המממ מפחדת מהסי"ס...

send105

New member
המממ מפחדת מהסי"ס...

המממ היי אנשים...אני די חדשה בפורום אפשר להגיד... כאילו אני אף פעם לא כותבת הודעות...אבל אני רשומה הרבה זמן כבר!!! הממ אני חמשושית מרכ"ס!!! והמממ אני ממש מפחדת מהסי"ס כאילו בלע אני יודעת שאין מה לפחד...אבל אני מפחדת לא להכיר שם אנשים...אני יודעת שזה מוזר!! ואני מפחדת שאני אתקע בסוף לבד עם עצמי...
כאילו בד"כ קל לי להתחבר לאנשים אבל לא תמיד....וזאת בעיה...טוב הממ זה מה שרציתי להגיד

המחסנאי

New member
ממש אין לך מה לפחד

היי אני שביעיסט משבט פולג בקשר להיתקע בלי חברים כי הרי הולכים עם עוד בן/בת זוג וגם תמיד מכירים לפחות עוד בנאדם אחד מהאחווה. יש דברים לפחד בסי"ס, אני לא אומר שלא. הדברים שצריך לחשוש מהם זה איך לבשל את האוכל (הצרה הכי גדולה) והקור הנוראי של הלילה. כדאי גם אולי ללכת למישהו שמבין וללמוד איך לנווט כדי לא לעשות 8 ק"מ מיותרים כמו שקרה לי כשלקחתי פנייה שמאלה אחת לא נכונה...

send105

New member
חחח באמת?

כן אבל לא יודעת לפעמים קשה לי להתחבר לאנשים =/ וחחח מה למה לא אמרו לכם שעשית פנייה לא נכונה כדי שלא תלכו סתם???

לנו עוד עשו משהו יותר גרוע...

היה חנו במסלול איזה קטע מסובך של היצטלבות דרכים אז לקחנו את אחת הפניות, ואז המדריך שלנו מתחיל לישאול: "אתם בטוחים שהלכתם כמו שצריך?" "אתם בטוחים שזו הדרך?" אז למרות שהיינו די בטוחים שצדקנו חשבנו שהוא רומז לנו שטעינו ולקחנו את הפנייה השנייה... אחרי איזה 2 קילומטר הוא אומר: "ניראה לי שלא הייתם צריכים להקשיב לי..." והוא אמר שעבד עלינו... איך היתעצבנו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וחזרנו הכל בחזרה. והייתה אחווה אחת שגם המדריכה שלהם איבדה את הדרך... איזה פאדיחות זה... אני בימקומה הייתי מתה מבושה... עד השוק של דלית-אל-כרמל הטיפשים האלו הגיעו, ולא שמו לב שהם טועים בדרך... וכשהם כבר שמו לב הם היו מחוץ לגבולות המפה ולא ידעו איך לחזור...
בסוף איכשהו החזירו אותם ובנתיים כל הגדוד הרוויח איזה 4 שעות הפסקה
נועה.

2003 SkiPeR

New member
ולעומת זאת... באחווה שלי :

ולעומת זאת, באחווה שלי... אני הייתי הנווט העיקרי, והצלחנו ביום השני, להגיע לחניון שלנו, שימו לב, ותחזיקו חזק... 3 שעות לפני כ-ל-ם.. משמע, היו לנו 3 שעות של

זו הייתה המדריכת קורס שלי...

כן כן אורטל היא זו שגרמה לקבוצה שלה ללכת לאיבוד...והיא גם גרמה לכולם לחכות לה עם האוטובוסים... מה לעשות, עם מרכזת הדרכה שכזו, איך אפשר צוות הדרכה לא כושל?

נכון!!!!!!!!!!

קראו לה אורטל.... היא הייתה מדריכה מה-זה מצחיקה.... כל הגדוד צחק עליה, וזה עוד ליפני שהם הלכו לאיבוד... תארי לך מה היה אח"כ... מזלה שזה היה ביום האחרון....
באמת איך נתנו לה להדריך באתגר...? ואיך נותנים לה לרכז הדרכה... נועה.

למעלה