הממ.. עזרה!

JamesMarstres

New member
הממ.. עזרה!

אני לא יודע אם אתם זוכרים/יודעים. אבל חוץ מקהילת רוקי, מכם ומילדה אחת מבית הספר אפחד לא יודע שאני דו-מיני. אז בכל מקרה. ידידה ממש ממש טובה שלי שיצאה עם קרוב משפחה שלי נמצאת אצלו עכשיו. הם דיברו. דבר התגלגל לדבר והיא סיפרה לו שאני דו-מיני. עכשיו, הבעיה המרכזית היא שהוא חבר ממש טוב של אחותי ואני מפחד שזה יוודע לה או שנודע לה כבר... אחותי שונאת אותי ואני אותה. אני מפחד שהיא תספר את זנה להורים שלי. ואז... העתיד שלי לא יהיה טוב או לפחות לא בבית הזה. הממ.. אז עצה. מה לעשות?!

Ethan248

New member
המ..... חתיכת בעייה...

אתה יודע... יש אנשים שאומרים שהכחשה זה דבר כל כך מתוק... אני במקומך הייתי אומר שיכול להיות שחברה שלך "חשבה" שאתה דו מיני או שאתה לא יודע על מה היא מדברת... יש גם את האפשרות שהקרוב משפחה שלך לא יגלה את זה (אתה יודע... לשמור על פרטיות או שהוא פשוט ישמור בבטן)...

SarcaSeriouS

New member
"ידידה ממש טובה שלי" ? כן, בטח...

קודם כל, אם היא הוציאה אותך מהארון מסתבר שהיא לא ממש ידידה טובה (אלא אם כן רצית שהיא תעשה כן). ידידה עם פה גדול יש לך... למה יש שנאה הדדית בינך לאחותך? זה לא מצב תקין של יחסים בין אחים והייתי מציע לך לנסות להתפייס איתה (כל זאת נאמר כמובן ללא מושג על מה היה הריב שלכם). אתה מפחד שאחותך תספר להורים. עד כדי כך השנאה בינכם גדולה? אתה מאמין שהיא מוכנה בכזו קלות לפגוע בפרטיות שלך -שלא לדבר על כבודך- רק כדי להתנקם בך? אתה יכול לדבר עם קרוב המשפחה שלך ולבקש ממנו לשמור על דיסקרטיות. בדרך תברר אם הוא כבר פלט איזה משהו לאחותך. במקרה הכי גרוע (שההורים יגלו), אתה יכול לשבת ולדבר איתם על העניין. להסביר להם שזה מי שאתה ושזה לא משנה אותך בשום אופן (חוץ מזה שאתה מעדיף זין
). אין לי מושג מה תהיה תגובת ההורים שלך ככה שאלו סתם עצות אידיאליות לבעיה שכזו. אני מאחל לך
מכל ה
. ספר לי איך התגלגלו העניינים. ד"ש.

resputin

New member
ממ...

אוקיי, נתחיל בזה שהחברה הזו צריכה שטיפה, בין קלה לבינונית, אבל זה לא בסדר שהיא סיפרה לו. דבר שני, מכיוון והוא כבר יודע, הייתי פועל מהר בפעולת נגד וזה לתפוס אותו לשיחה. משם, זה או damage control -לדבר עם האחות- או טיפול מונע -להבהיר לו שלמרות שהם נורא קרובים ושזה פרט מאוד 'עסיסי', זה לא מעניינה (או עניינו, האמת) ואתה לא רוצה שהיא תדע נכון לרגע זה, בטח שלא עם האיום שהיא תספר להורים שלכם. אני חושב שהוא יקבל את זה וישמור את הפרט הזה לעצמו. במקרה והיא יודעת, זה קצת יותר פרובלמטי, אבל אפשר גם לקחת אותה לשיחה רצינית. שונאים שונאים, אבל יש דברים שהם טיפה מעל "הוא לקח לי" ו"היא אמרה לי".

JamesMarstres

New member
אהה.. אם זה היה כ"כ פשוט..

בקשר לאית'ן וראס- היא לא ידעה שאני שומר על זה בסוד. באמת.. אני מכיר אותה. ואני ממש אוהב אותה. אני מכיר אותה הכי טוב בעולם. היא לא ידעה שאני שומר על זה בדיסקרטיות. כי כשאני לידם אני מתנהג הכי "אני" בעולם. כלומר- מי שאני (וחלק מזה .. זו העובדה שאני דו-מיני) ואאני מאמין שאם הייתי מתקשר אליה שעה מוקדם יותר היא לא היתה מספרת כי היא ממש הצטערה על זה שיברנו.. ואני מכיר אותה ואת היושר שלה.. אז היא לא הבעיה פה- בעצם באיזה מקום אני מאשים את עצמי שלא אמרתי לה קודם לשמור על זה בסוד. כי ידעתי כבר מהצהריים שהיא תלך אליו ופרט כזה יכול להיפלט.. ועכשיו בכלליות. אני ביישן , אני לא כזה שאקח את עצמי אליו ואגיד לו: תשמע.. בלה בלה בלה .. נדבר וזה יעזור (אולי..) אבל תודה בכל זאת על העצות שלכם. אני אחשוב על זה ואז אני אפעל בהתאם. אני אוהב את כולכם . תודה :) אהה... ובקשר לקטע עם אחותי: יכול להיות שזו לא ממש שינארה. כיה אי ידעה שנאי מעשן ובכל זאת לא סיפרה לאמא שלי.. אז.. (אני חושב..) אדם, תודה לכם :)

resputin

New member
ושוב,

כל ביישן וכל חששן, ברגע קריטי שרוצה וצריך להגן על התחת שלו צריך לקחת את עצמו בידיים ולהפסיק לנוע סחור סחור אלא לגעת ישר בנקודה. קריטי לך? קריטי, לא נעים לך? לא נעים, אתה מעדיף שיהיה לך לא נעים ומוזר ואפילו ממש קשה להוציא את זה, אבל אתה תוציא את זה ויהיה לך שקט, או שתשגע את עצמך עוד ועוד ועוד? ההחלטה בידיים שלך. אתה אפילו לא צריך ללכת ולעשות מזה שיחה רצינית, אפילו לא "לומר את המילה". מספיק לומר לו 'בקשר לדבר הזה שY אמרה לך, ממ, אני די לא סיפרתי להרבה אנשים ולא למשפחה, אז אני אודה אם תשמור את זה לעצמך ולא תספר, נניח, לאחותי' או משהו בסגנון. נכון, זה אולי קצת קשה, אבל אם הכרחי לך.. אז הכרחי. אני יודע שאני לא הייתי מסתכן.

Ethan248

New member
מעניין שבקטעים כאלה זה כמו....

משימה בילתי אפשרית... "צוות אלפה, אתם תעקבו את X בעוד שאני עכשיו ישכנע את האחות, אם זה לא יצליך נלך על תוכנית ב'" חח...... אני אומר שאם יש חשד שאתה הומו, פשוט להגיד שאתה לא... אז יהיו שיחות מוזרות כאלה של "תשמע, אתה יכול לומר לי הכל" או "אתה יכול לבטוח בי".. אבל אחר כך זה נרגע...

JamesMarstres

New member
ושוב.. אני והבעיות הדפוקות שלי..

(סורי?!) אז.. בכל מקרה, אנלא יודע אם זה המקום. אבל רציתי לשתף אתכםבמשהו נורא מעצבן שקורה לי.. אני נמשך רק לסטרייטים וזה ממש מעצבן. כואב לי על זה.. עד כמה הטעם שלי טוב / רע? מה לעזאזל? בלעע, אדם! נ.ב. המקרה עבר בשלום. אי הבנה טוטאלית.. איזה מזל שהבנאדם שיכור! :) פיווו

למעלה