מסדר ת'אוטו, החלפתי צמיגים, טיפול 10000, העברתי אותו טסט בהמשך השבוע מתכנן להחליף רשתות של יתושים בחלונות בבית, אולי לעשות קצת צבע בחדר... ואולי יקרה הנס הזה שגם אנוח קצת.
ואמנם בגלל שהעבודה קצרה, חשבתי שיהיה לי זמן לבלות גם בקיץ אבל מסתבר שלא, כי העבודה הזאת מתישה אותי נפשית הרבה יותר ממה שחשבתי.\\ וזה קצת עצוב - כי שנה הבאה לא ממש תהיה לי חופשת קיץ, יבואו ההתנסויות של פיזיותרפיה... איף, קיץ מבוזבז איזה כיף לכל מי שטס לחו"ל!!!!
חוץ משהייתי בחו"ל 3 שבועות, עבדתי כל החופש בקייטנות והחל ממחר אני אלמד בשני בתי ספר.בית ספר בחיפה יהיה מוכר לסטאז' ובית הספר אחה"צ קיבל אותי כמורה מהמניין, אז יש מלא מה לעשות. חוץ מזה שאני תקועה בעבודת סמנריון קשה ומעצבנת....
אתה מזכיר לי את התלמידים שלי עם התירוצים שלהם... אני לא מענישה עונשים כאלה, אני מענישה עונשים חינוכיים-לימודיים. בקיצור נותנת להם עבודות.
על דברים כאלה אני לא מענישה רק על הפרעות בזמן השיעור והיום הספקתי להעניש תלמיד אחד..... איזה יום מטורף היה לי היום. ללמד בשני בתי ספר. רק עכשיו חזרתי מהעבודה. אבל זה היה יום נהדר. הרבה מחמאות. המנהלת בבה"ס בחיפה אמרה לי שהיא רוצה לחתום איתי לחוזה לשנה הבאה שאלמד משרה מלאה אצלם. היא רוצה שאלמד גם ספרות ואמרה לי בנוכחות סגנית מנהלת שאני מורה מעולה. היא והסגנית שלה נכנסו לי במהלך השיעורים כמה פעמים לכיתה.