הממ שלום

יום.

New member
הממ שלום../images/Emo9.gif

הממ שלום אני מחפשת חומר על מאגיה חומר מאוד בסיסי להתחלה רק לדעת אם יש לי מה לחפש בנושא הזה לא ה"איך" כי אם ה"מה" חיפשתי בארכיון הפורום ובקישורים ולא מצאתי אני מאוד אודה לכם אם תוכלו לעזור לי ו..ו.. חומר בעברית לדיסלקטית שכמוני מאוד יועיל עם כי לא חייב תודה יום

יומוש!!!

את מכירה אותי מפורום אחר (רמז: נוי...). תראי, בתור התחלה, רצוי להבין שמאגיה זה בעצם פילוסופיה, וסוג של דרך חיים, שכמעט תמיד מלווה על ידי דת. למשל, הקבלה זה המאגיה של היהדות. אבל בכל זאת יש אנשים שמתעסקים במאגיה בלי קשר לדת. רוב הכישוף, והאינפורמציה שיש על כישוף הוא פאגאני או וויקאני (וויקה=דת פאגאנית) על זה את יכולה לקרוא בפורום פאגאניזם ושאמאניזם. אבל יש גם דתות אחרות שמתעסקות במאגיה. אין הרבה חומר טוב בעברית... יש את הספר - "המקשוף" שאת יכולה להוריד בחינם מאתר המקשוף (אני חושבת שיש ברשימת הלינקים של הפורום את אתר המקשוף). אומנם הספר מלא באי דיוקים, אבל הוא די טוב כדי להבין את הבסיס. אחרי שתקראי אותו, תוכלי לחזור לפורום ולשאול שאלות יותר ממוקדות. עוד אתר שיכול לעזור לך בתור התחלה זה האתר של וויקה ספיר (לא זוכרת את הכתובת...). שוב, זה אתר טוב בשביל לקבל רעיון כללי על מה זה בעצם כישוף. נ.ב. - צרי קשר, המספר איי סי קיו שלי רשום בכרטיס האישי שלי.

למעלה