הלו../images/Emo99.gif
אתה בעצמך
כמו שאמרתי (ואומרת, כמה כיף שיש מי שנהנה מהחפירות שלי על המשחק הזה
) לך כבר, על כל בעיה - עדיף שתכתוב פה, קל להרוס דמויות. בתור התחלה אני יכולה רק להמליץ על מאמרי הפורום, ובתור אחד מאלו שמקבלים ממני דיווח מידי פעם על כמות המאמרים שאני עורכת, אתה יודע שזה שווה.
אין לי כח לעבור לחלון של השיחה במסנג'ר, אז - מייפל זה משחק שכעיקרון מבוסס על קווסטים, משימות שאתה מקבל מה-NPC (None Playing Character) שנמצאים בכל רחבי המשחק. יש כמה סוגים של קווסטים כאלו, שהעיקריים בהם הם קווסטים בהם אתה מתבקש להרוג מספר מסויים של מפלצות, קווסטים בהם אתה מתבקש לאסוף חפצים מסויימים שנופלים ממפלצות מסויימות או Jump Quests, שזה בדיוק כמו שזה נשמע (ואני חושבת שזה נחשב הסוג השנוא ביותר במשחק, והמתסכל ביותר). יש לך שלושה מדדים בסרגל הכלים שבתחתית המשחק - HP, MP ו-EXP. HP - נקודות חיים, אתה צריך אותן כדי לא למות.
MP - נקודות שמשמשות לביצוע של כישורים (Skills, כבר הסברתי לך) לכל העבודות. קוסמים משתמשים כמעט ורק ב-MP, אגב, הם לא תוקפים מקרוב אלא רק באמצעות מתקפות קסם (וואלה?
). Exp - ניסיון. כשאתה מתאמן ומסיים קווסטים, אתה גם צובר ניסיון. כשהאחוזים מגיעים ל-100%, אתה עולה רמה. ככל שהרמה שלך יותר גבוהה, לוקח יותר זמן לעלות לרמה הבאה. אתר עזר נהדר (בכל הקשור לקווסטים ומה לעשות בהם, מפות, NPC ועוד) הוא
Hidden Street, שווה להעזר גם בו. עוד משהו?
|סמפחידה|, אבל לא באמת.