הממ... מוזר. מוזר מאוד.

Mooa-Numi

New member
הממ... מוזר. מוזר מאוד.

פלירטס. אמו קיס. קסני. קרטוניז. פרפס, סיילנז ומיניז. דוליז. מי המציא את הדוליז? לא-שיעור היסטוריה זה לא-אל תדאגו. אבל, מי באמת עומד מאחורי כל זה? טוב, הדוליז הראשונה כנראה היתה של האתר Palace שהוא מן צ´אט ענק וויז´ואלי, שכל אחד בוחר לעצמו דמות. הפרפס, היו הדמויות. לאחר מכן הדוליז השתכללו והשתכללו כמו אני לא יודעת מה, ונוצרו איזה מיליונים חדשים. אבל מי עומד מאחוריהם? וול... לא מעניין אותכם לדעת מי? בהודעותץ הבאות

Mooa-Numi

New member
קמילה והקרטוניז!

קמילה נימו´ס דולז (Camilla Nimue´s Dollz) הוא אתר דוליז חביב ומתוק שנוצר על ידי ילדה מוכשרת בשם קמילה. יום אחד, החליטה ק[א?]מילה יקירתנו שבא לה להכין משו חדש! משו שונה! לכן, היא יצרה בייסים משל עצמה, שלפי דעתה הם די מבוססים על הדיווה סטאר. לפה דעתי-לא. קסנדרה, מקסנדרה פלייס הידוע, ראתה, ה-ת-ל-ה-ב-ה, ומהר פירסמה אותו באתרה. וגם עוד אנשים ראו ומאוד התלהבו, והקרטוניז נסקו להם אל על. וכך נולדו הקרטוניז.

Mooa-Numi

New member
נט והקסני.

This is the famous Xeni base that Ive craeted מודיעה בצניעות רבה נט, בעלת האתר בונדצ´יקס. הקסני-שבמילה אחת אפשר לתאר אותה גבוהה. מאוד גבוהה. שמאז המצאה על ידי נט, כבשה עולמות. אך במקום לסתום את הפה, ופשוט לשמוח על המצאתה, נט לא מפסיקה לרגע. היא גם יצרה את הקימבה דולז (בובות קטנטנות), והמווון המון בובות וירטואליות שפשוט מתחננות שישמרו אותם

Mooa-Numi

New member
אמבי´ז דולז.

אמבי, איך לאמר את זה בלי לפגוע-ממש לא מוכשרת. מה לעשות, גם אני, סה לה ווי. בביקור באתר שלה, בואו נגיד, לא ממש התרשמתי. אבל שהגעתי לדף הבייסס, הרמתי גבה בפליאה. very single doll on this page was created by me and me only טוענת אמבי בחריצות. וול, אם תכנסו לעמוד הבייסים באתרה, ותתעלמו בקושי רב משלל הפרפס הנוראיות שנמצאות שם, תמצאו שם דברים די מפתיעים, כמו הבייסים היותר ישנים ומוכרים של האמו קיס המוכרות לנו מאוד, הבנים והבנות. ואפילו, הפלירטס האהובות על כולנו. האומנם?

your-destiny...

New member
אמממ...

כל הכבוד על המידע הזה אבל יש משהו שמטריד אותי... מה יש על הפרצוף של הדולי הזאת?:)

Mooa-Numi

New member
לאשטל והספרייט הקדוש

לאשטל (Lashtal) למרבה הפלא, הוא אינו היא, אלא הוא. אתרו- לאשטל.די.וו יותר עוסק באנימאנגה ודומיהם מאשר דוליז, אבל נתלהב בכל מקרה. יום אחד, לגמרי במקרה, הוא המציא את הצ´יבי דולז, בעודו מצייר עיניי מנגה ענקיות, וגוף של Kiss שהוא יצר מזמן, וראה שהם מתאימים ביחד. את הספרייט´ס, גוף פיצפון שעשוילא יותר מ20 פיקסלים, הוא יצר לטענתו כנגד לצ´יבי. טבו נכון, שניהם לא כל כך **וואו**, אבל לכו אתם תחפשו היסטוריה בנט הא?!

Mooa-Numi

New member
דניס והפיקאט ההודית

את האתר פיקסל פאנקס מנהלות 3 בנות- האנה (שבעברית צולעת תקרא חנה), ת´יאה ודניס. יום אחד החליטה דניס על בובה חדשה, Cute simples base with big heads& eyes בתיאור מהיר. היא החליטה לקרוא לו Pikat- שבפיליפינית זה Girly (מה נראה לכם שאני אקרא לו? בתי?). הפיקאט, שלדעתי האישית לפחות ממש לא גירלית אבל עדיין אחלה, כבשה את העולם בסערה, ואף הגיעה לפה. ליידיז-

your-destiny...

New member
אממממ.....

בבקשה תגידי לי שלא את כתבת את מה שיש באנגלית מתחת לבובה החמודה...

Mooa-Numi

New member
האנורקסיה כובשת את העולם../images/Emo70.gif

ולא די לדניס הזאת מפיקסל פאנקס (והרי הלינק ששכחתי מקודם
) היא החליטה ללכת על משו חדש, דק, וחסתי... היא המציאה את הסקיני המצולעת ביותר, שאין אחת מאתינ שלא היתה רוצה בטן שטוחה ובלתי נראית כמו שלה. קבלו אותם שוב! נראה לי שזהו להיום, כי יש לי עוד היום פעולה ולהתכונן למבחן וכל מיני חארטות... מי.

Angelic Girl

New member
מרשים!..

אבל ככה לא תוכלי להפסיק עם כל סוגי הבובות שיש... כל אחד מצייר את הבובות שלו, הם לא מומחים שעבודתם היא "לצייר בובות" זהו תחביב... אז זה לא ממש מדוייק.. אגב, תוכנת הפאלאס (The palace) התחילה באמת אם כל הבובות הישנות- פרפס, מיניז, סיילנטס, (ואפילו עם המיני בראטז והדיוות!), בובות הדיוות בוססו על הדיוות מהאתר diva stars, שסגנונו דומה לאתר ה- bratz (כן כן, הבראטז המוכרות, בתור בובות וירטואליות, ובובות אמיתיות...) לאחר מכן, אנשים ניסו לייצר בעצמם בובות כאלו... בסיסים, בובות ועוד!.. בונת בובות ובסיסים טובה (אחת מהראשונות!) היא Josie מהאתר- Josies Dollz... ולסים, בובה (בין הראשונות, פיתחתי לעצמי שיתות, חוץ מהצללה...) שאני ממש אוהבת... -----> ביי ביי, שלכן -
עדי

למעלה