הממ, ציונים??

silver83

New member
הממ, ציונים??

מבחן בפיזיקה מועד א' התקיים ב- 27/01/2005. היום ה- 10/2/05. עדיין אין ציונים. שבוע הבא ביום חמישי יש מועד ב' ואני לא יודע אם אצטרך לגשת... אני יודע שזה נשמע מתבכיין אבל לעזאזל - למה לא מפרסמים כבר את הציונים? אני יודע שיש עומס וזו תקופת בחינות ויש הרבה מבחנים לבדוק אבל לדעתי שבועיים זה טווח זמן סביר לבדוק בחינה... (לא?), במיוחד אם זה במקצוע מסיבי בעל משקל רב כמו פיזיקה, שאנו צריכים את הזמן הזה לדעת איך להכין את עצמנו למועד ב', ואיך לחלק את הזמן עם שאר הבחינות.... ואני בטוח שברוב הבחינות חוק השבועיים תקף אבל בבחינות שהוא לא מקוים ישנה פגיעה בסטודנטים שלא מסתכמת ב"לחץ לדעת", יש כאן משמעויות של מבחנים נוספים וכיצד אדם מכין לעצמו סידור עבודה לשבוע הבא... אנחנו צריכים כאן איזשהו שינוי. יום טוב, הסטודנט הדואב :(.

תה צודק בהחלט

גם אני צריכה לדעת את הציון בפיסיקה. הבחינה לא היתה קלה בכלל... יתכן שחלק מסטודנטים ואולי גם אני, יעשו מועד ב'. אני גם צריכה להכין סידור עבודה בהתאם לתוצאות המבחנים. הציון בחדוא הגיע בזמן, ציון באנגלית הגיע בפרק זמן גבולי, בדיוק אחרי 14 יום אחרי הבחינה... אנחנו בלחץ, תפרסמו כבר ציונים! בחלק גדול מהמקצעות גם לא מפסרמים פתרון הבחינה, כך אי אפשר להוות תוצאות.

המהנדסת

New member
../images/Emo19.gif ציונים,,,

ממקורות יודעי דבר : מחר (יום שישי) יפורסמו הציונים - בהצלחה!!!

למעלה