה מולה עלמנת לשבור זוגיות רעה מאוד שהיתה מובילה רק למקום רע.

אין שום דבר חיובי באישה בת 27, שכל המטרה שלה בחיים זה להופיע בתוכנית ריאלטי, שהולכת מאודישן לאודישן ולא עושה שום דבר מעבר.
לא לומדת, לא עובדת וחיה על חשבון הגבר שאיתה.
שהדבר היחיד שטוב בה זה המראה שלה.

מה שנעשה נעשה, כנראה הוביל לטוב וכל הביקורת המוגזמת פה סך הכל משעשעת אותי
בעיקר ההאשמה של מייקלובית שאני מגן על חמותי כי אני חייב או משהו כזה, כאילו שהיא קוראת כאן.......

siv30

New member
עד שיעשו לך מניפולציה כזו

כי אולי לדעת חמותך אתה קצת לא יכול להחליט בעצמך ולא מספיק בוגר לקבל החלטות חכמות ונכונות כמו שהיא יכולה . ואז נראה כמה תהיה משועשע

&nbsp

siv30

New member
אתה לא צריך להודיע לי

אתה צריך להודיע לעצמך.
&nbsp
מי שמתערבת ללא בושה בחיים של אחד - באגרסיביות דורסנית בכדי להשיג את המטרה שלה - דורסת ברגל גסה בחורה שכל חטאה היה אי התאמה לסטנדרטים שלה, תתערב ללא בושה בחיים של אחר וזה יכול להיות אתה בפעם הבאה. יתר הטיעונים למעשה של חמותך לא רלוונטיים הכל נכון זו הזוגיות הכי גרועה בעולם, הבחורה אפס מאופס וחסרת כל תוחלת, גיסך לא היה מאושר, גיסך מגיע לארוחת צהרים עם האקסית. הכל מדוייק ונכון להפליא. עדין חמותך היא אדם מניפולטיבי, אגרסיבי ושתלטן שלא יודע לכבד רצונות של אחרים ולא נזהר בכבודם של אחרים.
&nbsp
כמובן שקשה לך עכשיו לראות את זה ובכלל להפנים את התגובות שקיבלת כאן בפורום אבל כשיגיע הרגע האסימון יפול לך.
&nbsp
שיהיה לך בהצלחה באמת מכל הלב כי אללה יוסתור ולהקתו כשחמותך תחליט שלא מתאים לה משהו בהתנהלות שלך.

למעלה