הממ שיר...

enjoi butterfly

New member
הממ שיר...../images/Emo4.gif

זהו שיר שחברה שלי לשעבר רשמה לי והוא מאוד נגע לליבי ומאוד העציב אותי אז החלתתי לכתוב אותו פה אולי בשביל להוציא משהו מהלב אז תגידו מה אתם חושבים... ran in to you for the last time lost my pride and hope in the chase but i know that someday you'd know why i'm here and maybe wed talk face to face the deference between me n you that your lost n i'm broken in two but when it ends we will both have the memory try to run from the things that aren't true ld fallow you to end of the earth just joping you might do the same i don't want promises of forever if so you could loose me again i hold no to my own reflection for the rest of my life lays with you you know how to comfort my tension n you know how much i want to be you forever seems to get closer seems to brush down my temples and cheeks and i know that i fear your perspective but for now i will always be here... סורי שזה קצת ארוך...
זהו תגיבו עם בא לכם..

שיר נורא יפה...

ונורא מרגש בטח לקרוא את זה... למה היא כתבה לך את זה?.. קרה משו?.. לי אישית השיר נורא מצא חן !!

enjoi butterfly

New member
היא כתבה לי אותו

פעם האחרונה שניפרדנו היו שלוש כאלה.. ועם אני ירגיש יותר בנוח אני יסביר הכול את כול מה שאני מרגיש עכשיו.. תודה על התגובות..

sh53

New member
צריך להוציא מהלב דברים שמכאיבים

אל תשמור דברים שמכאיבים לך בלב בפנים, כי זה לא יתרום לך כלום וגם לא יעשה לך טוב על הלב.

sh53

New member
מחכים לעדכונים ממך ../images/Emo13.gif

אנו עוד כאן, כן?

enjoi butterfly

New member
נכון בדיוק אהיתי בדילמה עם זה יקפוץ

אבל אז חשבתי ואמרתי כן למה שזה לא יקפוץ טוב אז אני ירשום..

enjoi butterfly

New member
טוב אני מקווה שלא יצא ארוך מידי..|4

אוו קיי הכול התחיל לפני שנה בערך ביום כיפור פגשתי מישהי ואיך אני יגיד את זה פשוט משכה אותי אליה ( זאת שרשמה את השיר ) באותו זמן אהיתי בקשר עם מישהי 1 וחצי כמעט וסימתי את הקשר כדי להיות איתה לא הדבר הכי טוב לעשות אבל הלב אמר אתה לא יכול אתה חייב לעשות משהו..אוו קיי ניפרדתי מימנה ואחריי חודש בערך הפכנו לחברים...הקשר היה טוב אבל.. איך אני יגיד לכם את זה היא לא האמינה באהבה בהתחלה לא ממש האמנתי אמרתי אין מצב היא אולי לא אהבה אף פעם אבל לא להאמין? אוקיי אחריי כמו שבועות ישבנו ודיברנו על זה. היא אמרה שזה נכון היא לא מאינה באהבה ואותי בפנים זה שבר לי את הכול.. אמרתי לה שאני אוהב אותה והיא לא אמרה היא רק אמרה סליחה אבל אני לא ממש מאמינה בזה היא ביקשה שאני לא יגיד לה את זה הרבה אז לא אמרתי לה. היא עד היום לא מאמינה שרגש יכול באמת לבוא מהלב היא אומרת שזה בא מהראש ואין כזה דבר רגש מהלב. אחריי חודש היא נפרדה מימני ניסיתי קצת להחזיר אותה אליי אבל בסוף חשבתי אני לא יציק לה בנושא אז נישארנו ידידים קצת רחוקים אחריי איזה כמה חודשים אחריי שישי לי חברה ואני איתה חודשים ניפגשנו ודיברנו כמה שבועות עברו והיא אמרה לי שהיא מיתגעגעת אליי והיא רוצה שניהיה ביחד ושאני מתנהג אליה הכי טוב אז אני לא ממש ידיעתי מה לעשות אז אמרתי לה שאני יחשוב על זה והיא אמרה סבבה אז חשבתי וחשבתי ואתה כבר יודעים מה קרה...חזרנו שוב להיות ביחד.. היו לנו שיחות ממש על הכול אז פעם אחרת שאלתי אותה מה את חושבת על כלום האנשים שאת מכירה? אז היא באא ואמרה לי יותר נכון הרסה לי מין השליה שאנשים הם טובים והם לא רעים היא פשוט אמרה שכול אינטרסנתים בהתחלה פשוט לא האמנתי ואז ראיתי הכול במבט שונה את כולם ואז אני התחילתי להבין שיש משהו במה שהיא אומרת...שממש שינה לי משהו בחיים משהו שאולי לא אהיתי אמור לגלות אבל אולי זה היה בא באיזה שהו שלב לבד.. ואחריי חודש שוב ניפרדנו.. ואני יקצר קצת.. וחזרנו שוב בפעם השלישית בפעם הזאת ממש עשיתי המון דברים שאולי לא אהיתי עושה עם היא לא היתה מיוחדת בשבילי היה לי טיול בצופים והיה להם מין יום ביקור אז ביקשתי מאח שלי שינסה למצאו לי אוטו לאותו יום כי זה ממש חשוב לי בקיצור הפתעתי אותה...(ועוד פרט חושב אני לא אוהב צופים בגלל דברים שם עושים תרצו אני יסביר אחר כך) והיא לא היתה ממש שמחה לראות אותי כי היא ידעה שאני לא אוהב צופים ולא ממש דיברה אלי והתיחסה ממש מגעיל עד כדי כך שאני יושב מעשן לי סיגריה ואיזה מדריך בא ואומר לי אסור לעשן אז אני אומר לו טוב סליחה לא ממש ידעתי אני יכבה אותה אז היא בדיוק עברה והוא שאלה אותה את מכירה אותו והיא אמרה שכן והוא עושה לה בושות אמרתי לאצמי עד כאן!. באותו רגע אמרתי לה שלום וחזרתי הביתה ממש לא מרוצה ..
שהיא חזרה אחריי יום דיברנו ואני לא יעריך יותר ניפרדנו שוב והיא רשמה לי את המכתב הזה ואז היא אמרה לי שהיא לא רוצה לדבר איתי אחריי חודש שהיא שלחה את המכתב אז נתתי לה את הזמן שלה ואיזה כמה חודשים יותר מאוחר דיברנו והיא אמרה שלא אכפת לה שנחזור לדבר אז כיום אנחנו מדברים מידי פעם.. ואיך שאני פוחד להגיד את זה....אבל אני חושב שאני שוב רוצה להיות איתה.. היא ממש מתוקה טוב דיי זה היה יותר מדי סליחה.לילה טוב...:)

sh53

New member
הבחורה הרסה לך את האמון בבנות../images/Emo4.gif

היא לא מאמינה באהבה, אבל בכל זאת היא רוצה להיות איתך. אם היא לא רוצה להיות אהובתך, אז מה היא רוצה ממך בכלל? אם בני האדם נצלנים ואינטרסנטים, אז זה אומר שגם היא כזאת לא? אז למה לך להיות איתה אם היא נצלנית ואינטרסנטית? אם אצלה אין רגש שבא מהלב, אז למה היא ביקשה ממך שוב ושוב לחזור אליה? לא בגלל הרגש? מה נתת לה בדיוק אם לא רגש? האם את כל האהבה שהרעפת עליה היא לא הרגישה? האם היא לא נהנתה מזה? אם בחורה לא מאמינה ברגש אלא בהגיון בלבד ושכולם אינטרסנטים, אז למה היא "היא אמרה לי שהיא מיתגעגעת אליי והיא רוצה שניהיה ביחד ושאני מתנהג אליה הכי טוב", אם אין לה רגש אלא רק הגיון, אז מה ההגיון פה? אני מבינה את זה כרגש ולא כהגיון. עשית את כל המאמצים כדי לבקר אותה וכדי להפתיע אותה בצופים, ומה התגובה שלה? האם כך מתנהג אדם הגיוני? איפה ההגיון שהיא אומרת שכולם מתנהגים רק לפי ההגיון ולא לפי הרגש? בשורה התחתונה - יודע מה אני חושבת על הבחורה הזאת, במילה אחת? דוחה
היא לקחה אותך, הרסה לך את הלב, הרסה לך את האמון בבנות, הרסה לך את כל מה שבנית איתה, לא העריכה מה שנתת לה, פגעה בך על ימין ועל שמאל - פשוט בחורה דוחה. לומר שכל האנשים פועלים מתוך הגיון ולא רגש? האם לי יש רגשות? למה אנשים עוזרים פה בפורומים אחד לשני אם לא מתוך רגש? איזה הגיון יש פה לקרוא מאות הודעות ביום ולענות ולתת יחס אחד לשני, אם לא המדובר ברגש? איזה אינטרס יש לי אם אני עונה פה בפורום? האם אני מקבלת מיליונים? אני אפילו לא מקבלת 1 ש"ח משכורת על זה שאני משקיעה פה המון בפורום וכך גם שאר הגולשים בפורומים. יש המון אנשים עם רגש בעולם ויש המון אנשים שפועלים לא רק מתוך אינטרס להשיג משהו, אבל היא לא אחת מתוך כל אותם הרבה אנשים וזה עצוב, כי היא חושבת שהיא כל כך צודקת ומנסה להוביל אותך בדרכה שלה, דרך שלא תעשה לך טוב, האמן לי. היא אכן הוכיחה את מה שהיא אמרה על עצמה: היא פועלת ללא רגש והיא פועלת מתוך אינטרסים, כשטוב לה היא לא צריכה אותך, כשהיא לבד היא פתאום יודעת איפה אתה.

enjoi butterfly

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif אני לא יודע למה...

אבל ברגע שסימתי לקראו את זה ועד עכשיו אני לא מפסיק לבכות.. מה שרשמת עשה לי משהו בפנים משהו שנורא צורב לי ואני מרגיש לא יודע זה מוזר כזה... אין לא יודע מה להגיד על כול להגיד שזה נכון זה נכון ב 100 אחוז. אין לי מילים הדמעות עושות את הכול אני לא צריך לכתוב ואני לא יכוללכתוב את מה שהדמעות אומרות... קשה עכשיו יותר.... ואני לא יודע למה...
ואני כול כך מודה לך שרשמת את כול זה...תודה רבה שושי..

sh53

New member
לבכות זה טוב,כדי להוציא את זה החוצה

אל תשמור את זה בפנים ואל תלחם בדמעות, אם הן רוצות לצאת. אני מבטיחה לך שתכיר מישהי אחרת, תכיר מישהי שתאמר לך תודה על היחס החם שאתה נותן ותחייך אליך המון ואז אתה לא תזכור את הבחורה הזאת. אני מאמינה באהבה ואני רוצה שגם אתה תאמין, לאט לאט כי אולי עכשיו זה קשה ואולי אתה לא רואה את האור בקצה המנהרה, אבל מבטיחה לך שמישהי שם באיזה מקום תרצה אותך כמו שאתה, תרצה לתת לך רגש, תרצה לתת לך דברים, תרצה לאהוב אותך עוד ועוד כי אתה כזה מלאך.

enjoi butterfly

New member
תודה רבה לך...על הכול ו

על התמיכה והרצון לעזור כי תמיד רציתי שמישהו יעזור לי עם זה ולא ידעתי לפי לפנות עכשיו מצאתי..המון תודה.. מלאך איזה מתוקה את מביכה אותי...אבל תודה ושוב תודה..את לא יודעת עד כמה עזרת לי!...
עם אהיתי לךידי אהיתי באמת נכון חיבוק...:)
וקראתי גם את השני.. והזמן יעשה את שלו אני מקווה ואני מקווה שזה לא יחזור על עמצו או היו התפתחויות אני יגיד לך .

sh53

New member
יפה לך החיוך בסוף ההודעה ../images/Emo13.gif

יהיה טוב, האמן בזה, הייה אופטימי, אז באמת יהיה טוב ואתה עוד תחייך

PEACE FOR ALL

New member
שמע,

רגשות זה לא משהו שאפשר להתווכח איתו או לשלוט בו. אז נכון, הבחורה הזו לא נשמעת לי משהו. היא מאוד הפכפכה, ונשמעת כאילו היא אוהבת את עצמה יותר מאשר את כולם. אבל אין מה לעשות, אתה מרגיש משהו וזה לא ניתן לשינוי. תמיד אנחנו מציבים את האנשים שאנחנו אוהבים באור חיובי, בדרך שרק אנחנו רואים אותם. אז מה אגיד לך? אתה רוצה להיות איתה, תהייה איתה. אבל תקח בחשבון שיכולות להיות לזה השלכות בעתיד, שאתה עלול להפגע עוד פעם. אם אתה מוכן להתמודד עם זה, לך על זה. הכל תלוי במה שאתה מרגיש. גוד לאק. :)

ואוו....

שמע אין לי מה לומר לך , הייתי בסרט הזה ואני יודעת איך אתה מרגיש.. אבל, עצה שלי , למרות שאתה נמשך אליה..... ולמרות שהיא חמודה... שים לב שהיא חמודה רק עד שהיא משיגה אותך ואחרי זה שוב יש לה סרטים עם עצמה... לדעתי תן לה לחליט מי היא ומה היא רוצה מהחיים שלה (קודם כל) ... אל תעלב ואל תתן לה להרגיש שאתה מחכה לתשובה ממנה.... תרשה לעצמך להתאהב באחרות ואל תוותר עם אהבות אם היא תחליט שהיא רוצה אותך , בסה"כ אתה לא בובה של אף אחת וגם לך יש רצונות... .

enjoi butterfly

New member
כולכם צודקים....אבל

וקרן את צודקת שאת אומרת שהיא חמודה עד ש... בקשר לבובה זה קשה אני לא עומד בזה אני אוהב אותה אני חושב..
וקשה להגיד לבן אדם לא.. גם עם אני עם מישהי אחרת תמיד יש לי משהו אליה זה דבר מאוד מאוד מוזר.. שצץ לו לפתע... או שאולי אני לא אוהב מספיק את הבן אדם שאיתו אני נימצא.. זה גם יכול להיות בכול מקרה המון תודות לך ולכולם.....

sh53

New member
אתה בהתחלת הדרך, אתה עדיין פגוע

אל תכעס על עצמך אם אתה בוכה. אל תחמיר עם עצמך, כשאתה רואה שאתה חושב עליה ובוכה. ללב יש החלטות משל עצמו, ולכן צריך להיות סבלניים ולדעת שזה ייקח המון זמן עד שהלב יירפא, רק להיות סבלניים

למעלה