המממ.....(!!!!!!!)

Ayoola

New member
המממ.....(!!!!!!!)

קיי, רציתי לספר לכם משהו יפה (אין לכם מושג עד כמה). בשכבת יא' בבצפר שלי יש ילד שכל כך דומה לקורט
הוא כל כך יפה.... יש לו שיער בלונדיני ארוך כזה עד הסנטר... והוא גבוה... וחתיך... (איזה פקצ"ה אני... חחח...) גיליתי שיש לנו חברים משותפים (כן, יש לי קשרים עם יא'ניקים). גיליתי שהוא אח של ילדה שאי מכירה ואפילו אומרת לה "היי" בבוקר... אםאי רוצה אני אפילו אוכל לפתח איתה קשר חזק! אבל זה מגעיל לעשות את זה רק בגללו, למרות שהוא ממש... ממש! מעניין אם הוא יודע שהוא דומה לקורט.... מעניין אם הוא יודע בכלל מי זה... אני מתכננת לבוא אליו ולשאול: "אתה יודע שאתה ממש דומה לקורט קוביין?" מעניין איך הוא יגיב.... ואחרי הכל
הוא מנגן!!!!! בסקסופון... יש לכם מישהו דומה לקורט בבצפר? או בכלל מישהו שאתם מכירים?

life style

New member
לקורט?

בלי להישמע אהבלה - הלוואי! הכי קרוב זה ילד שממש מזכיר לי את דיוויד ספיד מ"תהרגו אותי וזהו", פינץ' בסידרה. יש לי בשיכבה ילדים שמחקים אותו עד הסוף. ממש אובססיה! אפילו את ההיפראקטיביות שלו הם מחקים... זה הפך להיות מעצבן בטירוף!

hgvrycuihnhuyb

New member
../images/Emo8.gifאה יש לי גם...

ילד בשכבה (י"ב) הוא נראה לי רוסי ,והוא ממש דומה לו שיער בלונדיני ארוך,עיניים כחולות,רזה,ופריק אז הוא מתלבש בערך בהתאם אבל הוא לא מבין עברית.... זה יופי נדיר....

the sofa city

New member
אצלנו יש בי"ב

מישהו שדומה לג'ייסון מיוז והוא כל כך חמוד! ויש לו קול מגניב ואני דלוקה עליו כבר המון זמן ודיברתי איתו פעם אחת אבל הוא סנוב הוא לא ענה לי... :( ואני מכירה המון המון חברים שלו...! ורק אותו לא!

the sofa city

New member
ואל תחשבו שאני לא יודעת מה כי אני ד

לוקה עליו! זה לא אשמתי שהוא חמוד... ;) אל תתיחסו להודעות ברצינות!

life style

New member
זה בסדר ../images/Emo8.gif

נראה לי פה שכולם נדלקו כבר בעבר או בהווה.... לי בשכבה בכלל אין כפילים של סלבריטאים חוץ מאחד שיש לו עיניים של יו גרנט - מי צריך את יו גרנט המלוקק הזה?!

חברה שלי מכירה מישהו...

דרך הנוער העובד (איכסססס),שקוראים לו יותם ,והוא פשוט שתי טיפות מים לקורט!!! הלוואי והיה לי סורק שיכולתי לשים את התמונה שלו פה,אבל לצערי אין לי... חברה שלי יודעת שאני אוהבת את קורט,אז היא הביאה לי כמה תמונות שלו שהוא כל כך דומה לו!הלוואי ויכולתם לראות את זה! אולי אני אמצא איזה חברה שיש לה סורק ואני אשים שם ואעביר את התמונה בין המחשבים. אני מקווה שבקרוב תוכלו לראות את קורט קוביין הישראלי... ודרך אגב...כן,הוא בלונדיני טבעי,שיער ארוך מיוחד כזה כמו של קורט,ועיינים כחולות מהממות.והוא בי"ב. והנה סתם תמונה נחמדה של קורט---->

the sofa city

New member
אהההההה אהההההההה

דיברתי איתו! היום דיברתי איתו! יש לחברים שלו ראסטות והם היו איתו אז הלכנו לשאול איך עושים, ואז הם דיברו איתנו ואחד עם השני, ודיברתי איתו! ואני וחברה שלי הלכנו מכות ליידם...!

Runaway Train

New member
אם כבר גלשתם לסיפור הזה..:) אין לכם

מושג מה...!!!! וואיי אנשייים...אני לא חושבת שבחיים שלכם ראיתם אחד כזה שכ"כ דומה לקורט משהו מווווזר... שאני יספר את הסיפור?טוב סבבה אני כבר בתוך אז אני ימשיך...אקיצר,אני וחברה שלי ישבנו בתחנה המרכזית מול התחנה שאנחנו צריכות לעלות (לאשדוד..) ישבנו על הריצפה ואכלנו ,שתינו ושות'...אני קולטת מרחוק איזה אחד ,שיער ארוך,בלונדיני,ג'ינס משופשף קרוע,חולצה שחורה סתם טי שירט (ושאני רואה מישהו אם שיער ארוך ועוד ככה,אני פשוט מתקרבת כדיי לראות יותר טוב :) ) אבל הפעם זה היה שונה..הוא עוד מרחוק הזכיר לי את קורט...אז רצצצצתיייייי הסתכלתי (נחנקתי..) והוא עלה לאוטובוס שלנו! לאשדוד!!! אני ישר רצה אל חברה שלי תופסת אותה אנחנו קמנו והסתכלנו מבחוץ על האוטובוס שהוא בתוכו (דרך אגב הוא לא נסע עדיין ) בלי לחשוב פעמיים (נו איזה סיפור) לקחנו ת'תיקים וישר רצנו ועלינו על האוטובוס (ועוד אני הייתי צריכה לקנות קולה כי נגמר לי הקולה...ולא קרה א]פעם שוויתרתי על קולה..לא משנה מה קרה) עלינו לאוטובוס וישבנו בדיוק מאחוריייווו...הוא ישב מלפנינו,הוא הסתכל עליי עם העיניים הכחולות שלו (תראו אני אמנם לא פרחה,אבל גם לי יש רגשות :((( אתם פשוט הייתם צריכים לראות אותו (הבנות..) אחח..) כיווץ אותם ...אהה...ופדיחות כי אני לא מורידה את העיניים וכמעט והפה שלי היה פתוח חחח...ואז הוא נרדם לכלללל הנסיעה...חוץ מאיזה רבע שעה שהוא כל שניה הסתובב אחורה לכיוון שלנו איזה בושות כשהוא ישן אני וחברה שלי כל הזמן מסתכלות עליו מלמעלה וכל האוטובוס מסתכל עלינו ואני כבר לא יודעת מה הוא חשב...ואז הוא ירד באיזור ד' (מי שמכיר את אשדוד...) ומאז נעלמו עקבותיו....:( מאותו רגע אני לא מפסיקה לחשוב "גאאאד למה אני לא בת 20!!!!" לפחות :( כי הוא נראה ככה.... אבל אנשים! אם הייתם רואים אותו...ממש ממש ממש מממש ממש דומה לו! ותאמינו לי ראיתי המון אנשים שדומים לקורט והוא...הוא זה פשוט...הוא :)

גם אני רוצה לראות אותו../images/Emo70.gif ../images/Emo10.gif

יש לי מישהו בביצפר שהוא מנסה להיות כמו קורט או משהו כזה.. הוא לובש רק ג'ינסים משופשפים קרועים יש לו שער ארוך בלונדיני הוא מסתובב די הרבה עם גיטרה אבל יש לו עיניים חומות וצורת הפנים שלו בכלל לא מזכירה את קורט..

life style

New member
*קנאה*

אני תמיד רציתי להיות בן וקיללתי את זה שנולדתי בת (כי בנינו מה טוב לנו בעולם הזה? כולם שובינסטים ובחיים יותר קל להיות בן). ועוד אחד שדומה לקורט... בקיצור *קנאה*

FlamMAble

New member
הבנאדם שאני מכירה, שהכי קרוב

ללהיראות כמו קורט קוביין, זה אחד מהבצפר שלי (אור, ראית אותו במפגש) והוא גם הולך הרבה עם חולצות של נירוונה...אז זה עוד יותר גורם לו להיראות כמו קורט ויש אחד אצלנו בבצפר שנורא נורא נורא דומה לדייב..

Ayoola

New member
דיברתי איתו!!!!!

אההההההההההה! דיברתי איתו! *מתרגשת* (שלא תחשבו שאני איזה פקצ"ה שאפשר למצוא בכלללל מקום... אבל... ) ניגשתי אליו היום עם חברה. הוא לבד חולצה לבנה מכופתרת, קצרה, לבנה (הרי זה יום השואה) ואמרתי לו: "קוראים לך שי נכון?" והוא אמר: "כן" במן התפלאות מאיפה אני יודעת, ושאל: "ומי את?" הלב שלי דפק חזק ואמרתי : "איילת, ח'2... " והוא אמר: "ח'? את ניראית יותר גדולה" וחייך... הוא חמוד שהוא מחייך! אז חייכתי ושאלתי :"אתה יודע שאתה ממש דומה לקורט קוביין?!" הוא צחק ואמר:"אומרים לי את זה הרבה... אני בעצמי אוהב לשמוע שירים שלהם..." ואז אמרתי:"גם אני... יש לך שיער ממש יפה...." והוא אמר: "תודה, אני מגדל אותו כבר הרבה זמן..." ואז היה צלצול והוא אמר: "אני חייב ללכת... היה נחמד לפגוש אותך" וחייך אני יודעת שהוא היה ממש מובך מהשיחה הזאת! לא כל יום באה אליו ח'טניקית ככה... זה היה כייף.... אההההההה:)

Stillwater

New member
חחחח...י"אניקים...

זה נראה לי מצחיק פתאום להתאהב בי"אניק כי אני בי"א. אבל כשהייתי בט' הייתי מאוהבת בי"אניק. טוב, זה היה ממש מיותר! אני מכירה משהו שדומה לקורט אבל כשקורט היה צעיר, בערך בן 17. פעם נסע איתי במונית שירות לת"א אחד שממש דומה לו!

life style

New member
אני גאה (ולא בציניות)

אם לא היית הולכת אליו היית כל הזמן מתחרטת "למה לא הלכתי אליו?!" אני חושבת שאני אלך בעקבותייך או שלא עזבי יש לי פיצול אישיות חמור כל יום אני משנה דעה....חוץ מזה בבי"ס שלי ממש אין קורט קוביין 2 אז זה לא שווה את זה...

למעלה