אוי ניב זה שם סקסי! אני מתן כץ, בן 15 מרחובות.... מייקל ג'קסון?
S Simbbam New member 18/5/04 #16 אוי ניב זה שם סקסי! ../images/Emo13.gif אני מתן כץ, בן 15 מרחובות.... מייקל ג'קסון?
R resputin New member 18/5/04 #19 אני בטוח שהוא לא, סתם מציין עובדה. ניב זה באמת שם סקסי, אבל אין בזה שום התחלה .
S soulost New member 18/5/04 #1 הממממ...הגעתי למסקנה שאני מכיר רק מישהו אחד מהפורום(וזה ראס),ואני ממש רוצה להכיר את כולכם(כן,את כולם!!!!) יותר טוב. בכל מקרה,בא לכם לעשות איזה שירשור היכרות קצרצר? בישבילי?
הממממ...הגעתי למסקנה שאני מכיר רק מישהו אחד מהפורום(וזה ראס),ואני ממש רוצה להכיר את כולכם(כן,את כולם!!!!) יותר טוב. בכל מקרה,בא לכם לעשות איזה שירשור היכרות קצרצר? בישבילי?
T TwelveEyes New member 18/5/04 #2 שכל אחד יכתוב שם, גיל, והומו שמתחיל באות הראשונה של השם שלו? דנה 19 עוד חודש וחצי דוד ד'אור
ס סתם איזה מישהו New member 18/5/04 #3 או קיי.... אלי 18 ושלושה חודשים מממ... אוסקר ווילד (הראשון שבא לי לראש)
R Red Star New member 18/5/04 #4 שחר הלר בן 18 ושלושה חודשים מאילת ביסקסואל הממ.... לא עולה לי לראש הומו/בי בש'
R Red Star New member 18/5/04 #5 ועוד משהו חשוב מאוד ../images/Emo70.gif אייסיקיו: 222254575 כולם לכתוב מספר אייסי..
R resputin New member 18/5/04 #6 תוסיף את עצמך לרשימה שלנו רביב (\ראס, זה לא באמת משנה ) עוד מעט 18 ההמ. הההמ. הממממ... אין לי , אפילו לא משהו מצחיק. מה לעשות, ר' זו אות קשה
תוסיף את עצמך לרשימה שלנו רביב (\ראס, זה לא באמת משנה ) עוד מעט 18 ההמ. הההמ. הממממ... אין לי , אפילו לא משהו מצחיק. מה לעשות, ר' זו אות קשה
J JamesMarstres New member 18/5/04 #8 המ.. אדם בן 17 (טוב נו.. ביולי..) בי סקסואל (וגאה בזה. ) הומו שמתחיל ב-א המממ וואו זה קשה באמת שלא יודע.. (מבלי לגנוב את התשובה של אלי )
המ.. אדם בן 17 (טוב נו.. ביולי..) בי סקסואל (וגאה בזה. ) הומו שמתחיל ב-א המממ וואו זה קשה באמת שלא יודע.. (מבלי לגנוב את התשובה של אלי )
S soulost New member 18/5/04 #11 שכחתי את עצמי...../images/Emo6.gif שלומי, 18, שרון פרנס(אולי הוא לא הומו...אבל הוא כל כך יפה!!! חבל שכל היפים באמת סטרייטים ) ואני חייב לציין שאני חייב כבר שייצא דיסק חדש לגארבג' ולנטלי אימרוגליה...אני פשוט חייב את המנה שלי לקיץ.
שכחתי את עצמי...../images/Emo6.gif שלומי, 18, שרון פרנס(אולי הוא לא הומו...אבל הוא כל כך יפה!!! חבל שכל היפים באמת סטרייטים ) ואני חייב לציין שאני חייב כבר שייצא דיסק חדש לגארבג' ולנטלי אימרוגליה...אני פשוט חייב את המנה שלי לקיץ.
R resputin New member 18/5/04 #12 אני לא יודע מה השם משפחה שלו, אבל הרקדן של רוני (נו, הבלונדה), שרון, הוא יאמי לחלוטין והוא גם הומו.
S soulost New member 18/5/04 #22 נכון הוא גם היה בפרסומת לקרוקר... אבל הבנתי שיש לו גינונים של פרימדונה...וחוץ מזה,שרון פרנס כל כך יותר הורס...
נכון הוא גם היה בפרסומת לקרוקר... אבל הבנתי שיש לו גינונים של פרימדונה...וחוץ מזה,שרון פרנס כל כך יותר הורס...
R resputin New member 19/5/04 #31 שרון פרנס לא הומו. אין לקחת את השרשור הזה ברצינות, לא דוד ד'אור ולא שרון פרנס- או כל אדם אחר שאינו מוצהר בציבור ונכתב בשרשור הזה יהיה בגדר הומור בלבד.
שרון פרנס לא הומו. אין לקחת את השרשור הזה ברצינות, לא דוד ד'אור ולא שרון פרנס- או כל אדם אחר שאינו מוצהר בציבור ונכתב בשרשור הזה יהיה בגדר הומור בלבד.