המממ...

stkachov

New member
אני הייתי בחו"ל

טיילתי... אתמול חזרתי. היה טוב. עכשיו צריך לחשוב מה עושים הלאה.

deathcaster

New member
../images/Emo4.gif

מסדר ת'אוטו, החלפתי צמיגים, טיפול 10000, העברתי אותו טסט בהמשך השבוע מתכנן להחליף רשתות של יתושים בחלונות בבית, אולי לעשות קצת צבע בחדר... ואולי יקרה הנס הזה שגם אנוח קצת.

זיגזג8

New member
אני עובדת

ואמנם בגלל שהעבודה קצרה, חשבתי שיהיה לי זמן לבלות גם בקיץ אבל מסתבר שלא, כי העבודה הזאת מתישה אותי נפשית הרבה יותר ממה שחשבתי.\\ וזה קצת עצוב - כי שנה הבאה לא ממש תהיה לי חופשת קיץ, יבואו ההתנסויות של פיזיותרפיה... איף, קיץ מבוזבז :( איזה כיף לכל מי שטס לחו"ל!!!! :)

מֵירַב

New member
בבטלה גמורה.

סתם נו, יש לי עוד שתי עבודות להגיש... יהיה טוב

הממ

חוץ משהייתי בחו"ל 3 שבועות, עבדתי כל החופש בקייטנות והחל ממחר אני אלמד בשני בתי ספר.בית ספר בחיפה יהיה מוכר לסטאז' ובית הספר אחה"צ קיבל אותי כמורה מהמניין, אז יש מלא מה לעשות. חוץ מזה שאני תקועה בעבודת סמנריון קשה ומעצבנת....

deathcaster

New member
סתם שאלה

בית ספר אחה"צ ? כלומר ? השלמת בגרויות או משהו כזה ?

לא. ממש לא.

זאת פנימיה והם לומדים עד מאוחר בערב. הן תלמידות רגילות שצריכות לעבור את הבגרות. רק לחשוב על זה, מחר יש לי יום עמוס ולא הכנתי מערכי שיעור.....

stkachov

New member
תעשי מה שהמורה שלי הייתה עושה

תקריאי מהספר מילה במילה, ואם מישהו שואל שאלות תגידי לו שזה לא בחומר לבגרות אז לא צריך לדעת את זה.

deathcaster

New member
בהנחה והסיפור שלך אמיתי

ואין לי שום סיבה לחשוב שהוא לא... הנה עוד דוגמה מצוינת ל"מדוע החינוך שלנו מתדרדר"

deathcaster

New member
צודקת ../images/Emo4.gif

ויש לי תירוץ ... לפני שרשמתי את ההודעה הזו קראתי הודעה בפורום אחר ששם היה רשום "מתדרדר"... כנראה הושפעתי... אבל שימי לב שזה תירוץ... לא תירוץ טוב
אבל אם תרצי להעניש אותי מורתי.. אני אלך לפינת המחשבות בכיתה ואלבש את הכובע ואחשוב על מה שעשיתי

חחח

אתה מזכיר לי את התלמידים שלי עם התירוצים שלהם... אני לא מענישה עונשים כאלה, אני מענישה עונשים חינוכיים-לימודיים. בקיצור נותנת להם עבודות.
על דברים כאלה אני לא מענישה רק על הפרעות בזמן השיעור והיום הספקתי להעניש תלמיד אחד..... איזה יום מטורף היה לי היום. ללמד בשני בתי ספר. רק עכשיו חזרתי מהעבודה. אבל זה היה יום נהדר. הרבה מחמאות. המנהלת בבה"ס בחיפה אמרה לי שהיא רוצה לחתום איתי לחוזה לשנה הבאה שאלמד משרה מלאה אצלם. היא רוצה שאלמד גם ספרות ואמרה לי בנוכחות סגנית מנהלת שאני מורה מעולה. היא והסגנית שלה נכנסו לי במהלך השיעורים כמה פעמים לכיתה.

למעלה