המממ...

המממ...

אין לי שם לפינה אבל אם אתם מוצאים משהו מקורי (עם דגש על מקורי) אתם מוזמנים להגיד.. כאן אתם תיתנו את מומלצי השבוע שלכם..
מה שיר השבוע שלכם (של גלעד)
מה שיר השבוע שלכם (לא של גלעד)
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם
<אתם מוזמנים להוסיף אם יש
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-
ואתם מוזמנים גם לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו.. <דרך אגב, לאן נעלם הסיכום השבועי? ולאן נעלמה מור?>

pishkashit

New member
אני עונה ../images/Emo15.gif

אחותי
מה שיר השבוע שלכם (לא של גלעד)
avril lavigne- nobody's home
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> המחשב כרגע עם 3 צבעים .. וחוץ מזה אני לא רואה כלום
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הסרט "אבנים" שיצא השבוע הוא סרט טוב... והיום יומולדת לאליסה מילאנו(פיבי ממכושפות)
יום טוב

בלופ../images/Emo187.gif

אמממממ כותב לך סיפור מה שיר השבוע שלכם (לא של גלעד)
jet-look what youve done תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם
<אתם מוזמנים להוסיף אם יש>
צירפתי
הו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אממממ הצוות בידור של קלאב הוטל אילת
גאאד הם יפים
ואתם מוזמנים גם לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו .. אממממממממממממממממ
וגם
לכולכם

morrrrrrrrrr

New member
hip hip hory

hi to you all my computer is died
& i dont have hebrow here.. the weekly update amm maybe Mori will do it
or someoneles
and noe I will try to answer the pina My favorit Gilad's song: Sofi My favorit song : jet- look what youve done somthing for this week- ammm john
to you all love you Mor​

איף

New member
הלו הלו

עכשיו אני... שיר השבוע שלי(של גלעד)?ימים.
שיר השבוע שלי (לא של גלעד)?שבוע שני ברציפות-Wish you were here. תמונה שראיתם ברשת ואהבתם?היות ואין לי אחת כזו...אני מצטרפת לתמונה שמורי צירפה.
משהו שעשה לי את השבוע:המממ...הופעה של להקת הגרובטרון.הייתי בה ביום שישי,בבארבי בכפ"ס...הופעה באמת נדירה! אם יצא לכם...אני ממליצה בחום.
ופרח? הפרחים לצה"ל.

להלהלה

מה שיר השבוע שלכם? (של גלעד)
"אני סולחת" מה שיר השבוע שלכם? (לא של גלעד)
"שלג על עירי"
, ו-"על כל אלה"
[שירי ט"ו בשבט שולטים
]
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם? לא ראיתי משו חדש עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- כן. הדיסק של אפרת בן צור, "צוללת". מצאתי אותו סופסוף
לכולכם :]

עונה עונה!!!

שיר השבוע של גלעד- אחותי חחח לשם שינוי.. לא של גלעד- מנגינה של יהשוע תמונה שראיתם ברשת- ממממ.. לא הבנתי כל כך...ברר דיסק להמליץ- ללהקת יהשוע יש אלבום חדש!! הם חמודייייים! סרט להמליץ- הנשכחים! וואו שווה! בהזדמנות זו- מישו ראה אלכסנדר? איך זה?

'אלכסנדר' סרט מעפן! לא ממליצה בכלל

מה שיר השבוע שלכם? (של גלעד) "ציפורים" מה שיר השבוע שלכם? (לא של גלעד) green day- boulevard of broken dreams עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- התכנית 'משחק מכור'. אחד הדברים הכי קורעים בארץ.
להילה ששלחה לי את שיר השבוע שלי

hila3000

New member
עונה

מה שיר השבוע שלכם (של גלעד)? תפילה ללא שם.. הפזמון שלו תקוע לי בראש כבר כל השבוע
מה שיר השבוע שלכם (לא של גלעד)? האמת ששיר השבוע שלי הוא שיר מתוך הפקת בצפר שאני משתתפת בה, אבל אני לא בטוחה שזה יגיד לכם משהו (למרות שההפקה היא "אחים בדם", מחזמר שהעלו גם בבית צבי), אז נבחר שיר אחר - lucie silvas - what you're made of. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם? אממ..לא זכור לי משו ספציפי.. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- סרט - "המספריים של אדוארד" עם ג'וני דפ. אמנם סרט ישן אבל חובה לראות. אממ למי מגיע
השבוע.. כמה אנשים: (שפשוט השבוע דיברתי איתם יותר): אורעד
אריאלה
(חלמתי עלייך, אגב.. אספר לך בהזדמנות
) רומי
ולירון
ו-
לכווווווולם

החלטתי גם לענות....

מה שיר השבוע שלכם (של גלעד)-אחותי (בעיקר בגלל שאח שלי שר לי אותו אתמול-איזה חמוד!!!) מה שיר השבוע שלכם (לא של גלעד)-goo goo dolls-Iris תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש-צירפתי..... עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-הספר-מישהו לרוץ איתו של דויד גרוסמן-מומלץ ממש!!!!!!

למעלה