הממ, שאלה. :)

PaapuRu

New member
הממ, שאלה. :)

אני רוצה לתפור גלימה [Cloak], ואני לא מוצאת גזרה בשום מקום. מישהו פה יכול לעזור לי? :)

CibiHeart92

New member
זה די קל ם:

את צריכה משהו כמו שלושה ארבעה מטרים של בד (תלוי בגובה שלך) תמדדי את האורך מהצוואר שלך לרגליים, ואז תקחי את הבד ותמדדי את האורך הזה מהקצה שלו לאמצא, ותסמני, ואז תעשי כמו מן מחוגה גדולה לאורך אותה המדידה עד שתקבלי מהבד צורה כמו בתמונה... (אפשרי וקל הרבה יותר לקפל את הבד ולעשות אותו דבר בחצי גודל מהפינה, יוצא אותו דבר ויותר נוח...) בסוף תעשי מכפלת על הכל ובאיזות עם העיגול הקטן תחברי, ככה שהיא לא תיפול ממך מקווה שהסברתי כמו שצריך ם: ושיש לך רצפה גדולה בבית XD

PaapuRu

New member
תודה :)

מה שבסופו של דבר צריך זה חצי עיגול עם חור במרכז, שהחור הזה הוא על הצווא והשוליים מגיעים לרצפה? איך עושים את זה אם האורך של הבד הוא באמת ארבעה מטרים, אבל הרוחב מטר וחצי? ומה לגביי הכובע לגלימה? :)

CibiHeart92

New member
זה חישוב פשוט כשחושבים על זה

האורך שלך מהצוואר סביך להניח אינו יותר ממטר וחצי (אלא אם כן את ממש גבוהה, אני לא יודעת...) העניין הוא שאת צריכה שלושה- ארבעה מטרים כי את גוזרת את הבד בחצי עיגול ככה שאת צריכה שהאורך בצדדים יהיה כפול, אבל למטה זה לא משנה כי זה חצי עיגול ולא עיגול שלם. מקווה שהבנת את מה שאמרתי... ^^;;;

למעלה