הממ.. חדשה ^_^~ הלו פיפל~ אני חדשה פה ^^" אז.. בורכה הבאה מישהו? O.ם" D:~
W WayToDawn New member 14/4/08 #1 הממ.. חדשה ^_^~ הלו פיפל~ אני חדשה פה ^^" אז.. בורכה הבאה מישהו? O.ם" D:~
C coral chan New member 14/4/08 #2 ../images/Emo210.gif ברוכה הבאה! שם? גיל? אילו קוספלייס עשית? משהו נוסף על עצמך?
W WayToDawn New member 14/4/08 #4 שני, תרגישו חופשי לקרוא לי סקאר-צ'ן, שן-צ'ן.. או כל שם אחר שיעלה על דעתם ^_~.. גיל- 15 וקוספלייס.. עשיתי רק אחד.. הייתי הטיפה מההארוקון שהיה אם מישהו ראה ^^" אני אעלה תמונה עוד מעט ^^"
שני, תרגישו חופשי לקרוא לי סקאר-צ'ן, שן-צ'ן.. או כל שם אחר שיעלה על דעתם ^_~.. גיל- 15 וקוספלייס.. עשיתי רק אחד.. הייתי הטיפה מההארוקון שהיה אם מישהו ראה ^^" אני אעלה תמונה עוד מעט ^^"
C CibiHeart92 New member 14/4/08 #9 אוו טיפה! היית טובה ^_^ את רק בת 15?! וואו, את נראית יותר O: ברוכה הבאה אגב, סקאר XD
M Matereya New member 14/4/08 #13 היי איזה כיף שגם את פה ^0^ דיברנו מאחורי הקלעים על איך בניתי את השריון ליד מקופסאות פלסטיק של חמוצים וגבינות עיזים XDD כבר אמרתי לך מקודם - היה לך קוספליי מעלף~ 3>
היי איזה כיף שגם את פה ^0^ דיברנו מאחורי הקלעים על איך בניתי את השריון ליד מקופסאות פלסטיק של חמוצים וגבינות עיזים XDD כבר אמרתי לך מקודם - היה לך קוספליי מעלף~ 3>
W WayToDawn New member 14/4/08 #14 גם לך, גם לך~ השפעת עליי מספי כדי שגם אני אצטרף XD נדוקה לזכותך 3: