המממ.....(!!!!!!!)

life style

New member
ברה"ע יש רק גדודים של...

ניסים גרמה!

Runaway Train

New member
אההה...*נאנחת בקנאה*

אנחנו הבנות,מבינות לא? חחח סתם סתם עייפות אנשים.. חחח הוא משחק אותה כלי מבוגר כזה "שומע שירים שלהם"...הוא לא יגיד "אוהב את הלהקה" או משהו כזה :) נחמד נחמד לך... חחח כשאני אומרת שאני בכיתה ח' לי אומרים את נראית פחות וזאתי שאמרה שהיא רצתה להיוולד בן וגרמה עלבון למין הנשי ! נשים רולז! אל תסתבכי איתי פה גברת אני פמינסטית גאה!

life style

New member
גם אני!

בגלל זה הבנתי מזמן שלגברים יותר קל בעולם - אבל כמו שאומרים תגיד לאלוהים תודה על מה שקיבלת בלה בלה בלה... מה היה קורה אם הייתי נולדת דו מינית? (מגניב אבל דוחה את שתי המינים
)

the sofa city

New member
ניצול שירשור

אוקי, אני רוצה לעשות ראסטות ואני לא יודעת איך, אם מישהו יודע שיגיד לי.... אוקי?

Runaway Train

New member
תנסי אולי

תקחי קבוצת שיער (במידה שאיך שאת רוצה שהראסטה תיראה..) ,תיקחי מסרק עם שיניים צפופות צפופות ומלמטה תתחילי לסרק באופן מיוחד שקשה לי להסביר :) עד שזה יצור לך משהו קבוצית ויחודי (בשיער)...אקיצר שזה יראה לך כמו ראסטה,וככה תעשי לכולם...תצפי את זה עם דבש או משהו לא יודעת (רק לא ג'ל!!!!) אוי זה כל כך קשה לי להסביר תחפשי באתרים של ראסטפרים ושות' תמיד יש

made in china

New member
אם אני לא טועה...

צריך להכין תערובת של דבש וביצים. יייאאאק. אני מתכוונת לעשות בחופש :)

life style

New member
גם אני רציתי לעשות

אבל יה לי קשה לתאר את עצמי עם קרחת כשהרסטות יהרסו... יש מצב שאני אעשה רסטות בלי לגמור עם קרחת?

Runaway Train

New member
ברור שאפשר

אל תצפי את זה עם כלום כאילו אל תשימי כלום בשיער תעשי סתם ככה ראסטות ושתרצי תורידי אבל זה ינפח לך את השיער ויהיה לך נשירה

FlamMAble

New member
טום יודע לעשות ראסטות....

והוא גם0 אוהב לעשות ראסטות לפי מה שהבנתי... אז....
ואני מכירה אנשים שפירקו ראסטות עם המון המון המון מרכך וסירוק עצבני (ברור שבסירוק יינשרו לך שערות (זה קורה לי ואין לי ראסטות..אבל יש לי מלא קשרים:))

Hairspray Queen

New member
גם אני יודעת לעשות ראסטות!

ואפילו יש לי שתיים נחמדות 0הייתי עושה בכל השיער, אם אמא לא הייתה מאיימת להעיף אותי מהבית בגלל זה...) וזה סתם בולשיט שצריך ביצים ובירה, צריך רק דבש.

אפשר פשוט

לא להסתרק בתקופת זמן משמעותית, הן נוצרות לבד ונוצרות יופי... עבד בשבילי!

Hairspray Queen

New member
tאלא אם כן את כמוני...

ויש לך שיער חלק... לא הסתרקתי כבר יותר משנה, ועדיין בקושי יש לי קשירות, אבל יש לי כמה ראסטות חמודות....

the sofa city

New member
אז זהו,

שגם אני לא רציתי כי בצבא (למרות שזה עוד 6 שנים...) יגלחו לי ת'ראש!(זה מה שחשבתי). אבל היה בבית ספר שלנו איזה אחד עם ראסטות והוא הוריד אותם, ועכשיו יש לו שיער והכול אין לו קרחת, וזה נתן לי תיקווה!

N i C o L

New member
איילת! את כזאת שמנה!

אפילו קצת קרדיט לא נתת לי? *אני* גיליתי את קורט קוביין מהבצפר!!
הוא לומד ספורט בשעה שביעית כש*אני* בכדורעף! ו*אני* אמרתי לך שקוראים לו שי והוא מנגן בסקסופון!...

Ayoola

New member
ו*אני* זו שהיה לה אומץ לדבר איתו אז

תרגעי! :) אם היית שם באיזור הייתי לוקחת אותך איתי... אבל שמרית הייתה והיא חברה של מור שהיא, אגב, אחותו:) סורי בייב

למעלה