הממ חדשה

הממ חדשה../images/Emo9.gif

היי כולם, אני בערך חדשה פה, פעם ב.. אני קוראת הודעות אז ככה, אני מעריצה של לינקין כבר בערך 6 שנים ואממ חושבת שמייק שינודה חמוד=) אני עוד כמה שבועות מצטרפת לאל פי אנדרגראונד ויש לי שאלה, מה דעתכם: אני אישית לא אוהבת את ג'ייזי, ולא את המוזיקה שלו.. נכון שהשיר נאמב אנקור זאת הצלחה מסחררת כי זה פתח דלתות למאצ'ים שונים בתחומי המוזיקה, אבל מילא שיר למהה אלבום=( אני לא אהבתי תאלבום שלהם, ואני רוצה בחזרה את הייברד ת'אורי.. בסגנון, כי שמתי לב שהמוזיקה שלהם השתנתה לגמרי במטאורה, לא שלא אהבתי.. נורא אהבתי דווקא אבל אני מתגעגעת לצרחות ולמוזיקה הקודמת... מה דעתכם? יש עוד אנשים שחושבים כמוני?

אסף Day

New member
ברוכה הבאה

אני יכול להגיד אותו דבר כי בדרך כלל אני מעדיף רוק טהור ורועש אבל נחמד לראות לפעמים שאנשים מחוץ לתעשיית הרוק מקשיבים לרוק גם אם הרוק לא הכי טהור וזה יכול להכניס אותם לתעשיית הרוק. זה הכניס אותי ועכשיו אני רק רוק לפחות 98% ממני

giant G

New member
דבר ראשון ברוכה הבאה :)

דבר שני אסף אח שלי לינקין פארק אפעם לא עשו רוק טהור... תמיד יש קטעים של ראפ בין אם הרבה ובין עם קצת תמיד יש את הקטעים של מייק שהוא MC (ראפר) אז אפעם לא יהיה להם רוק טהור אתה מבין?(מין הסתם אפעם לא היה להם רוק טהור) ולא ממש נראה לי שיש להקות ניומטאל שהם רוק טהור...

אסף Day

New member
אני יודע התבלבלתי עם המילים

הכוונה היא שאני מעדיף רוק טהור אבל אוהב גם את הNU METAL לפעמים אני מרחף טוב שאתם מעירים אותי ואומרים לי מתי אני טועה מת עליכם אחים שלי

לינקנית

New member
../images/Emo9.gifברוכה הבאה..../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

אני בתאל ........את צודקת לא אהבתי את השילוב ...אבל זה החלטה שלהם ובכל מקרה עוד מעט יוצא להם דיסק חדש ......ואז נראה אם הסגנון נשאר אותו דבר...
שירשרתי טוב?............

®NuLy®

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני גל עוד חודש בת 15 אני לא חושבת שלינקין השנו כל כך מהייבריד למטאורה.... אבל כל הקטע עם ג'יי זי סתם מיסחר אותם וזה ממש בעעעעעע בכל מיקרה השתלבות נעימה

חחח

תודה לכם:))) ולגל, אני חושבת שהם כן השתנו נורא במוזיקה, תקשיבי למשל לone step closer לעומת numb יש הבדל... ונכון, הקטע עם ג'ייזי זה הכל למסחור:( זה לא כיף... חחחחח חבל שזה הרס להם קצת הרבה...=\

לינקנית

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

כל שיר זה סוג אחר...נמשל...אייסיור טו ראנ...מתאים לפארפקטס..או...פאיינט לONE STEP CLOSER או.........זה לא אומר...בכל מקרה..השתלבות נעימה ואם ההית שמה לב ההית רואה שזה אותו סוג של מוזיקה ושהם לא השתנו בכלל ובכל מקרה מה שקרה אם ג'יי זיי זה היה רק רומן אבוד..................חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחח

רומן D: אבל אני לא מדברת על שירים מקבילים, אני מדברת בכלליות על האלבום.. תראי שיש הבדל בין מטאורה להייבריד... וג'ייזי שיזדיין:( כל אחד אחררר אבל למה ג'ייזי:|:|:|:|

giant G

New member
אוקיי ברוכה הבאה אבל למה

לשפוט את המוזיקה שלו אני דווקא חושב שהאלבום עם ג'יי זי היה די טוב לא הכי טוב אבל חמוד כזה זה שאת לא אוהבת אותו זה לא אומר שאת צריכה לקלל אותו הוא לא עשה לך כלום מסכן הבנאדם D: חחחחח אבל בכל מקרה עובדה שזה הפך להצלחה מסחררת!!!

®NuLy®

New member
את צודקת שיש הבדל...

אבל numb מאוד דומה ל-in the end אני לא רומקת שיש שירים שהם אותו דבר.. אבל גם במטאורה יש הרבה צרחות

לינקנית

New member
../images/Emo9.gifנכון מסכימה איתך!../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

אני אוהבת את הפרצוף הזה הוא יפה
.................

אסף Day

New member
זה מזכיר לי תמיד רציתי להראות כמו

כמו מייק. זאת אומרת הוא כזה כשרוני: יודע לנגן על גיטרה ופסנתר +לשיר לא כמו צ`סטר אבל יודע. הדבר שאני הכי קרוב בו למייק זה לנגן על גיטרה אבל אני רק בתחילת הדרך ועדיין לומד לנגן.

giant G

New member
חחחחחחחח אני התחפשתי אליו בפורים

P: אני וצ'זי (pookacha) קוראים לה חן אבל אני קורא לה צ'זי בעעעעע (זה הזכיר לי תשיר בני בני ילד רע משום מה בעעעעע חחחחחח D:) בכל מקרה התחפשנו למייק וצ'סטר וזה יצא מאגנובבבבבבבבב

אסף Day

New member
יש לכם תמונות של זה ג€ג€ אני אישית

אשמח לראות. אולי תפרסמו את זה פה בפורום? ג€;)ג€

giant G

New member
חחחחחח פרסמנו תחפש כמה דפים אחורה

ותראה בתחפושות של פורים את התחפושת שלנו אני לא ממש יצאתי דומה אבל צ'זי יצאה מאגניבה!!! כי ציירו לה על היד את הקעקוע של צ'סטר האש הזה וזה יצא פשוט מדהים!!!

למעלה