המממ...אולי זה לכאן

המממ...אולי זה לכאן

שמעו, לא יודעת אם תוכלו לעזור לי, אבל יש לי סיפור בשבילכם. אז ככה, עליתי לארץ עם הוריי בשלהי שנות ה90, ובעקבות מצב כלכלי לא מזהיר נאלצנו לשכור דירת שלושה חדרים עם שותפה, שלא היכרנו. זו היתה בחורה כבת 25 - היא קיבלה חדר, אנישהייתי אז כבת 9, וההורים ישנו בסלון. רוב הדברים בדירה כמו טלויזיה, מקרר,] היו שלנו. בכל מקרה, באופן טבעי התחילו לצוץ סכסוכים - החשבונות, שהיא שופכת יותר מידי מים ומדברת יותר מידי בטלפון, שהיא מביאה בחורים שהולכים ממנה באמצע הלילה, ושהיא מעשנת במטבח, באה באמצע וכו' - בקיצור אפשר לומר שהמגורים האלה היו טעות גדולה, והסבו חוסר נוחות מאוד גדולה לשני הצדדים. השיא של המריבות בין הגברת לאבא שלי הגיע בפסח,] כשהיא התעקשה לשים לחם במקפיא, והוא לא הסכים בשום פנים ואופן. אמא שלי הייתה הצד המפייס בויכוחים, והחברה החדשה שלה, היתה מייעצת לה למצא בעל חדש "כי איך אפשר לחיותת עם כזה דיקטטור".שזה היה אולי נכון - לאבא שלי אכן היה אופי קשה, הוא היה עקשן ולא מתפשר בהרבה דברים. בכל מקרה, כבר לקראת הפירוד, היא דפקה לנו כמה ברזים - כמו צ'קים על תשלומים שלא כובדו וכו', והיות והתכוונו להישאר בדירה, נאלצנו לשלם גם את החלק שלה. היחסים בין אמא ובינה הצטננו משהו.

המשך - פחדתי שלא יקלט

אמא הלכה לאיזה טיפול שיניים שגרתי, ואח"כ סבלה איזה שבוע מכאבי תופת - הסתבר שהרופא השאיר לה חתיכת כלי מתכת בשן או שמהו כזה, הקיצר נוסף לזה שהיא לא עבדה וסבלה, היא גם איבדה את השן. הדיירת שלנו אמרה על כך לאימא "המ..זו רק ההתחלה. אתם עוד תראו מה זה. ויש לך גם בת שגדלה...". אותה בחורונת (ומצאתי את עצמי מסתובבת מסוקרנת בחדרה) התעסקה בכל מיני כשפים, נומרולוגיות וכו' (יכול להיות שלא באופן מקצועי, אנ'לא יודעת), היו לה כל מיני סימנים בחדר וכו'. העיניין שיש לי רגש מאוד חזק לאנשים, אני קולטת אנרגיות מהר, למשל אני יכולה לצאת מנסיעה במונית שירות סחוטה,או מנגד להרוס לבן אדם שאני לא מכירה ת'מצב רוח בשנייה או להפך..לא יודעת..ואותה ספציפית ני די הערצתי, כאילו הרגשתי מעין כוח שיוצא ממנה..ל יודעת. נשארנו לגור בדירה, אח"כ עברנו דירה - ולאורך כל הזמן הזה, מצאנו כמה פעמים כל מיני דברים חדים שלה, מספריים, מסרגות (נו איך זה נקרא, מזמן לא סרגתי), כלי בית, וזהלמרות הניקיונות ומעבר דירה. טוב, אני מתנצלת על שהתשתי אתכם. בקיצור, אבא עבד מאוד קשה, ולפני 4 שנים חלה, מפה לשם גילו אצלו גידול סרטני, הוא סבל ברמות כאלו, שהוא היה מבקש מאימא לנתק אותו מכל מיני דברים בבית חולים, אמא נראתה זקנה בעשרים שנה. כצפוי איבשנו אותו. יש לציין, שלאורך כל הזמן הזמן הזה חשדתי בה, ותמיד תמיד כשהייתי מדברת על זה הייתי מתמלאת במין התרגשות והתאמצות לא ברורה, מין ריכוז, עד כדי דמעות - וכן, זה קורה לי אפילו עכשיו. אנשים יקרים, איך בודקי אם זו היא?כן, יכול להיות שזו סתם פרנויאה, כי הרבה צעירות מתעניינות בכל מיני ספרי נומרולוגיה, הרבה שכנים לא מסתדרים, וגם הרבה אנדים מתים מסרטן..לצערי. איך יודעים? מה שכן, תודה לאל, אמא עכשיו ממש פורחת. לגביי, לא יכולה להגיד שאני מרגישה איזושהי בעייתיות: סיימתי בית ספר בהצטיינות, הייתי קצינה בתפקיד הכי כיפי בצבא בערך, התקבלתי ללימודים בחוג מאוד יוקרתי, יש לי חברף אני נראית בסדר גמור - אין לי שלדים בארון, חוץ מהסיפור הזה. ובכל זאת תמיד זה עולה לי בראש - אני מרגישה שמשהו לא סגור, בינינו כאילו שזה עוד לא נגמר. שוב, יש מצב שזו סתם פאראנויה. טוב, כל מי שקרא עד כאן, כבר מגיעה לו תודה, ועכשיו, בבקשה ת - ג - י ב ו!

אוי נו איך שכחתי

קצת אחרי הפרידה מהדיירת, בגיל 10, היתה לי תאונת דרכים, שפשוט עדי ראייה סיפרו שעפתי על השמשה, היא נשברה, אח"כ התעופפתי באוויר ועשיתי מעין סלטה אחורה (אנשים שאלו את אמא שלי - הבת שלך ספורטאית), בקיצור כמעט נדרסתי ביג טיים. התוצאה תיק בית ספר עם קלמנטינות מעוכות ויומיים בבית. זהו. נס רפואי. לא יודעת - גם אז אני זוכרת שחשבתי עליה.

ביציק

New member
האם קיללו אותה../images/Emo35.gif האם אותה שותפה

לדירה קיללה אותם... זו השאלה...

האפור

New member
למזלנו, יותר מאשר לצערנו...

אין אף אחד שיכול להגיד לך במאה אחוז אם זאת היא ואם בכלל היו דברים מעולם... מה שכן יש מלא מלא הגנות אנרגטיות למיניהן שאת יכול לעשות עליך ועל אמא שלך, גם בלי הרבה אימון מאגי, סתם בשביל השקט הנפשי, ולמקרה ש.... לא עולה לי כרגע איזה אתר מתאים, אבל תחפשי בקישורים ובמאמרים של הפורום, ואם את לא מוצאת תשאירי הודעה ואני אחפש לך משהו...

WindsOfWar

New member
היי

יכול להיות שהיא פשוט קיללה אותך. עם קצת יודעים מיסטיקה או מאגיה אז אפשר לנצל את כוח האמונה ולהביא למזל רע. אבל אי אפשר לדעת עכשיו במאה אחוזים. המממ אולי תיקני אבן של הגנה או איזה קמע, אני לא ממש מתעסק באבנים וקמעות, אבל מי שיודע, יוכל להרחיב בטח.

למעלה