המממ....

שבז

New member
המממ....

אני יודע שכל הפורום הזה עמוס בבקשות עזרה.. אז לא יקרה כלום אם אני יוסיף עוד אחת
אני בן 16 וחצי ואני עמוק בארון... והבעיה היא שאני לא יודע אם אני רוצה לצאת או לא... מצד אחד אני כן רוצה לצאת מהסיבות הברורות... מצד שני אני מפחד שכל החברים שלי ישנו את ההתנהגות שלהם אליי... לא במודע וזה.... אבל אתם יודעים.... נגיד, אם יצא לי לישון אצל חבר.. אז הוא יהסס לפני שאני ישן אצלו.. כי... אני הומו... הייתי מעדיף לצאת אבל יש גם את הבעיה שאני לא יודע איך לעשות את זה... איך לעזאזל יוצאים מהארון?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!??!?!?!?! אולי זה שאני כותב פה יעזור לי... חברים שלי יראו את ההודעה ויבינו... ואולי לא.... בבקשה תעזרו לי

Lady_Voldemort

New member
dont panic...

(מדריך הטרמפיסט לגלקסיה...*סוגדת*) לפניי שאתה חושב לצאת מהארון או לא אתה באמת צריך להיות בטוח בזהות המינית שלך..ולזכור כמובן שאי אפשר לחזור פנימה ברגע שיצאת..במילים אחרות אי אפשר לשנות את מה שנעשה בגלל זה אתה קודם צריך להיות בטוח, דבר שני תראה מי נמצא בסביבה שלך, מי החברים שלך? איך הם מגיבים לכל העניין? את הדברים האלה תמיד אפשר להעולות בשיחות שלא יגרמו להם לחשוב ולראות איך הם מגיבים לנושא... אם הם באמת חברים טובים שלך ומכירים אותך יכול להיות שהם מנחשים כבר שאתה לא בדיוק סטרייט.. ואם הם באמת חברים שלך זה לא אמור להפריע להם יותר מדיי,או לפחות הם עדיין ישארו חברים שלך, איך אתה יוצא? באמת תלוי בהם ,אפשר להכניס את זה בשיחה ואם הם פתוחים לנושא אז הם יגיבו יותר בקלות בטח... ואפשר גם בצורה יותר רצינית ולהסביר לאותו חבר או חברה שאתה עוד אותו בנאדם ושזה שעכשיו הם יודעים לא שינה אותך... בנות נוטות לקבל את העניין יותר טוב מבנים,למרות שיש בנים שיקבלו את העניין יותר טוב מבנות מסויימות ... נאמ.. תסלחו לי על הניסוח המוזר אני דיי עייפה..

DecayCell

New member
ספר למי שאתה בטוח שיבין...

אצלי הלך די בסדר... אפילו שאחד מהם דווקא נראה כאילו זה יטריד אותו - הוא עדיין (*טון אוחצ'י) מה-זה חמוד
(*נגמר*) אי-אפשר ממש לדעת מה ילך בקטע הזה... פשוט תשדר להם שזה לא משנה - אתה לא חושב עליהם בצורה שונה מידידותץ

אז ככה..

הראשונה שידעה הייתה החברה הכי טובה שלי לא ממש סיפרתי לה את זה היא יותר הבינה לבד.. ואז אחרי זה סיפרתי לחבורה של בנות שהן גם B ואיתן היה עוד אחד מהשכבה שלי (הן ממקום אחר) והוא סיפר את זה להרבה אנשים אחרים.. כי הוא לא מישו שאפשר לשמוח עליו.. אבל כל מי שידע את זה הבין את זה.. ואף אחדלא בא נגדי אם זה.. יש לי חברה טובה אחת שכמה שאני יגיד לה את זה היא עדיין תסרב להאמין ועוד חבורה של ילדים ספק הומופובים שאני מעדיפה של ידעו.. אבל רוב האנשים באמת קיבלו את זה יפה..... אני מקווה שמה שכתבתי היה קשור אני פשוט חצי ישנה:)) ואם לא אז הנה סיפור..

שלום!

לדעתי, כל עוד אתה נמצא תחת חסות ההורים- כדאי לשמור על פרופיל נמוך. אתה לא יכול לדעת מה תהיינה ההשלכות של היציאה מהארון במידה ותעשה- אצל ההורים שלך. קח את הזמן, נסה את עצמך, יש עוד שנתיים עד הצבא. אתה לא חייב להגדיר שלום. המשימה שלך היא לבדוק מה עושה אותך מאושר. כשתדע איך אתה מאושר בצורה הכי טובה תדע לרצות לשמור על האושר ואז כבר תעשה את מה שתעשה.
בהצלחה!

שבז

New member
אוף!!!

אוף!!!!!!!!! ממש לא נעים לי לזרוק עליכם את כל הבעיות שלי אבל... אני לא יכול עוד!!!! נמאס לי להסתיר חלק גדול מהחיים שלי מהחברים שלי ומהמשפחה שלי... אבל אני גם לא רוצה שכולם יתנהגו אליי שונה.... שכולם יתלחשו מאחורי הגב שלי כל פעם שאני עובר לידם... אני לא יודע מה לעשות!!!! קראתי כמה עמודים בפורום וזה רק יותר דיכא אותי.... כולם פה יוצאים מהארון מסתדרים וזה... אבל איך לעזאזל אפשר לאמר לחברים שלך... 'אה דרך אגב, אני הומו' (או בי.. לא ברור מה דעתי בקשר לנשים... אבל בתוך שאני נמשך לגברים)

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif נשמע לי ש...

אם קשה לך לומר את זה בכלליות אתה עוד לא שלם עם כל הסיפור בעצמך.. וככה לא הייתי מציעה לך לצאת בפני אף אחד חוץ מאולי חבר או חברה ממש קרובים אליך , זה שאתה מפחד כל כך מאיך אנשים יגיבו אומר שתיקח את הגובה קשה יותר גם אם היא תהיה לא כל כך נוראית לגביי היחס שיתנו לך וכו'.. אולי כדאי שתחכה עד שאתה תבין מה הזהות מינית שלך או לפחות תשלים עם העניין שאתה לא סטרייט ... זה באמת משנה לך שאנשים מסביבך ידעו שאתה נמשך לגברים או לסוודרים ירוקים או ווטאבר..? הזהות המינית שלך היא אולי חלק ממך אבל היא לא כולך יש הרבה מעבר בבנאדם מאם הוא גיי סטרייט או בעל נטיה לאהוב אנשים שיש להם קצוות מפוצלים... בגלל זה אתה לא מסתיר את עצמך מבנאדם בזה שאתה לא מספר לו על מי אתה חולם בלילה...

resputin

New member
../images/Emo45.gif מסכים.

אני חושב שאתה בהחלט צריך קודם להסגר על עצמך, על מה אתה ומה הולך- ואז תחשוב על לספר על זה לסביבה. בקשר לאיך לצאת, יש המון שיטות- וזה לא חייב להיות ב"דרך אגב, אני גיי" ולא חייב להיות "כינסתי כאן את כולכם.. כדי להגיד לכם דבר חשוב.. אני הומוסקסואל". נורמאלי כזה. שיחה רצינית, אבל לא באובר-דרמטיות.

TwelveEyes

New member
למה לא?

אני תמיד הולכת על "דרך אגב, אני בי". אם רואים שאתה לא עושה מזה ביג דיל, גם הם לא יעשו, ברוב המקרים.

resputin

New member
נכון, אבל תלוי באנשים.

חלקם יקחו את זה בסבבה, חלקם יקחו את זה יותר קשה- וחלק יכנסו פשוט לשוק. עדיף לשבת על כוס קפה ולהוציא את זה, בלי יותר מדי דרמטיות, בשביל לצפות ל"הא, אוקיי סבבה" אבל להיות מוכנים לשאלות, מענות וכדומה. מקסימום עם עושים כאב ראש, מתרכזים בקפה או מזמינים חשבון
.

תראה..

להזמין חברים לקפה כדי להכריז שאתהB זה כבר לעשות מזה ביג דיל.. לדעתי עדיף לעשות את זה תוך כדי סתם פגישה או משו כזה.. וכן להגיד את זה כב-ד"א אבל זה באמת תלוי באנשים..

resputin

New member
זה היה בהומור, עם החשבון, כן?

הכוונה הייתה לשבת על קפה בכל מקום, אבל שזה לא יהיה העיקר. כאילו, לא לכנס כמה אנשים לקפה רק בשביל "להפיל עליהם את הפצצה", אלא לשבת לשתות משהו בלי קשר, ולשלב את זה בשיחה. -בהתחשב ואותם קבוצת אנשים מוצאים את עצמם מפעם לפעם בבתי קפה, כמובן. אחרת.. סתם פגישה רגילה אחרת.

vogue15

New member
תקשיב ../images/Emo80.gif

אני מבין מההודעות שלך שאתה בן אדם מאד כנה ופתוח- שרוצה להיות 100000% גלוי ופתוח עם החברים והמשפחה- אבל מה לעשות- בחיים זה לא ככה. לפעמים זה יותר קשה ממה שזה נראה- ואני חושב שאתה צריך להפסיק לחשוב "מה השכנים יגידו" ולחשוב על עצמך לפני. האם אתה תרגיש שלם עם עצמך לאחר מכן? מה המחיר שאתה מוכן לשלם על היציאה מהארון? איבוד חברים? איבוד אמון מההורים? חשוב על זה. אני אישית איבדתי המון חברים ביציאה מהארון אבל לאחר זמן קצר התפווספו למעגל החברים שלי פי 2 חברים והרבה יותר טובים. בקיצור- אל תשים על אחרים ואל תפחד שהם יסתכלו/יתנהגו מוזר לידך- בהתחלה זה קורה- גם בגיל 40! אבל כשהם יתרגלו הם יראו שזה כבר לא כל כך שונה כמו שהם חשבו ויהיו יותר בסדר עם זה. זה מה שקרה לי עם אמא שלי- עד לפני חצי שנה היא בכלל פחדה לומר את המילה הומו ועכשיו אנחנו מדברים חופשי על הומואים (גיל ריבה.. אהמ אהמ..) וכו'. אם אתה יוצא אל תצפה שכולם ישארו חברים טובים- היציאה מנסיון אישי או מקרבת או מרחיקה... אבל תספר בהתחלה לאנשים בודדים וטובים שאתה יודע מה יחסם להומואים- חכה קצת עם הקטע של ההורים- ספר לידידיות טובות ולאט לאט תפתח יותר ויותר. לי לקח שנה עד שיצאתי לחלוטין מהארון. בהצלחה!

שבז

New member
תגובה....

אין לי ממש בעיה עם איך שחברים שלי יגיבו הם מ אוד ליברלים... הבעיה שלי זה איך 'להפיל עליהם את הפצצה' אני פשוט לא מסוגל לאמר להם שאני הומו... לא יודע... זה כזה... פאקינג קשה!!!! איך אפשר לשלב את זה בשיחה...

TwelveEyes

New member
הם חברים טובים?

יענו, כאלה מהסוג שמנהלים איתם שיחות נפש? אם כן, פשוט תעלה על שיחה אחת כזו ותנצל אותה בשביל לצאת מהארון. רק לא שיחה אמוציונלית מידי, כי עם כל הכבוד לליברליות, בנאדם בקטע קשה נוטה להיות אידיוט.

sexytoy

New member
אני...

פשוט פתאום, באמצע דיון חברי עם כל החברות שלי, הכרזתי "אני בי!" הן אמרו שהן לא מופתעות... ואמרו לי מזל טוב! לאט לאט סיפרתי לידידים שלי, בעיקר אחד על אחד והם כמובן או התלהבו בטירוף, או היו המומים בטירוף... אם החברים שלך הם חברים אמיתיים, הם יקבלו אותך כמו שאתה, כל עוד תסביר להם שאתה לא הולך "לאנוס" אף אחד מהם... ועוד עיצה קטנה...תבין אותם אם הם יבקשו זמן. תן להם ת'זמן שלהם...

avitano

New member
שבז...

אני לא מבין למה אתה ממהר כל כך? אתה בתקופה שאתה בתיכון ואתה מאוד תלוי בהורים שלך לא כל החברים שלך בטח התבגרו אני מציע לך לחכות קצת זה לא יזיק לאף אחד אין לך מה למהר אם תספר? מה יצא לך מה זה? אז הם יודעים שאתה הומו... זה רק עלול להרחיק חלק מהחברים שלך שלא התבגרו ועוד פוחדים מכל העניין של זהות מינית ואפילו בעצמם לא יודעים את הזהות המינית שלהם. אז קח את הזמן וכשתרגיש מוכן, תוציא את זה ותזכור שאתה לא חייב לספר את זה בכלל... אם אתה רוצה לדבר מתישהו, על כל דבר האי סי קיו שלי הוא 115082923

למעלה