הממממ...

הממממ...../images/Emo117.gif

בכמה מהפורומים בתפוז, עשו מעין שרשור הכרות נחמד. זה לא שרשור שכל אחד מפרט על עצמו, זה משהו טיפה שונה. נגיד אני מתחילה, אז אני כותבת: ^מעליי אין אף אחת. >אני אוהבת קיץ! vלמטה צריכה להיות מישהי שאוהבת ללכת לים. ואז זאת שאחרי כותבת: ^משהו עליי >משהו על עצמה Vהתניה להבאה בשרשור. הממ... אני מקווה שהבנתן.
תשתדלו לא להגיד ולהתנות בדברים שקשורים לדוליז. ואני אתחיל
: ^מעליי אין אף אחת >המממ.. אני אוהבת קיץ!!! vמישהי ש*לא* אוהבת קיץ.

swirrrly

New member
שיהיה

קודם כל שתדעו שקוראים לי שירלי אני משוגעת על דוליז ובא לי להיות חלק ממשפחת הפורומים הזאת, אז בבקשה תקבלו אותי! ^ אמממ. קוראים לה מיכל אם אני לא טועה < מעדיפה את החורף, בעיקר כי אני לא אוהבת ללבוש בגדי-ים v אחת מהחדשות, שהציגה דולי חדשה מהתנור ביממה האחרונה

החכמה היא לבדוק כרטיסישי/חתימות.../images/Emo3.gif

אלא אם כן את באמת מכירה את הבנאדם.

swirrrly

New member
טוב אני משנה. אממ:

v יש לה אח קטן והוא גם הוא מייצר דוליז. ואם זה לא מתאים לאף אחת, אז אפשר שזה יהיה אחות קטנה.

s a b i n a

New member
אוקיי!!

^ רק אתמול היא שמה דולי הוואי (מ-מ-ש יפה,ד"א) > סבינה זה השם האמיתי שלי ומתחתי... מישהו!!! ( יש פה בנים, לא? )

swirrrly

New member
טעית, אני לא שמה את הדולי הזאת

אם את מדברת על הדולי הכושית בשיטת השערה-שערה אני לא שמתי אותה...

המממ....../images/Emo4.gif../images/Emo117.gif

השם שלי הוא טל, ולזה התכוונתי כשאמרתי שכדאי לבדוק את הכרטיסים האישיים או החתימות.
זה די נדפק אז מהתחלה: ^אין אף אחת מעליי >אני אוהבת את מיכל.
vמישהי שלומדת לנגן על איזשהו כלי.

BIG wannabe

New member
לא הבנתי אם את רוצה שנתחיל מהתחלה..

^ קוראים לך טל (ולא מיכל!), ואת עוד שבוע רואה אותי ואת המיכליות
> אני מנגנת על פסנתר, בתקווה לבס (בשנה הבאה). לא לא. זאת לא העובדה שרציתי לכתוב. אבל אמרת מישו שמנגן על כלי, אז כתבתי איזה. שיהיה. נשאר עם העובדה הזאת, אבל נברבר קצת קודם: נווווראאאאאאא רציתי תופים, אבל אמא לא רוצה רעש בבית, והיא אומרת שאין מקום לזה. אז היא אמרה שהיא מסכימה שאני אלך לכמה שיעורים ניסיון בגיטרה בס, ואם אני אוהב את זה (כן!!), אני אחסוך ואקנה בס. מגבר כבר יש לנו, אז זה לא יותר מידי בעיה.. אני רק צריכה להקריץ כמה אלפים מאיפשהו.. v מישהו/י ש... אממ..בעע תעזרו לי פה.. אממ מישהו צמחוני, בלבד. (פשוט זה עוד פרט עליי ולא יכולתי לדחוף אותו לפרט עליי, כי אז זה היה הופך לשני פרטים עליי..). בעיה שלכם. נראה לי שתקעתי ברגע זה את השרשור. אבל רק מישהו צמחוני יכול להמשיך את השרשור. בעעע

Tinke®Bell

New member
אווו ^^!

^קוראים לה הילה,והיא חולה על הכי גאים שיש! (נראה לי..
) >אני צמחונית,למדתי לנגן על כינור פסנתר וחלילית,ולא התמדתי בשומדבר
כינור פשוט לא התאים לי,פסנתר למדתי בחינם תוך כדי השיעורי כינור,וחלילית למדתי כשיעור בביצפר-ואני עולה ל-ז´! אני אוווווווווווווווהבת את רותי,ואני חושבת שזה שקסי שהיא תולשת לי את האוזניים כשאנחנו רבות. v מתחתיי תהיה מישהי ש.. לא הייתה אף פעם בחו"ל!

swirrrly

New member
אני...

^ קוראים לה תום והיא אוהבת ליצור דוליז עם שמלות שהיא עשתה בפיינטשופ או פוטושופ או מה שלא יהיה לה... < אף פעם לא אכלתי פלאפל v מישהי שיש לה עבודה הקיץ (שתפרט איזה)

../images/Emo13.gif

^היא הייתה פעמיים בשרושר הזה. >אני עושה בייביסיטר קבוע הקיץ (יענו בימים קבועים בשעות קבועות), אני רוקדת ג´אז וריקודי עם, וביום שלישי הזה אני יוצאת לפסטיבל של שלושה ימים בכרמיאל, בו יש לי שלוש הופעות, ונון סטופ דברים לעשות ולראות. V מישהי שיש לה יומולדת בחופש הגדול.

../images/Emo13.gifאנא!!../images/Emo13.gif

^משתתפת בפורום עבוע"ב [זהו. הקיצור הזה קרע אותי.
] >יש לי יומולדת ב14.8 [אוי למי ששוכחת.
], אני מנגנת על גיטרה. נסעתי שלוש פעמים לחו"ל. אני לא צמחונית. ואני עובדת בגן של הקיבוץ שלי.
Vהמפ... מישהי שלא רואה טלנובלות, כולל ישראליות.

Tinke®Bell

New member
אפשר שוב? ../images/Emo9.gif

^היא חולה על השיר מונלייט שאדוו,מארגנת איתי את התחרות של פיקסל הזהב,מיס קרטון דול וכל זה,גאונה בוורד (מאיפה לי לדעת שאפשר להוסיף תמונות מהאתר שלהם?
) אוהבת את הפיק אל תתגרה בדרקון ישן (שווה! שווה! שווה!) תגובתה (כשסיפרתי לה על הג´אבאריות 2 מטר מכיתה ו´) היתה: "אבל עכשיו כשאני חושבת על זה הביצפר נראה היום באמת קצת נקי מפרחות" ומאז ראיתי יותר מדי פרחות גבוהות מסתובבות חופשי באיזור..
טוב,זה די מספיק ^^ >אני מתעבת את לחיי האהבה. משפט שנוא במיוחד (שמעתי מהטלוויזיה בחדר של ההורים שלי-אמא´שלי רואה): "ריד מיי ליפס" [מבטא ישראלי כבדד..
] אני מכורה לבנות גילמור,ומכאיבה לעצמי בכל פעם שאני שוכחת לראות ו\או להקליט,וזה קורה כמעט בכל שבוע
גידלתי פעם במבי אמיתי! v תכתוב מתחתיי מישהי שלא מפספסת "רק בישראל".

YalushA

New member
אנייייי~~~!!!

^היא אהבתי מהצד, היא מרברבת לי הרבה באייסיקיו, היא חגגה לא מזמן בת מצווה... >לא מפספסת ´רק בישראל´... V מישהי שאין לה אייסיקיו..

Mooa-Numi

New member
בעע אתכם!!!

אני לא מתאימה לשום אחד!!! טוב נו-ננצל מחדש ^ מושלמת, מדהימה, והולכת לפגוש אותי עוד שבוע! > גיטרה, בתהליכים
V מעריצה את טובי
~משוחדת~

france

New member
שלום

^קוראים לה מיכל או קסט היא חמודה ובזכותה נכנסתי לפורום >קוראים לי שירה (תקראו לי פלי), אני מתה על טובי הכוסון 0במיוחד שהוא צמחוני), אני צמחונית (גאה) כבר שבע שנים, אני מנחשת לפי השם כול מיני דברים (שאלו את תום טינקרבל) והמם אני אהיה חירשת באוזן ימין למשך חצי שנה! V מישהי/ו שאוהב ג´וקים (תיקנים,מקקים איך שתקראו לגועל הזה)

AnG£L Fi®e

New member
טוב זה בשם אורלי

היא איתי בטלפון פשוט עכשיו: ^ קוראים לה שירה והיא חדשה בפורום ~ככה רותי אמרה לי~ > קוראים לי אורלי, יש לי שיר על ג´וק, אני בעמותה להצלת הג´וקים! V מי שמעריצה את אנג´לינה ג´ולי (אורלי רוצה להגיב לעצמה
)

למעלה