הממ צ´ארלי נפל על הראש...

לביא1

New member
הממ צ´ארלי נפל על הראש...

צ´ארלי שובר שמאלה ושמאלה ושמאלה ועוקף את אלמונימי כןכן הוא עוקף גם את פרס עכשיו נשארים במרוץ הוא ושריד קרב צמוד מענייןמי ינצח אני חושב שצ´ארלי בהובלה קטנה וגן הוא דורס בדרך את המדינה היהודית והחלום הציוני אבל לא נורא הוא ממשיך והוא עוצר לחומוס בעזה ומנצח את המרוץ. אתה כנראה שיקרת מאז ומתמיד מעולם לא היית ימין אתה שמאלני! שמאלני! אתה עוד חבר מולדת?

Charlie

New member
מנדלסון

אני לא מכיר אותך, אבל אני יכול לנחש שהייתי במולדת הרבה, הרבה לפניך...

מנדלסון

New member
לצרלי

תקשיב אני לא רוצה לריב איתך ואני בטוח שאתה חבר במולדת יותר ממני כי רשמית אני עדין לא חבר מולדת אבל על פי כל התגובת שלך בזמן האחרון יוצא לי לראות אותך כשמאלני ולא כ ימני ומי יודע אולי ניפגש בעתיד

Charlie

New member
חחחח ../images/Emo6.gif לביא - אהבתי את זה!

נחמד...אם כי האמת היא ששריד עקף אותי ב"פוטו-פיניש". לשאלותיך: 1) מעולם לא הייתי שמאלני וגם לא כעת. לא שזו קללה או רע להיות שמאלני חלילה. ככלות הכל הם הקימו את המדינה, בנו אותה ולחמו להגנתה עד 77´. אני לא צריך להביא אישורים מאמא על היותי איש המחנה הלאומי. בטח שלא לך. 2) אני, רשמית, עדיין חבר "מולדת". אבל מאד נחמד מה שכתבת. באמת חמוד.

לביא1

New member
צ´ארלי לא רק שאני רוצה פתק מאמא...

אני רוצה עליו חתימה שלה של אבא וגם חתימה של המפקד שלך בצבא אחרת אין לך מה להיכנס לפורום!:). בנוסף אתה עכשיו צריך לרשון על הלוח מאה פעם:"טרנספר הוא הפיתרון היחיד ואני בעדו" קדימה!

למעלה