הממ

ofrikit

New member
הממ../images/Emo187.gif

אנשים,לפי מה ששמעתי ביום ראשון אין בצפר יש שביתה כללית אני מקווה שלא יבטלו את הטיול שנתי בגלל זה \=

ofrikit

New member
nop

את הטיול כבר אי אפשר לדחות,יש בגרויות השנה \=

Lorelai

New member
טווובבב נו שיבטלו ת'טיול..

נלך לדפוק ת'ראש בלונה פארק במקום

ThE uVa

New member
../images/Emo6.gif

חח.. הפריק הקטן בלונה פארק... "אמא, אני הולך לדפוק ראש בלונה פארק!!"

ThE uVa

New member
חח

הוא לא הצליח לשבת בטופספינג כי היה לו ספייק (ספייקים ביחיד) מאחורה.. חח

Heavy Thought

New member
מוזר

היום בשיעור לשון, תמר ניסתה לקבוע איתנו מועדים למבחן ואז היא אמרה שיכול להיות שהוא יהיה ב-26 לחודש. אמרנו לה שזה יוצא על הטיול השנתי, והיא אמרה שהיא יודעת ובכל זאת המשיכה לציין שיכול להיות שזה יהיה התאריך. מתכננים לדחות אותו? מישהו יודע? ועופרי, הפסדתי כבר שתי ישיבות. אם יש משהו משמעותי תעדכני אותי, בבקשה.

YaLdoNet 4 EveR

New member
יוווו

אם הם דוחים את הטיול השנתי אפילו ביום (!) אני שוברת אותם אחד אחד. כבר כתבתי את זה ביומן! בגדול!!!

ofrikit

New member
אתם לא מקשיבים לי...

תראו: א. אי אפשר לדחות את הטיול |אפילו ביום אחד|,בגרויות וכאלה ב. רוצים להוריד לנו יום אחד מהטיול שנתי כדי לקחת מהכסף שלנו בשביל שאחרים יוכלו לסוע לפולין (משכבת י"א שעכשיו) לדעתי זה ממש ממש לא בסדר!

FiFi 59

New member
אוקי תגובה

א. יום ראשון אין שביתה ב. גם אם הם ירצו הם לא יכולים לקחת מהכסף שלך ולתת אותו לי"T שיוצאים \ לפולין! מבחינה חוקית אסור להם ואם הם יעשו את זה אנשים יטבעו אותם כל מה שהם יכולים לעשות אם הם כן יבטלו יום זה לתת לך את הכסף חזרה. וכן זה לא בסדר

ofrikit

New member
כן אני מודעת לזה

אבל היתה לנו ישיבה על זה במועצת תלמידים והורים אומרים שצריך להוריד לנו יום אחד בשבילי י"א אולי בצפר משלם משו על הטיול השנתי מהכסף שלו ואם יבטלו לנו יום אחד זה פחות כסף שיילך ל"יא'ניקים

Lorelai

New member
בואי נראה אם הבנתי..

לוקחים לי את הכסף ששילמתי את הטיול השנתי ומביאים אותו לאנשי י"א שטסים לפולין? סליחה?! ואם עבדתי קשה כדי להשיג את הכסף הזה?.. אם הוא לא בא מאבא ואמא או מהעץ הזה בחוץ?

FiFi 59

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

העץ שבחוץ! עעעעעעעעעעעעעעענננננננננננקקקקקקקקק אפשר גם כזה? והם לא יכולים לתת את הכסף שלך

YaLdoNet 4 EveR

New member
בני זונות!

אם מורידים לנו יום מהטיול השנתי אני אישית מארגנת איזה תנועת מחאה סטייל הפלמ"ח ונפוצץ גשרים וכאלה ויהיה מגניב.

למעלה