הממ חדשה

KaUrO DoNo

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני הילית נעים מאוד מה שמך? ומאיפה? ספרי קצת על עצמך! בקשר לג'יי-זי, נאמ באמת לא רע בביצוע עם ג'ייזי וכן היה מיותר להוציא דיסק אבל לא נורא נחמד לנסות משו חדש מידי פעם אני רק מקווה שהדיסק הבא שלהם יהיה רק שלהם
בכל אופן השתלבות מהירה שתהיה לך

../images/Emo9.gifיחחח

תודה=)) אני לאדעת איך לשרשר אז אני מגיבה להודעה שלך... אני אריאלה בקיצור ארי מחיפה, ואממ שו מפגש?:p ותודה לכולם
<גמני אוהבת את הסמיילי הזה>

לינקנית

New member
חח תודה../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

Lp Fairy

New member
ברוכה הבאה!!!!

בשר טרי..:) חח סתם סתם בכול מקרה...אני רעות..(ווויפי דוו) בת 16 וחצי (ב20.4 בדיוק וחצי..חח) ו....מקווה שתהני בפורום החביב שלנו..:)

ברוכהה הבאהההההה../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo41.gif

למרות האיחור שלי פשוט לא הייתי פה... ברוכה הבאהה מקווה שתשתלבי פההה תהני וזהו =P שמי אסיה אני בת 15 ומממממממממ...... כמו כולנו מתגעגעים לצרחות כן כן... D=

c 0 w

New member
וולקאםםםםם../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif + נצל"ש../images/Emo80.gif

אני נוסעת מחר לטיול ל- 4 ימים בעיי =)

giant G

New member
וואי איזה מאגניב לך תהני שם

הגיעה הזמן להודיעה שגם אני נוסע מחר לטיול מדצי"ם לקיסריה איזה כיף לנו :) טיולים שולטים סמינר רולזזזזזזז

welcome ../images/Emo140.gif

אני קתרין בת 12.5 מסן שלי אם את רוצה לדבר [email protected] המ... גמ'ני לא מתה על השילוב בין ג'יי זי ללינקין (חוץ מנאמב שיצא די חביב) - מקווה שיוציאו כבר דיסק חדש או משו =] תהני

למעלה