הממ איך לומר את זה...

TheBlueOne

New member
הממ איך לומר את זה...

אני מתעסק בעניין המאגיה כבר מספר לא מועט של שנים, ולקח לי המון זמן לחקור בעצמי את הדרך בה אני מעוניין להמשיך. הבעיה שעם כול המחקר הזה פיתחתי יכולת מסויימת שאני לא שולט בה וזה נורא מציק לי. המון המון המון פעמים קורה לי שאני חושב על משהו בלי כוונה, שיר ישן (מאוד) שהמון זמן לא שמעתי, אדם מסויים שהמון זמן לא דיברתי איתו ועוד שאר ירקות ואחרי זמן קצר אותם דברים מתגשמים. בהתחלה הייתי בטוח שזה סתם צרוף מקרים. כשזה התחיל להיות חלק בלתי נפרד מהחיים שלי כבר הבנתי שלא כך הדבר. ניסיתי לחקור וללמוד כיצד אני כן יכול לכוון ו"לשלוט" ביכולת זו אך המסקנה היחידה אליה הגעתי היא שזה קורה כאשר איני מתרכז בדבר מסויים, כלומר אותן מחשבות הם מחשבות של "בדרך אגב" ואם אני כן מנסה להתרכז ולחשוב על משהו- הדבר אינו פועל. מישהו מכיר את התופעה? מישהו חושב שיש לו רעיון איך כן אני יכול לפתח את זה? תודה.

itai90

New member
נראה לי שאני יודע

לפי דעתי יש בך את היכולת שנקרת דימיון מודרך חלק מהאנשים נולדים אם זה וחלק מפתחים את זה אתה נולדת אם זה כמוני אתה יכול למצוא לזה הרבה ספרים שילמדו אותך את החוקים של הדרך הזאתי אני יכול להמליץ לכה אל ספר פשוט מדהים שפורסם בעיברית שנקרא "דימיון מודרך יצירתי" של הסופר\מורה אופיאל ספר שילמד אותך את כול הדברים שאתה צריך לדעת בקשר ליחולת שלך והוא גם מזביר איך לפתח אותו מקווה שעזרתי בברכת האור פם

L i z a r d

New member
לדעתי

מה שקורה לך לרוב פועל בדיוק בכיוון ההפוך. דבר מסוים בכיוון של להתרחש או מתרחש באותו הרגע, והתחושה הזאת שמגיעה אליך צצה בצורה של מחשבה על אותו דבר. זה דבר שקורה כשנמצאים בהבנה שכל הדברים מקושרים, וכך מגיע אלינו מידע, גם מסוג כזה.

אסלן

New member
אולי בגלל

שזה אינטואיציה? ולא אתה יוצר את המציאות אלא המציאות יוצרת את המחשבה שלך? זה יותר הגיוני

grizelda

New member
כח המוח!

פשוט תאמין, תתרכז וזה יקרה... על אותו העיקרון של יצירת כדורי אנרגיה. בהתחלה מדמיינים שגלי אנרגיה מרוכזים למרווח מסויים בין כפות הידיים ונוצר כדור אנרגיה. לאט לאט ככל שמתרגלים את זה יותר, הכדור נוצר באופן טבעי ולא דורש ריכוז רב. זה מה שקורה כשאתה מתרכז ורוצה משהו, הוא קורה. כמובן שיש גבול. אבל המוח האנושי הוא כלי חזק. ואם מודעים אליו מספיק ומשתמשים בו בצורה הנכונה ניתן להפיק ממנו יותר מהמעט שאנו מפיקים ממנו בדרך כלל. אני חושבת שזה מה שקורה איתך, לא כן? לשלוט בכך זה יחסית פשוט. אתה צריך לחקור מתי הדברים קורים, על מה אתה חושב ומה אתה אומר בתוכך כאשר הם מתגשמים. לנסות לשחק עם זה (כמובן בצורה שלא תזיק לעצמך ולאחרים) ולהבין מה בעצם מתרחש. תנסה גם לעצור את זה. שמשהו שאתה רוצה לא יתגשם. זה כל מה שהצלחתי להוציא ברגעים אילו של עייפות. מקווה שעזרתי

holy_sheep

New member
מכירה ממקור ראשון

כן, גם לי זה קרה (קרה וקורה). בגלל שזה לא מדע, ואני לא יכולה לדבר בהכללה, אני אומר לך מה קורה איתי בקשר לזה. גם לי קורה הרבה פעמים שאני מתחילה להרגיש משהו (מתחילה לחשוב על משהו) ופתאום אותו הבנאדם מתקשר, השיר מתנגן ברדיו, אדם מסויים מוצא אותו במסדרון, משהו שלא רציתי להשתתף בו מתבטל וכו´. אפשר לחשוב שאלו צירופי מקרים. אבל כשהם קורים ברצף זה אכן מעורר חשד מסויים. אני בכל אופן, כבר למדתי איך להבדיל בין צירופי מקרים לבין מתי שאני מרגישה משהו כזה. העניין הוא כזה, יש שתי אפשרויות: 1- אני (או אתה) נורא רוצה משהו, ואני גורמת לזה לקרות (כי אני בנאדם כל כך חזק מטבעי) 2- אני קולטת תדר מסויים (או איך שתרצה לקרוא לזה) של משהו, ומצליחה לחזות אותו, או שזאת איטואיציה חזקה ביותר. בכל אופן, קישור כלשהו של חלק מהנשמה שלי עם חלק אחר מהעולם שעוזר לי להבין דבר מה, ולכן אני חושבת עליו (או מרגישה אותו). וכשהוא קורה (כי לדוגמא הרגשתי שאני לא צריכה להביא בגדים להחלפה לספורט כי בעצם הסיבה שעמדה מאחורי זה היא שהמורה שלי חולה. קבלתי מסר מסויים- המורה חולה, והרגשתי שאני לא צריכה להביא בגדים- איטואיציה מסויימת). 3- צירוף מקרים (בפוקס לא הבאתי בגדים והתבטל לי ספורט). אני חושבת שזה מס´ 2 (וואו, אולי בגלל זה הרחבתי כל כך הרבה?). העניין הוא שאני מצליחה להבדיל בין הרגשות שלי (סתם מחשבות שעוברות לי בראש: הלוואי שהמורה לספורט לא תבוא היום) לבין הרגשות זרות שנמצאות בראש שלי (המורה לא באה! המורה לא באה!) שהם בדר"כ חדים יותר, פחות מפורטים ומרגישים של משהו אחר. ועוד משהו, הדבר הזה הופיע אצלי ללא מאמץ, ואני עד היום לא מצליחה ממש להגדיר אותו. זה לא אמור להיות דבר רע כל כך, כי אני לא מקדישה לו זמן או מחשבה או תרגול כלשהו, כך שהוא רק תוספת שכזאת- מתנה. אבל העניין הוא שאני גם לא מצליחה ללשוט בזה. אני לא יכולה להחליט מתי "להתחבר לקוסמוס ולקבל מסרים". אני לא יכולה לחזות דברים לפי רצון, רק אם זה מגיע לבד. לפעמים זה אפילו מפריע כשאני מצליחה לחזות מה באנדם עומד לומר לי לפני שהוא אומר, זה יכול לשג אפילו פילים. אז למדתי איך להפסיק את זה, אבל לא איך לגרום לזה. מקווה שעזרתי לילה טוב כבשה קדושה

למעלה