המממ...

אני אני אני...

מה שיר השבוע שלכם (של גלעד) נופלים לתוך טבעת, סתם כי היה לי קטע הזוי שקשור לשיר השבוע מה שיר השבוע שלכם (לא של גלעד) השבוע
טיפה מסובך... של הימים האחרונים הוא מזל טוב של פרויקט הגומיה... שמעתי אותו פעם אחת והוא תקוע לי בראש כבר כמה ימים..ררררררר. חוץ מזה יש את סוס של יהלי סובול
שקניתי שבוע שעבר את הדיסק..מקסים,מקסים,מקסים. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם משהו חביב שהוספתי, כמה שטיות אני אוספת במחשב,זוועה פשוט עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו. סרט-צעד קטן
סרט מממקסים! פשוט מקסים! מתאים לימים של החורף... יש אותו עכשיו בהוט..אתם חייבים לראות,באמת. ואתם מוזמנים גם לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו.. אני רוצה לתת להדר
ענקית..סתם כי לא שמעתי ממנה מאז המפגש ואני מוי מתגעגעת ועוד
לנטע ואוראד-שמוי כיף לי לדבר איתם :)

קראו לך היום אורגן ולא סיפרת לי?../images/Emo7.gif

את כבר לא אוהבת אותי
אגב, אתמול הכרתי מישהו שקוראים לו אורַן

orguy

New member
טופ! עונה!

מה שיר השבוע של גלעד? ימים מה שיר השבוע לא של גלעד: "במרחק נגיעה מכאן" של יזהר אשדות כן הנה! מה שעשה לי את השבוע: עוגת גבינה של אמא אני רוצה לתת
לשיר יצחק ו
מורי ו
לאריאלה ו
לאורעד ו
ללירון ו
לסיוון ו
לכל מי ששכחתי........ לא לכעוס פרחים לכוווולם! כי כולם מיוחדים
וחיבוקים גם
ולכוווולם שבוע מצויין!

אני../images/Emo9.gif

מה שיר השבוע שלכם (של גלעד): מותק שלי מה שיר השבוע שלכם (לא של גלעד):JET- LOOK WHAT YOU'VE DONE תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>: מממ.. חיפשתי לי תמונה מקורית למסנג'ר.. וראיתי תמונה שאהבתי... מצורפת.. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אממ.. חחחח אין משהו סתם בא לי לספר שהייתי היום עם השכבה במכרז המבקרים של תנובה והיה מגניב ביותר
הדר

גמאני רוצה לענות ../images/Emo9.gif ../images/Emo136.gif

יא האייקון של הגרב ממש יפה, רק שעוד מעט יורידו אותו מכאן
מה שיר השבוע שלכם (של גלעד)- המממ.. כותב לך סיפור.
מה שיר השבוע שלכם (לא של גלעד)- יש 2- 1. Green day - Basket case 2. Ronan Keating - When you say nothing at all
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>- המממ.. מצרפת :) תמונה מדהימה לדעתי.
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הממ.. התחלתי לקרוא ספר בשם "הזימון" של ג'ון גרישם. אוי זה ספר מותח כדאי לכם :). וחוץ מזה גם הסרט "היום שאחרי מחר", סרט חמוד+, משו כזה.. ועוד סרטון שקישרתי והוא ממש חמודי :) וה-
שלי השבוע הולך ל.. כולכם :) פשוט כי לא באמת יצא לי לדבר עם אף אחד מהפורום בשבוע האחרון.. אז אני שולחת לכוווולכם
ים ו-
ות.. אמנם כבר יום ראשון אבל שיהיה לכולכם שבוע קסום :)

בוואחד איחור../images/Emo3.gif

מה שיר השבוע שלכם (של גלעד)?- עכשיו טוב. כי הוא היה באמצע משמרת שלי והבוסית שלי התחילה לזמזם אותו וסתם זה עשה לי שמח
מה שיר השבוע שלכם (לא של גלעד)?- Michelle Branch - Everywhere. מזדהה
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם- אין
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אההה... לא בדיוק את השבוע כי סיימתי לקרוא אותו כבר לפני איזה שבועיים- "זה". אחלה ספר. אבל לא לבעלי קיבה חלשה

למעלה