הממ

מה את לא מקשיבה בהיסטוריה הרחבה?

הפלמ"ח לא הייתה תנועת מחאה. היא הוקמה ע"י הבריטים. היא לחמה בערבים לא בבריטים.

YaLdoNet 4 EveR

New member
מה, אתה לא מקשיב במסע חוף??

הפלמ"ח זה ה"זרוע הצבאית" של ההגנה! היא פוצצה גשרים ודברים של בריטים.. הדבר האחרון שאפשר להגיד על הפלמ"ח זה שהם הוקמו ע"מ לשרת את מטרות הבריטים o_O.

Tree Hugger

New member
התכוונת ללחי ולאצל?

הפלמ"ח לא עשו כלום. הם היו המלשינים וכאלה.

Tree Hugger

New member
פאק יצא לי לא טוב

לא משנה אני לא יודעת כלום. בלע בלע אופיר צודקת.

YaLdoNet 4 EveR

New member
עה?!!?

בא'נה, סעו למוזיאון הפלמ"ח בת"א יא חסרי השכלה!!! הפלמ"ח פעלו (!) נגד הבריטים. סבתא שלי הייתה בפלמ"ח.

לא נראה לי הם עשו נגד הבריטים.

סבתא שלך שמאלנית יפת נפש הגנתי"ת! סבא שלי היה באצ"ל...

שתיכם לא לגמרה טועים...

הפלמ"ח בטח שלא הוקמה על ידי הבריטים,הם היו הזרועה הקרבית יותר של ההגנה אבל מכיוון שההגנה לא דגלה בתקיפה ולא ב"טרור" הם לא ממש תקפו את הבריטים...

אתה מדבר שטויות...

הפלמ"ח זה הזרוע הצבאית של ההגנה שפעלה להגנת הישובים היהודים,העפלה וגם פגיעה במכמים בריטים שהפריעו להעפלה. הם אפילו שיתפו זמן קצר פעולה עם האצ"ל והלח"י... השיתוף פעולה היחיד שהיה עם הבריטים היה בזמן מלחמת העולם השניה כשגם האצ"ל שיתף איתם פעולה... ואתה קורא לעצמך הסטוריה מורחב...

בואנה כל אחד כאן מחרבש ת'שכל...

לאה בעצמה אמרה לנו שהבריטים הקימו את הפלמ"ח. תפסיקו לזיין ת'שכל.

אחי אתה מבלבל עם משו אחר...

גדודים עבריים שהיו במשטרה הבריטית ומנעו טרור ערבי שכלל פיצוץ צינור הנפט בין עירק לחיפה-אינטרסים בריטים עבריים משותפים... ותרשה לי לצטט אותך"אני שונא אנשים שמסכימים עם כל מה שהמורים אמרים"

YaLdoNet 4 EveR

New member
אוקיי חפי

היום שאלתי את סבתא והיא אמרה שהבריטים ממששש לא הקימו את הפלמ"ח אתה פשוט מבלבל עם הגדודים העבריים שהבריטים הקימו כדי לעזור להם

HairyPoota

New member
הפלמ"ח היה...

אירגון מחתרתי שמטרתו הייתה להקים מדינה יהודית בא"י

HairyPoota

New member
קצת הרבה טועה...

עופרי היקרה, בישיבה של ההורים דיברו על שנה הבאה... הם התכוונו ששנה הבאה יורידו לו יום טיול אחד...בשביל אלה שלא יכולים לממן להם נסיעה לפולין....

CatchMeToo

New member
זין הגיוני וזין הוגן!

למה שאני אשלם מהכסף שלי (אמא ואבא) נסיעה לפולין של אנשים אם אני לא רוצה?!

Lorelai

New member
אם בכלל..

אם יורידו לנו יום מהטיול של שנה הבאה, למה שאני אשלם על היום הזה כבר מההתחלה?

למעלה