המממממ...

Pomodoro

New member
המממממ...

יש לי יום הולדת היום וזה יום ההולדת הכי עצוב שהיה לי אי פעם אבל אני לא אדבר על זה יותר מדי...

etieti1

New member
מה?למה???O:

מזל טוב!!!
עד מ120!!! למה היה לך יומולדת עצוב?X:

Pomodoro

New member
תודה

לא יודע, סתם אין לי מצב רוח היום יהיה בסדר...

etieti1

New member
בקשה מותק../images/Emo24.gif

יהיה טוב! אני מבטיחה,זו רק תקופה שחולפת... אחרי זה אני בטוחה שיהיה יותר טוב... להגי דלך ת'אמת ביום הולדת האחרון שלי גם לי היה דיי חרא כי רוב החברים שלי אל יכלו להגיעS: אולי תספר לי למה בכל זאת? אם אתה רוצה בפרטי: [email protected] אה וד"א קוראים לי אתי:) נעים להכיר.

eliormagick

New member
../images/Emo24.gifיא מזל טוב אביב../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

חמוד תוזיז את הדיכאון לצד היום לך תחגוג תשמח זה יום מיוחד בשבילך שיהיה לך רק טוב ועד 120

gooligay

New member
אסור להיות עצובים ביום הולדת!

אני מאחל רק אושר ועושר, אולי פשוט קמת היום על צד שמאל אבל זה בהחלט לא רציך להפוך את יום ההולדת למירמור שכזה. אז יאללה תארגני כמה חברים, צאו קצת להתאוור ותחזרי לעצמך אני לא מוכן יותר לשמוע על מירמורי יום הולדת. שתגשימי את כל חלומותייך ולא תזכי להזיל דמעה של צער או כאב, דמעות הן רק בשביל אירועים משמחים ומרגשים במיוחד אז אנא שמרי על משאב יקר זה, יום הולדת מקסים!

ידעת שאסור להיות עצוב ביום הולדת?

מזל טוב עד 120
מקווה שיעבור לך כל דימעה בחיוך
כל עצב בשמחה ותהיה ממאושר

מזל טוב../images/Emo65.gif

תשמח!זה היום הולדת שלך !אל תשים אל אף אחד ואל תיתן לאף אחד להרוס לך!!! ואם בא לך לשתף אני תמיד פה (אתה יכול לדבר איתי במסרים)

spt Peper

New member
מזל"ט

עד 120.... מכיר כל כך את ההרגשה הזאת.... תעשה ביום הזה מה שאתה הכי אוהב לעשות רק אל תהיה תקוע בבית זה הכי מבאס...

probably

New member
מזל טוב.

שלום חמדמד. שיהיה לך המון מזל טוב ויום הולדת שמח! [ההדגש על שמח!] שים קצת Latinos, ותשמח... אוי... חחח. אני הורג את עצמי. *חבל שלא באמת*. אז המון בלונים אושר, כושר וכל מה שנגמר ב-שר. חה!
מזל טוב מיי לאב!

James Hammerton

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo24.gif

מאלך לך המון אושר ואהבה. אולי תספר בכל זאת למה הוא עצוב?

Pomodoro

New member
תודה לכולכם

חזרתי עכשיו מהופעה של ריטה בהיכל התרבות, היה פשוט מדהים, ויש גם מלא תמונות (כנסו לפורום ריטה כדי לראות) אבל במהלך המופע כמעט ובכיתי יש המון סיבות, אבל זה לא לכאן... בכל אופן, קיבלתי היום כפפות וצעיף מגניב של פאנקי פיש, ועוד כמה מתנות בדרך... נחמד אחרי הכל, אני מניח הבאסה עכשיו זה שיש לי שנה שלמה עד הפעם הבאה
אוהב אתכם!

למעלה